Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rokris
S gynekologem jsem se o tom bavila, řekl mi, ze je to blbost aby to bylo milence..ale podle mě mě tak trochu odflaknul, měl plno lidi v čekárně
@Sabina1812 Tak abych psala konstruktivně.. Já mám podobný termín porodu, otěhotněla jsem pravděpodobně ze soulože 28.11. a termín mám 20.-22.8. Takže pokud máš termín 25.8., je extrémně nepravděpodobné, že bys otěhotněla ze soulože 20.11., což je celkově minus 13 dní. To je prostě moc zpátky. Byla bych teď v klidu a po porodu nechala nějak nenápadně!!! udělat genetický test otcovství, bohužel vzhledem ke dvěma dětem tě to bude stát 2× tolik, ale to je daň za hřích. Manželovi bych to 100% neříkala!
@Burj Chalifa píše:
stres, kdo je otcem? Dobře jí tak.To si měla holka rozmyslet, s kým spí.
Tak samozrejme…
Ale ted se uz bavis i o zdravi dalsich dvou/deti/…neuroticka matka neni dobre, nebo vystresovana
@cestovatttel píše:
sorry tykam, mne obecne vykani moc nebere (1 z duvodu, proc jsou cesi takovy zapskly narod), tykani je pratelstejsi a memu srdci blizsi, kdyz se ti to nelibi, tak to necti
na vypocty se vykasli a pouzij mozek, kdyz ti podobnou story bude vykladat kamaradka, co si budes myslet?
pokud vim, tak ty vypocti jsou obecne dost nespolehlive, tyden sem tyden tam fakt nic neznamena
a za posledni… opakuji znovu JAKA JE SANCE, ze pul roku s manzelem spis a nic.. pak se vyspis s milencem, pak jednou s manzelem (nebo 2× to je jedno) a otehotnis s manzelem kdyz predtim pul roku nic…? Je to nesmysl… racionalizuj si to jak chces… pokud zapojis logiku tak musis dojit ke stejnemu nazoru… a to ze se ti odpoved nelibi nebo nehodi do kramu jeste neznamena, ze to neni pravda… sorry.
Půl roku nemusí nic znamenat. My s chlapem na druhé šukali osm měsíců jak králíci.
@Burj Chalifa píše:
stres, kdo je otcem? Dobře jí tak.To si měla holka rozmyslet, s kým spí.
Hm, je tu takových víc. To je lepší si odpustit. Nebo mít promyšlený předem, jak takovou situaci pak unesu.
@Sabina1812 píše:
@rokris
S gynekologem jsem se o tom bavila, řekl mi, ze je to blbost aby to bylo milence..ale podle mě mě tak trochu odflaknul, měl plno lidi v čekárně
Ty vado, ještě gynekolog.. tys to taky vyblila kde komu…
Kolik kamarádek to pod příslibem mlčení ještě slyšelo?? ![]()
@mau-mau
To jsem ráda, že jste mi napsala takovou zprávu, vcelku ste mě uklidnila.. už mi psala i jedna maminka, že má TP 24.8. a že je to blbost aby děti nebyly manžela.. děkuji
@Lynette píše:
Jo a jak tady někdo rádi jít s pravdou ven… Kdepak. To je pěkná blbost. Akorát mu tím ublížit a bude další krize - nic dobrého to nepřinese.
A že bude vychovávat cizí děti, to ti přijde v pohodě?
Ještě taková otázečka, jako „podtéma“. Našel někdy někdo řešení manželských (partnerských) problémů a krizí ve spoďárách někoho třetího? Já jen že v tomto případě se tak evidentně nestalo ![]()
@Sabina1812 Já mám TP 24.8. V době, kdy tys spala s milencem, jsem měla poslední MS. Otehotnela jsem na 100 % ze soulože 29.11. (Nikdy jindy nic nebylo, muž byl na sluzebkach). Takže toto v kombinaci s absencí ejakulace by pro me bylo dostatečným důvodem si myslet, že dítě je manžela.
Radsi se snaz byt v klidu a nenervuj se
, asi je to tezkr. Ale bud stastna, ze si tehotna, doufej, ze budes mit zdrave deti a pohodove tehotenstvi. V zivote se veci deji kolikrat naschval. Lidi nemuzou mit deti a jsou stastni, ze muzou adoptovat. Takze ve vysledku je podle me ta genetika u chlapu jen vlastni ego. I kdyby jeho nebyly, vychovate je spolu, budete je formovat. Ja myslim, ze jsou stejne manzela, to by byla sakra blba nahoda. Preji hodne stesti ![]()
@Lynette píše:
Jo a jak tady někdo rádi jít s pravdou ven… Kdepak. To je pěkná blbost. Akorát mu tím ublížit a bude další krize - nic dobrého to nepřinese.
Souhlas. Pro mě by děti byly manžela.
@7.straka
Dite je cizi, kdyz s nim bude 24 hodin, starat se o nej a vychovavat ho?
Šance od milence není nulová, tečka. Prvotrimestrální screening je přesný plus minus týden (mně to nesedělo o 5 dní a datum početí jsem znala zcela přesně). Spermie klidně 5 dní na ovulaci počká. Prostě deset dní sem, deset dní tam, milence vyloučit nemůžeš a hotovo.