Je divný prostě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
4.2.17 22:40
@Bekynka píše:
Přesně tak. Můj chlap rád závody ralley. Loni jsme spolu byli na tridenni akci (i se synkem v brisku :D ), a nebylo to vubec spatne. Domluv hlidani a vetri se k nemu ;)

Tak. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1758
4.2.17 22:44

Jestli taky vidíte ten můj příspěvek 2×, tak sorry, to můj mobil :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
4.2.17 22:46

To je nejaky vtip ty komentare viz. výše? Ja se povazuji za tolerantní, ale jako aby muz mel od čt/pá koníček a já byla s detma doma, zajistovala chod domacnosti a on si uzival? To bych moc nadsena nebyla. To totiz neni o spolecnem zivote, pokud nesportuji oba spolecne. Jako jedna vec je jit 4× v tydnu do fitka nebo na kolo…ale čtvrtek az nedele pryč za vlastní zábavou? Kdy bude mit zabavu zakladatelka? A dalsi vec je, ze pokud dojde k takove velke zmene v zivote, nemeli by s tim souhlasit oba? Uz jste jak pisete rodina…ne single lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.17 22:48

@Kobliha51 já mu toho koníčka neberu ale! Začne tak odjíždět z domova (za sportem), který už vážně není o pohodě a pohodlí, protoze doma máme krizi, a místo pracování na vztahu a věnováním se rodině(dítě máme)pojede pryč. to mi přijde hodně uprkove jednání, nikdy neuměl vztah řešit jezdil věčně pryč, ted když jeho věk už něco naznačuje se opět pouští nebo tedy chce spustit

• Citovat
  • Upravit
1758
4.2.17 22:49

Já nikde nečetla nic o tom, že by to takhle měl každý týden. Jednou do měsíce se to snad snýst dá?!
Nebo může udělat scénu a on zustane drepwt doma a to zas muze rvat, ze je doma a nic nedela :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
4.2.17 22:50
@Anonymní píše:
@Kobliha51 já mu toho koníčka neberu ale! Začne tak odjíždět z domova (za sportem), který už vážně není o pohodě a pohodlí, protoze doma máme krizi, a místo pracování na vztahu a věnováním se rodině(dítě máme)pojede pryč. to mi přijde hodně uprkove jednání, nikdy neuměl vztah řešit jezdil věčně pryč, ted když jeho věk už něco naznačuje se opět pouští nebo tedy chce spustit

Nějak tady furt nechapu to ze se chce spustit. To ti jako rekl ze se tam jede vyspat s jinou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.17 22:51

@Kobliha51 :mavam: to zní dobře

• Citovat
  • Upravit
4.2.17 22:51
@Anonymní píše:
@Zahradnice Roku řekl že se chce do toho znovu dostat,(sport)a ať mu do toho nekecam.

a včem je tedy problém? Chce tedy sportovat nebo má koníčka no…prostě má koníčka…takže Ti vadí, že ho nemáš 100% času za zadkem a že se o Tebe zajímá ale né vždy a pořád. Zapracuj na zdravém sebevědomím a nebud sobecká utrapená žena z epipina, která si jen stěžuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
4.2.17 22:52

Jak je tedy ten jeho konicek casove narocny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
4.2.17 22:53
@sediza píše:
To je nejaky vtip ty komentare viz. výše? Ja se povazuji za tolerantní, ale jako aby muz mel od čt/pá koníček a já byla s detma doma, zajistovala chod domacnosti a on si uzival? To bych moc nadsena nebyla. To totiz neni o spolecnem zivote, pokud nesportuji oba spolecne. Jako jedna vec je jit 4× v tydnu do fitka nebo na kolo…ale čtvrtek az nedele pryč za vlastní zábavou? Kdy bude mit zabavu zakladatelka? A dalsi vec je, ze pokud dojde k takove velke zmene v zivote, nemeli by s tim souhlasit oba? Uz jste jak pisete rodina…ne single lidi.

není tady je naprosto zásádní rozlišovat sobectví a ne…to jsou pak dva zcela ruzný příběhy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.17 22:54

@Bekynka z né, ale jeho styl to dříve byl

• Citovat
  • Upravit
1436
4.2.17 22:55
@Anonymní píše: jezdil po závodech, pak přestal, a teď chce ve vyšším věku začít znovu.

Na sportu není nic špatného. Má snad ležet u televize a přepínat jeden za druhým pořád dokola? A že je starší, tím je to důležitější, když sportuje. Aspoň z něj nebude tlustej dědek, kterýmu musíš zavazovat tkaničky, protože se sám neohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
4.2.17 22:57
@Anonymní píše:
@Bekynka z né, ale jeho styl to dříve byl

To byl pred deseti lety i styl myho chlapa. Muzu Ti rict, ze znam spoustu zenskych, se kterymi neco mel. No tak ted je proste s tebou. Bud si verite nebo ne ;) ty jsi pred nim snad jiny chlapy nemela? Toto bych neresila. Ta krize je vec druha. Ale opravdu toho pisrs moc malo, takze tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
4.2.17 23:31

Pritel zavodne boxoval, pred olmypiadou se na to vykaslal, pak zase zacal, vykaslal… takhle asi 4× ted zase chce jen tak zacit boxovat. Denne to bylo behani nebo kolo a pak trenink, na pul den, pak taky jit do prace.. me to neva, naopak, nez aby chodil do knajpy, na zapasy i treninky se budeme chodit divat, podporovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
4.2.17 23:51

Kdyby se jednalo o odjezd pravidelne kazdy vikend plus treninky pres tydent, tak by mi to taky vadilo. Uprimne pres tyden rodinny zivot nula, kdyz se sejdou lidi doma az vecer a kazdy vikend sama zena s ditetem… :think: Dekuji nechci. A ze si ma neco takoveho najit taky, aby nezavidela…tak to si dite rodiny moc neuzije -i kdyz zakladatelka neuvadi vek. Nemluve o tom, ze ne kazdy ma takove moznosti hlidani. Pokud se jedna o jeden vikend v mesici plus nejaky trenink pres tyden, tak pro me ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí