Je divný prostě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
5.2.17 17:27

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
5.2.17 18:12
@Anonymní píše:
Všem mockrát děkuji za názory, krize je já jí chci řešit, pritel je nekomunikativní takže vše co chci vědět musím se vyptávat, ano moc mu nevěřím, zkusenost z minulých let, ale snažím se ho pochopit, jde mi o to aby čas trávil víc s námi jako rodinou, namisto toho jezdíme s dítětem sami k rodičům, sami na oslavy, nejhorsi byl letošní Silvestr, ja se s rodiči domluvila že přijedeme v šest na ohňostroj, ve tři odpoledne jsem říkala přijedeme kouknout na ohňostroj a pak si uděláme pohoda večer doma, vse bylo nachystané, a on na mě že takové věci se oznamují dřív, nechal nás jet samotné, vratili jsme se za hodinu a půl, a on seděl opilý v obýváku, ze prý si pozval souseda, a přijde ještě s manželkou v devět a stráví u nás silvestra, řekla jsem že stim jsem nepočítala že na tom jsme se nedomluvili a jediné co bylo že mě poslal do p…e

Koukám, že to s tebe leze, jak z chlupatý deky. Doteď nesportoval a stejně na vás kašlal. Co se tedy změní? Možná bys měla být ráda, že ho tam nějaká sbalí a budeš mít od něj pokoj. Nebo si myslíš, že lepší chlap, který si z tebe dělá rohožku, než žádnej? Zapracuj na sebevědomí. On tě vůbec nerespektuje a neváží si tě. Nějaký jeho sport je jen poslední kapka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.17 19:01

@Kobea přes týden dítě zaveze do školy a jde do práce vrací se v šest v sedum večer, ale jenom proto že do pěti je v práci a pak jde na hodinu až dvě na pivo.doma nepomůže, nají se a jde k TV. o té poradně jsem uvažovala, ale otázkou je jestli by i mu to něco dalo, kdyz bych tam chodila sama. a tady jde vidět že volnosti má dost,viz.jeho skoro každodenní chození na pivo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.17 19:07

@jdukolem moje reakce byla, Ticho, a stáhla jsem se, vim že když je chlap opilý nemá cenu nic řešit. nevim jestli je to tak správně. na nový rok jsem mu řekla že mě to mrzí, ze mohl jet s námi, ze je to od něj hlavně kvůli dítěti neohleduplne.to jestli si ztoho něco vzal nevím, nechoval se tak, neomluvil, nic.

• Citovat
  • Upravit
26244
5.2.17 19:09
@Anonymní píše:
přes týden dítě zaveze do školy a jde do práce vrací se v šest v sedum večer, ale jenom proto že do pěti je v práci a pak jde na hodinu až dvě na pivo.doma nepomůže, nají se a jde k TV. o té poradně jsem uvažovala, ale otázkou je jestli by i mu to něco dalo, kdyz bych tam chodila sama. a tady jde vidět že volnosti má dost,viz.jeho skoro každodenní chození na pivo.

holka, vy máte fakt mnohem větší potíže než jeho návrat ke sportu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
5.2.17 19:15
@Anonymní píše:
@Kobea přes týden dítě zaveze do školy a jde do práce vrací se v šest v sedum večer, ale jenom proto že do pěti je v práci a pak jde na hodinu až dvě na pivo.doma nepomůže, nají se a jde k TV. o té poradně jsem uvažovala, ale otázkou je jestli by i mu to něco dalo, kdyz bych tam chodila sama. a tady jde vidět že volnosti má dost,viz.jeho skoro každodenní chození na pivo.

On s vámi nežije. Tu poradnu zkus, třeba Ti tam poradí, jak s ním promluvit. Mívají tam dobré nápady, mám to vyzkoušené.
Přijde mi to, že utíká od všeho právě k tomu koníčku. Asi bych se snažila být shovívavá, ale ne za cenu toho, že bude pryč každý víkend. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
5.2.17 19:18
@Anonymní píše:
@jdukolem moje reakce byla, Ticho, a stáhla jsem se, vim že když je chlap opilý nemá cenu nic řešit. nevim jestli je to tak správně. na nový rok jsem mu řekla že mě to mrzí, ze mohl jet s námi, ze je to od něj hlavně kvůli dítěti neohleduplne.to jestli si ztoho něco vzal nevím, nechoval se tak, neomluvil, nic.

tak s opilým opravdu nemá cenu se hádat, ale cos dělala pak? až vystřízlivěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
5.2.17 19:22
@Inaris píše:
Toto bych nesnesla. Jestli se mi něco v životě protivilo už někdy od mládí, tak to jsou ti popracovní pochlastávači píva.

Tak to já taky ne. Fuj :,(. Místo aby táhnul domů, tak chlastá.

• Citovat
  • Upravit
3224
5.2.17 19:23
@Anonymní píše:
S přítelem bujaré minulosti jsem tři roky, predtim sportoval a jezdil po závodech, pak přestal, a teď chce ve vyšším věku začít znovu. nerozumim tomu, kdyz jsem snim začínala řekl, ze se závody a jeho sportem skončil, nekolikrat se zmiňoval, ze se raději už bude dívat. takze teď tomu otočení nerozumím, chce zase začít, a já vím že takový to přesun na závody je čtvrtek či pátek do neděle, to čas kdy může trávit čas snami s rodinou, jak mi bylo na začátku vztahu řečeno, ale na jednou změna, tskove to cesty nejsou pro rodinu přínosem, kort když se dušoval, ze už stím skončil. jinak se v minulosti s jeho povahou rád spouštěl při akcích které jeho sportovní cesty provázely takže jsem ztoho zklamaná. co vy na to? prosím anonym, špatně to snasim.

taky by mi to nevadilo… hlavně tedy s tím stejně nic nenaděláš takže si udělej svuj program na vikendy s dětma a přej mu to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.17 19:49

@jdukolem nemluvila jsem sním, cekala jsem že přijde a omluví se, za myslím dva dny jsme se bavili o provozních věcech.

• Citovat
  • Upravit
49159
5.2.17 20:09
@Anonymní píše:
@jdukolem nemluvila jsem sním, cekala jsem že přijde a omluví se, za myslím dva dny jsme se bavili o provozních věcech.

a dál? co bylo dál? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
5.2.17 20:12
@Inaris píše:
Mně připadne příšerné, kolik těch vypitých týpků je.

Já jako abstinent mám nulovou toleranci k chlastu. 8)

• Citovat
  • Upravit
Kobea
5.2.17 20:14
@Anonymní píše:

Zkusila jsi mu tu hospodu nějak omezit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.17 20:21

Nejde to omezit, rici mu že nechci aby tam chodil, nebo jen někdy, proste si jde a udělá po svém

• Citovat
  • Upravit
Kobea
5.2.17 20:24
@Anonymní píše:
Nejde to omezit, rici mu že nechci aby tam chodil, nebo jen někdy, proste si jde a udělá po svém

To je špatný :hug:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí