Je důležitý orgasmus u ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4144
14.8.13 09:37
@Anonymní píše:
Nikdy nemám orgasmus! Nevadí mi to, jen mi to mrzí kvůli partnerovi. Nikdy jsem neměla orgasmus s nikým. Asi bude chyba u mě :oops:. Sex miluju i bez toho :oops:.. Miluju když se udělá chlap. To mi ke štěstí bohatě stačí :oops:

to chceš teda hodně málo..orgasmus je fááájn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.8.13 09:39
@madanga píše:
to chceš teda hodně málo..orgasmus je fááájn..

Tohle je věta hodná patnáctileté dívenky.
Hele, myslíš, že si dotyčná sama vybrala život bez orgasmu?? Těžko. A pokud není a nepřichází, co s tím má jako dělat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 09:41
@Virginia píše:
Hele, myslíš, že si dotyčná sama vybrala život bez orgasmu?? Těžko. A pokud není a nepřichází, co s tím má jako dělat? :roll:

vyměnit chlapa, protože orgasmus je základ každého kvalitního vztahu. Chlap je sobec a s takovým nemá cenu se trápit!

• Citovat
  • Upravit
4144
14.8.13 09:42
@Virginia píše:
Holky, vy co jste bez orgasmu, jako úplně, nemáte žádný.
Mě vždycky zajímalo, jak se cítíte, jak to nesete.
Mám dojem, že orgasmus je dobrý hlavně pro uvolnění sexuálního napětí. (Aspoň u nás doma jsme na sebe nevrlí a napružení jak psi, když ten sex zavčas nevyjde. :mrgreen: ).
Jak to máte? Jestli není člověk nějak nervní, podrážděný a tak. Čímž se nevysmívám nebo tak něco, je mi jasný, že si to člověk nevybere. (I když zase, když se uchýlí k hereckému představení, připravuje se o možnost zlepšení situace.)

jj mě by bolela hlava a byla bych asi protivná. Kdo jednou zažil orgasmus tak ho bude chtít zas a zas protože je to tááák nádherné..jen s přítelem jaksi nemůžeme došplhat ke společnému..vždy je někdo dřív..u mě záleží na předehře..pokud je dostatečná, orgasmuju.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.8.13 09:42

@K-Black Aha vlastně, na to bych zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
14.8.13 09:45
@Virginia píše:
Hele, myslíš, že si dotyčná sama vybrala život bez orgasmu?? Těžko. A pokud není a nepřichází, co s tím má jako dělat? :roll:

15 mi dávno bylo, jsou různé pomůcky metody jak ho mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.8.13 09:48

@madanga Budou tě platit zlatem, když poradíš holkám, co k němu ne a ne dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
14.8.13 09:48
@K-Black píše:
vyměnit chlapa, protože orgasmus je základ každého kvalitního vztahu. Chlap je sobec a s takovým nemá cenu se trápit!
Kvalitní vztah závisí na orgasmu? Ne to ne? To nemyslíš vážně? Jsou přece jiné hodnoty a priority ve vztahu. Přeci nekopnu chlapa do pryč jen proto, že nemám orgasmus? To je trochu postavený mimo mísu.. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 09:50
@madanga píše:
Kvalitní vztah závisí na orgasmu? Ne to ne? To nemyslíš vážně? Jsou přece jiné hodnoty a priority ve vztahu. Přeci nekopnu chlapa do pryč jen proto, že nemám orgasmus? To je trochu postavený mimo mísu.. :pankac:

no tak jasný, že záleží i na jiných věcech, aby hodně vydělával, ale byl hodně doma, aby uměl žehlit a mýt nádobí, aby neměl matku…atd.

• Citovat
  • Upravit
4144
14.8.13 09:54
@Virginia píše:
@madanga Budou tě platit zlatem, když poradíš holkám, co k němu ne a ne dojít.
Beru to jen na mě..u mě pomáhá ta předehra..možná i masturbace nebo pusou. K zahození není i vyzkoušet erotickou pomůcku..Vibrátor nebo vakuovou pumpu..a hlavně nebát se a ukázat partnerovy jak se mi to líbí..u mě to funguje, ale neříkám, že to musí fungovat u všech. Většinou ale finguje..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
14.8.13 09:55
@K-Black píše:
no tak jasný, že záleží i na jiných věcech, aby hodně vydělával, ale byl hodně doma, aby uměl žehlit a mýt nádobí, aby neměl matku…atd.

aby neměl matku.. :lol: :mrgreen: takže když jinak je chlap super necháš ho odejít protože jsi neměla orgasmus s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.8.13 09:56
@K-Black píše:

Můj má matku i je dost v práci, asi to nemá cenu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.8.13 10:00
@madanga píše:
Beru to jen na mě..u mě pomáhá ta předehra..možná i masturbace nebo pusou. K zahození není i vyzkoušet erotickou pomůcku..Vibrátor nebo vakuovou pumpu..a hlavně nebát se a ukázat partnerovy jak se mi to líbí..u mě to funguje, ale neříkám, že to musí fungovat u všech. Většinou ale finguje..

Tak to vidíš, každý je jiný a dospělý ženský, co ho nikdy nezažily, by ti mohly vyprávět, co všechno pro to třeba udělaly.
Nemůže člověk posuzovat podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.8.13 10:00

@Seizdra Kopni ho do prdele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 10:01