Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nikdy nemám orgasmus! Nevadí mi to, jen mi to mrzí kvůli partnerovi. Nikdy jsem neměla orgasmus s nikým. Asi bude chyba u mě. Sex miluju i bez toho
.. Miluju když se udělá chlap. To mi ke štěstí bohatě stačí
to chceš teda hodně málo..orgasmus je fááájn..
@madanga píše:
to chceš teda hodně málo..orgasmus je fááájn..
Tohle je věta hodná patnáctileté dívenky.
Hele, myslíš, že si dotyčná sama vybrala život bez orgasmu?? Těžko. A pokud není a nepřichází, co s tím má jako dělat? ![]()
@Virginia píše:
Hele, myslíš, že si dotyčná sama vybrala život bez orgasmu?? Těžko. A pokud není a nepřichází, co s tím má jako dělat?
vyměnit chlapa, protože orgasmus je základ každého kvalitního vztahu. Chlap je sobec a s takovým nemá cenu se trápit!
@Virginia píše:
Holky, vy co jste bez orgasmu, jako úplně, nemáte žádný.
Mě vždycky zajímalo, jak se cítíte, jak to nesete.
Mám dojem, že orgasmus je dobrý hlavně pro uvolnění sexuálního napětí. (Aspoň u nás doma jsme na sebe nevrlí a napružení jak psi, když ten sex zavčas nevyjde.).
Jak to máte? Jestli není člověk nějak nervní, podrážděný a tak. Čímž se nevysmívám nebo tak něco, je mi jasný, že si to člověk nevybere. (I když zase, když se uchýlí k hereckému představení, připravuje se o možnost zlepšení situace.)
jj mě by bolela hlava a byla bych asi protivná. Kdo jednou zažil orgasmus tak ho bude chtít zas a zas protože je to tááák nádherné..jen s přítelem jaksi nemůžeme došplhat ke společnému..vždy je někdo dřív..u mě záleží na předehře..pokud je dostatečná, orgasmuju.. ![]()
@Virginia píše:
Hele, myslíš, že si dotyčná sama vybrala život bez orgasmu?? Těžko. A pokud není a nepřichází, co s tím má jako dělat?
15 mi dávno bylo, jsou různé pomůcky metody jak ho mít..
@madanga Budou tě platit zlatem, když poradíš holkám, co k němu ne a ne dojít.
@K-Black píše:Kvalitní vztah závisí na orgasmu? Ne to ne? To nemyslíš vážně? Jsou přece jiné hodnoty a priority ve vztahu. Přeci nekopnu chlapa do pryč jen proto, že nemám orgasmus? To je trochu postavený mimo mísu..
vyměnit chlapa, protože orgasmus je základ každého kvalitního vztahu. Chlap je sobec a s takovým nemá cenu se trápit!
@madanga píše:
Kvalitní vztah závisí na orgasmu? Ne to ne? To nemyslíš vážně? Jsou přece jiné hodnoty a priority ve vztahu. Přeci nekopnu chlapa do pryč jen proto, že nemám orgasmus? To je trochu postavený mimo mísu..
no tak jasný, že záleží i na jiných věcech, aby hodně vydělával, ale byl hodně doma, aby uměl žehlit a mýt nádobí, aby neměl matku…atd.
@Virginia píše:Beru to jen na mě..u mě pomáhá ta předehra..možná i masturbace nebo pusou. K zahození není i vyzkoušet erotickou pomůcku..Vibrátor nebo vakuovou pumpu..a hlavně nebát se a ukázat partnerovy jak se mi to líbí..u mě to funguje, ale neříkám, že to musí fungovat u všech. Většinou ale finguje..
@madanga Budou tě platit zlatem, když poradíš holkám, co k němu ne a ne dojít.
@K-Black píše:
no tak jasný, že záleží i na jiných věcech, aby hodně vydělával, ale byl hodně doma, aby uměl žehlit a mýt nádobí, aby neměl matku…atd.
aby neměl matku..
takže když jinak je chlap super necháš ho odejít protože jsi neměla orgasmus s ním?
@K-Black píše:
Můj má matku i je dost v práci, asi to nemá cenu ![]()
@madanga píše:
Beru to jen na mě..u mě pomáhá ta předehra..možná i masturbace nebo pusou. K zahození není i vyzkoušet erotickou pomůcku..Vibrátor nebo vakuovou pumpu..a hlavně nebát se a ukázat partnerovy jak se mi to líbí..u mě to funguje, ale neříkám, že to musí fungovat u všech. Většinou ale finguje..
Tak to vidíš, každý je jiný a dospělý ženský, co ho nikdy nezažily, by ti mohly vyprávět, co všechno pro to třeba udělaly.
Nemůže člověk posuzovat podle sebe.
@Seizdra píše:
Můj má matku i je dost v práci, asi to nemá cenu