Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vsetin ahojky zkus to sním probrat a najít nějaký řešení..přijde mi hloupé se hned rozvádět, kord když spolu máte détě. Třeba se to vyřeší.
@vsetin V tom tiasi nikdo neporadí
Je to na tobě, jak moc ti na něm záleží a máš ho ráda, popř. jak moc ho nesnášíš za to, že ti tohle zatajil ![]()
No a on má teď snahu to řešit, dluhy umořovat a i se jich jednou zbavit nebo na to nadále hází bobek a hrozí, že jednou dorazí exekutor? Podle toho bych se řídila.
No my uz jsme to probirali, ten dluh kazdy mesic roste, urcite tam je uz prres milion, jen nevime presne kolik, i ho hledali exekutori, tak cekam kdy prijdou k nam, ale nenasli bo mel trvaly pobyt na mestskem urade…coz jsem taky nevedela…
@vsetin záleží, jak se k tomu teď staví.. dělá pořád mrtvého brouka? nebo se to snaží řešit? pokud by to neřešil, asi bych to řešila já - minimálně zůžením sjm a pod..
ale pokud na něj dolehne exekuce, budeš tím zatížená i Ty..
Určitě je špatně, že ti to zatajil. Zkuste to probrat, najít řešení. Rozvod bych asi hned nehrotila, uvidíš, jak se k celé situaci postaví, co navrhne a hlavně, jak mu budeš dále důvěřovat, to je důležité. Zatajil jednou, ať netají pořád ![]()
Zkus to s nim poresit a dat mu nuz na krk, az zacne vse radne splácet…az v tom pak nejsi namocena taky…i to se stava, nebo muze prijit exekuce a pobrat vam vse…nevim, jestli si to ten tvuj neuvedomuje…nevim v jake jste fin. situaci, ale je to dost nezodpovedne, pokud na to ma, to neplatit, pac dnes se s tebou nikde neparou…
@vsetin píše:
No my uz jsme to probirali, ten dluh kazdy mesic roste, urcite tam je uz prres milion, jen nevime presne kolik, i ho hledali exekutori, tak cekam kdy prijdou k nam, ale nenasli bo mel trvaly pobyt na mestskem urade…coz jsem taky nevedela…
Tak to moc nevypadá, že by se snažil to řešit, když to nechal dojít takhle daleko ![]()
To je totální narušení důvěry
byla bych tak vytočená, že bych ten rozvod reálně zvažovala ![]()
A tas nepostřehla při svatbe, ze ma TB na urade??? Za popelnice neplati, pokud je na urade..
@vsetin píše:
To jde? Si nekoho vzit a mit s nim dite a netusit, kde ma napsane trvale bydliste? To jsi nikdy nevidela jeho obcanku? ![]()
Jinak trochu nechápu formulaci „neplatí si popelnice“, to jako není součástí vašich rodinných financí? ![]()
No on byl v zahranici kde jim slibili praci ale zadna se nekonala takze nejakych sest mesicu nebyl schopny splacet ten uver a vsechno no a jak prijel domu tak po nem chteli splatky 20 000 mesicne, coz nedal ze…no tak se na to vysral ve dvaceti, asi by mi to nikdy nerekl, kdybych to nezjistila…chce to resit nejspis osobnim bankrotem..pokud se tam teda vleze…uz jsem rikala ze exekutori po nas pujdou, jen je otazka kdy…
Ahoj jsem v situaci, ktera je pro me velmi tezka…muj muz si pred peti leti prestal platit splatky za uver, kontokorent a pujcku 20 000,neplati si popelnice..,chybelo mu splatit jeste nejakch 130 000,mezitim si me vzal, me nic neoznamil, mame spolu dite…,ja jsem to zjistila a nevim co mam delat…jestli si zkazit cely zivot a splacet ty dluhy misti baraku, nebo se nechat rozvest???