Můj muž podvodníkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3011
13.8.13 10:14

@Salvaje Není to jen u věřících :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.8.13 10:14
@suricata píše:
a neříká se u svatebního obřadu, že jsou manželé obeznámeni se zdravotním a finančním stavem toho druhého???

No a na to ona řekla že ano :lol: Ale stejně, nic moc vztah, když o sobě moc nevěděli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.8.13 10:15
@Salvaje píše:
Teď jsi mě přivedla na myšlenku, jestli se nedá manželství anulovat? :think: Jakože by vůbec jeho žena nebyla, tím pádem by se jí jeho průsery nemusely týkat… :think:

taky mě napadlo, ale něco jsem googlila a není to na anulaci, tam jsou dvody jen ty základní, jako že už jedno manželství je uzavřené, jeden nebyl plnoletý, případně pokud byl jeden z manželů donucen si druhého vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
13.8.13 10:15
@Katrinka píše:

Netuším, jen mě to napadlo… Zakladatelko, zkus pohledat a poptat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.8.13 10:16
@Salvaje píše:
Teď jsi mě přivedla na myšlenku, jestli se nedá manželství anulovat? :think: Jakože by vůbec jeho žena nebyla, tím pádem by se jí jeho průsery nemusely týkat… :think:

nevím jestli to jde, ale pokud ano trvala bych na tom

mně takhle lhát nejbližší, tak jsem z toho hodně špatná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
@Gladys píše:
taky mě napadlo, ale něco jsem googlila a není to na anulaci, tam jsou dvody jen ty základní, jako že už jedno manželství je uzavřené, jeden nebyl plnoletý, případně pokud byl jeden z manželů donucen si druhého vzít.

Aha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
@vsetin píše:
no prave tohle vsechno jsou uroky a poplatky, ja tady planuju koupeni bytu a vsechno a on na me udela takovou podpasovku..

Nechci být zlá, ale nemůže být ve hře varianta, že si tě vezme kvůli tomu bytu, aby pak měl z čeho spláchnout dluhy :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.8.13 10:18
@Katrinka píše:

ne, já si matně vybavuju, že oddávají něco říkala o zdravotním stavu, ale právě že řekne, že manželé jsou seznámeni se zdravotním stavem toho druhého a pak to podškrábnou, tak je to jako reverz v nemocnici, oddávající strana (stát) je z obliga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.8.13 10:21
@araw píše:
Co to bylo za právničku? Totální blbost :roll:

tohle není blbost, pac toto se stalo me kolegyni…musela splácet ze blbce, ktery mel dluhy před uzavrenim manzelstvi…oni to po nekom vymoct musí proste…to je nas stat, tak stejne, jak prijdou exekutori k manželce, která uz je rozvedena a berou ji věci za dluhy byv. manžela, bylo to i v TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.8.13 10:22
@Salvaje píše:

da se anulovat do 14 dnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.8.13 10:23
@kaseny88 píše:
tohle není blbost, pac toto se stalo me kolegyni…musela splácet ze blbce, ktery mel dluhy před uzavrenim manzelstvi…oni to po nekom vymoct musí proste…to je nas stat, tak stejne, jak prijdou exekutori k manželce, která uz je rozvedena a berou ji věci za dluhy byv. manžela, bylo to i v TV

Tak je hloupá. Co na to říci. :nevim: Kdyby oznámila exekutorovi že je to dluh z předmanželství, tak se může bránit i soudně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.8.13 10:23
@vsetin píše:
no prave tohle vsechno jsou uroky a poplatky, ja tady planuju koupeni bytu a vsechno a on na me udela takovou podpasovku..

A z čeho jsi chtěla ten byt kupovat? To na něj máš našetřeno? protože když koupíte byt a nemáte zúžené SJM, bude i jeho. Pokud máš hotovost, musela by jsis to právně ošetřit

Příspěvek upraven 13.08.13 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
13.8.13 10:24
@Gladys píše:
ne, já si matně vybavuju, že oddávají něco říkala o zdravotním stavu, ale právě že řekne, že manželé jsou seznámeni se zdravotním stavem toho druhého a pak to podškrábnou, tak je to jako reverz v nemocnici, oddávající strana (stát) je z obliga

jj na úřadě to říkali, že jsme obeznámeni se zdravotním stavem a že finanční stránku máme vyřešenou (nebo tak nějak, už si to moc nepamatuju :oops: :mrgreen: ) a taky že snoubenci se dohodli že budou používat příjmení… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
13.8.13 10:24
@kaseny88 píše:
da se anulovat do 14 dnu ;)

Ale kdeže, žádné „anulování“ u nás není. Tak v americkém filmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 10:26
@Verunecka289 píše:
za 1 200 000 už tady u nás (JM) koupíš starší byt nebo menší domek se zahradou :pankac:
jinak chlapa bych zat ohle rozčtvrtila a nakopala do zadele, kor když ani evidentně nemá snahu nic řešit :pocitac: :zed:

tak nějak :think:

@LayLi píše:
@martina.se jako taky druha vec jak je velka celkova castka…milion..ty jo co vsechno si za to clovek muze poridit…

např zajistit dítě do budoucna tím, že si pořídí bydlení, tudíž nebude platit horentní sumy za nájmy a pod.. u nás by to nebyl s touhle částkou problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí