Je důležitý orgasmus u ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
14.8.13 10:03
@madanga píše:
aby neměl matku.. :lol: :mrgreen: takže když jinak je chlap super necháš ho odejít protože jsi neměla orgasmus s ním?

ano.Co s takovým lemplem :roll:

• Citovat
  • Upravit
21848
14.8.13 10:04
@K-Black píše: :hug: holka nechci ti kazit den, ale nemá to cenu :(

Už jsi mi ho zkazila… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 10:04
@Seizdra píše:
Už jsi mi ho zkazila… :(

je mi to líto, ale jsi ještě mladá, máš šanci si najít nesobeckého partnera :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.13 10:19
@madanga Jseš fakt padlá na hlavu :cert:!!! Myslíš, že jsem se tak rozhodla sama nebo co??? Prostě to nejde a co mám sakra asi tak dělat? Jít se kvůli tomu zabít nebo co?
@madanga píše:
to chceš teda hodně málo..orgasmus je fááájn..
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.13 10:21
@K-Black píše:
vyměnit chlapa, protože orgasmus je základ každého kvalitního vztahu. Chlap je sobec a s takovým nemá cenu se trápit!

Není to o chlapovi to mi věř!!! Nedokázal to žadný!! I já sama mám problém :cert:… Mě to ale nechybí!! Nevím co to je a tak mi to prostě nechybí..

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 10:23
@Anonymní píše:
Není to o chlapovi to mi věř!!! Nedokázal to žadný!! I já sama mám problém :cert:… Mě to ale nechybí!! Nevím co to je a tak mi to prostě nechybí..

klid :hug: víš co je ironie ;)

• Citovat
  • Upravit
4144
14.8.13 10:30
@Anonymní píše:
@madanga Jseš fakt padlá na hlavu :cert:!!! Myslíš, že jsem se tak rozhodla sama nebo co??? Prostě to nejde a co mám sakra asi tak dělat? Jít se kvůli tomu zabít nebo co?

padlá určitě nejsem..nemusíš mě hned urážet..svou zlobu si obrať někam jinam. Tím, že tu budeš urážet nikomu nepomůže..a už vůbec ne tobě, takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akabus
14.8.13 10:32

Virginia: sex mi dělá velmi dobře, nějak jsem si už zvykla, že nemám orgasmus, ani bych nevěděla, jak ho dosáhnout. Občas se uspokojím sama, ale to je taková náročnější práce :jazyk: a i když manžel dělá to samé co já, tak mě to prostě neuspokojí. Ale ráda bych jej zažila, to zase neříkám, že ne. Ale i tak se n sex vždy těším…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.13 10:36

Já sice orgasmus mám, ale musím si pomoct drazdenim Klitorisu. Jinak je to jen při samotném aktu bez šance.
Nejvíc mne štve, že samotný sex mne vzrušje tak 2-3 minuty a pak to klesá místo stoupá. :think: :nevim:
 J.

• Citovat
  • Upravit
akabus
14.8.13 10:44

Já pokud se uspokojuji sama, tak taky přes klitoris, ale i když se přes něj uspokojuji před manželem, nebo i když se mu manžel maximálně věnuje, jak rukama tak jazykem, tak prostě vzrušení jooooo, ale orgasmus ani náhodou.

• Citovat
  • Upravit
669
14.8.13 10:45

Já orgasmus potřebuj, ale ne vždy ho mám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akabus
14.8.13 10:51

Kdybych ho při sexu zažila, tak bych možná také potřebovala, ale kvůli tomu, že nemám orgasmus, se přece sexu nevzdám, kor když mě tak baví… :dance:

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
14.8.13 11:02
@Anonymní píše:
Nikdy nemám orgasmus! Nevadí mi to, jen mi to mrzí kvůli partnerovi. Nikdy jsem neměla orgasmus s nikým. Asi bude chyba u mě :oops:. Sex miluju i bez toho :oops:.. Miluju když se udělá chlap. To mi ke štěstí bohatě stačí :oops:

Já jsem nikdy neměla orgasmus s manželem. A to jsme spolu už 15 let. Psala jsem o tom v jiných diskuzích. Ne že by to neuměl, ale nemá o mne zájem. Udělá se za chviličku, odvalí se a spí. Na mě kašle. Dělala jsem si to pod sprchou a tam se mě to povede, ale není to tak nějak ono. Ale teď už rok chodím u nás k masérovi na erotické masáže a tam se to povede vždy. I 2×. Je jemný, slušný, má výdrž a mý moc šikovné ručičky. Říkal, že k němu jezdí ženy i z daleka(asi 100km) Teda jestli se jen tak nechlubí? Ale je fakt fajn. Doporučila bych všem co tady píší, že nemají orgasmus najit si takového maséra. Tam to je na 100% Nedovedu si představit žít bez orgasmu. Ne že bych to musela mít pořád, ale být uplně bez toho je smutné.

• Citovat
  • Upravit
3172
14.8.13 11:05

@Evelinde jůů a co na to manžel? Na ty erotické masáže?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akabus
14.8.13 11:11

Ty jo… a co se na té masáži děje? A kolik to stojí, jak dlouho trvá, kde to dělají a??? Napiš něco víc o erotické masáži. Necítíš se tam trapně?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky