Je důležitý orgasmus u ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Evelinde
14.8.13 11:19
@Deniel píše:
@Evelinde jůů a co na to manžel? Na ty erotické masáže?? ;)

No manžel to samozřejmě nevví. Teda ví že chodím na masáž celého těla. Pracuju celý den v kanceláři a bolí mě záda. Tak mě to platí. Ale kdyby věděl, že to je erotická masáž, tak by mě asi zabil!

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
14.8.13 11:23
@akabus píše:
Ty jo… a co se na té masáži děje? A kolik to stojí, jak dlouho trvá, kde to dělají a??? Napiš něco víc o erotické masáži. Necítíš se tam trapně?

Já bych ti o tom víc napsala, ale obávám se, že by to tady brali jako reklamu. Můžem si o tom psát, pokud se mě ozveš v SZ. No je to v Hradci Králové, masáž trvá asi 2h. Je to něco jako Tantrická masáž. Je to teda masáž celého těla, ale i masáž pohlaví. Dělá mě to ze zadu i zepředu. Mívám tak 2× orgasmus. Má webovou stránku, ale to tady už vůbec psát nemůžu smazali by mě profil!

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 11:29

@Evelinde hoď sem tu webovou stránku, to se může, já tu házím pořád něco ;)

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
14.8.13 11:49
@K-Black píše:
@Evelinde hoď sem tu webovou stránku, to se může, já tu házím pořád něco ;)

To bohužel nebudu riskova, protože mě jedna známa psala, že ji hned jak to udělala zablokovali profi. Ale v soukromých zprávách to není problém.

• Citovat
  • Upravit
13714
14.8.13 11:50

@K-Black tipuji, že evelinde je onen masér a láká tady ženský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 11:53

@Evelinde tak můžu SZ?

• Citovat
  • Upravit
Evelinde
14.8.13 12:13
@Virginia píše:
@K-Black tipuji, že evelinde je onen masér a láká tady ženský :mrgreen:

S tímto názorem jsem se tady setkala už mnohokrát. „kdo nevěří, ať tam běží“ Já nikoho přesvědšovat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 12:14
@Evelinde píše:
S tímto názorem jsem se tady setkala už mnohokrát. „kdo nevěří, ať tam běží“ Já nikoho přesvědšovat nebudu.

a to já bych i běžela, ale nevím kam :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 12:24
@Virginia píše:
@K-Black tipuji, že evelinde je onen masér a láká tady ženský :mrgreen:

asi máš pravdu :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13714
14.8.13 12:28

@Evelinde Já taky přesvědčovat nepotřebuju, mám toho dost, doma, zadarmo, navíc „masér“ nosí výplatu, seká zahradu a občas uvaří i pudink.

Co je zajímavé je fakt, že všechny tvé příspěvky jsou jen a pouze u sexuálních témat a obsahují chválu na onoho maséra, nic víc. Jediné logické vysvětlení je fakt, že jsi onen masér. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 12:31

@Virginia ahá, tak to jdu lustrovat 244 příspěvků o sexu, snad to není sousedka 8o

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 12:33

No tak je to jasný, kecálistka, slibuje kontakt v SZ a hovňous :roll:

• Citovat
  • Upravit
13714
14.8.13 12:33

@K-Black mi potom prosím sděl výsledky pátrání, já ji vždy potkala jen u těch problémů v partnerství, kdy jako snadnou léčbu doporučuje maséra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelinde
14.8.13 12:36
@Virginia píše:
@K-Black mi potom prosím sděl výsledky pátrání, já ji vždy potkala jen u těch problémů v partnerství, kdy jako snadnou léčbu doporučuje maséra

Tak to jsi vedle jak ta jedle. Psala jsem tady o různých věcech. Třeba o propadlém hrudníku našeho kluka. Hrozila mu operace…

• Citovat
  • Upravit
13714
14.8.13 12:38

@Evelinde Tak to jsi pěkně hloupá, to tě podle toho může snadno identifikovat manžel. :mrgreen: (Což nevylučuje, že jsi masér, co má syna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí