Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@akabus píše:
Ty jo… a co se na té masáži děje? A kolik to stojí, jak dlouho trvá, kde to dělají a??? Napiš něco víc o erotické masáži. Necítíš se tam trapně?
Já bych ti o tom víc napsala, ale obávám se, že by to tady brali jako reklamu. Můžem si o tom psát, pokud se mě ozveš v SZ. No je to v Hradci Králové, masáž trvá asi 2h. Je to něco jako Tantrická masáž. Je to teda masáž celého těla, ale i masáž pohlaví. Dělá mě to ze zadu i zepředu. Mívám tak 2× orgasmus. Má webovou stránku, ale to tady už vůbec psát nemůžu smazali by mě profil!
@Evelinde hoď sem tu webovou stránku, to se může, já tu házím pořád něco ![]()
@K-Black tipuji, že evelinde je onen masér a láká tady ženský ![]()
@Evelinde píše:
S tímto názorem jsem se tady setkala už mnohokrát. „kdo nevěří, ať tam běží“ Já nikoho přesvědšovat nebudu.
a to já bych i běžela, ale nevím kam ![]()
@Evelinde Já taky přesvědčovat nepotřebuju, mám toho dost, doma, zadarmo, navíc „masér“ nosí výplatu, seká zahradu a občas uvaří i pudink.
Co je zajímavé je fakt, že všechny tvé příspěvky jsou jen a pouze u sexuálních témat a obsahují chválu na onoho maséra, nic víc. Jediné logické vysvětlení je fakt, že jsi onen masér. ![]()
@Virginia ahá, tak to jdu lustrovat 244 příspěvků o sexu, snad to není sousedka ![]()
No tak je to jasný, kecálistka, slibuje kontakt v SZ a hovňous ![]()
@K-Black mi potom prosím sděl výsledky pátrání, já ji vždy potkala jen u těch problémů v partnerství, kdy jako snadnou léčbu doporučuje maséra
@Virginia píše:
@K-Black mi potom prosím sděl výsledky pátrání, já ji vždy potkala jen u těch problémů v partnerství, kdy jako snadnou léčbu doporučuje maséra
Tak to jsi vedle jak ta jedle. Psala jsem tady o různých věcech. Třeba o propadlém hrudníku našeho kluka. Hrozila mu operace…
@Evelinde Tak to jsi pěkně hloupá, to tě podle toho může snadno identifikovat manžel.
(Což nevylučuje, že jsi masér, co má syna).
No manžel to samozřejmě nevví. Teda ví že chodím na masáž celého těla. Pracuju celý den v kanceláři a bolí mě záda. Tak mě to platí. Ale kdyby věděl, že to je erotická masáž, tak by mě asi zabil!