Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
pořád nictak písnu já tobě a ty jen odpověz a vlož odkaz.
Ozvu se. Musím pracovat. Nemám přístup k PC
Kdyby jsi přece jen chtěla ještě vyzkoušet nějakou možnost, já bych na tvém místě začala zjišťovat info o tantrickém sexu. Slyšela jsem, že spoustu žen, které mají problém s dosažením orgasmu, ho při téhle metodě poznalo poprvé. Jen možnost
Ale pokud jsi spokojená, tak to je hlavní!! ![]()
@Evelinde píše:
Ozvu se. Musím pracovat. Nemám přístup k PC
jasný já počkám, případně to pošly po holubech, když nemáš přístup na PC.
@Virginia píše:![]()
![]()
![]()
a na čem jsi sem tuto zprávu dopravila?
no tím holubem ne? ![]()
@K-Black píše:
asi jsem byla nemocná, když se to bralo
no né asi, ale určitě jinak by jsi se neptala co to je ![]()
@K-Black píše:
vyměnit chlapa, protože orgasmus je základ každého kvalitního vztahu. Chlap je sobec a s takovým nemá cenu se trápit!
@madanga píše:
Dnes jsem četla zářijové číslo Elle. Téma bylo, orgasmus ženy. Jestli ho musí mít nebo ji stačí jen blízkost člověka kterého miluje. Já osobně nemusím mít vždy orgasmus, ale když vidím, že se protějšek snaží o ten váš, evokuje mi to to, že nemyslí jen na sebe, ale vnímá i potřeby manželky nebo partnerky. Ptala jsem se přítele a on mi řekl, což mě překvapilo, že po milování si chce povídat a říct si navzájem co zlepšit, jak to lépe prožít. Jaké máte vy zkušenosti? Trváte na orgasmu nebo vám stačí blaho vašeho partnera a vy se spokojíte s tím, že máte intimní chvilku s partnerem?
Sex bez orgasmu pro mě nemá význam ![]()
Tak to ja ho teda potřebuju.,. Nedaří se mi při ranním dovádění, ale při odpolko či večer mám vždy a je pro mě extremně duležitý ![]()
Milá Zakladatelko. Z mého pohledu a z pohledu asi vetšiny tady je orgazmus jako hnojivo na kytky. Když ho nemáš, jsi nesvá, když ho ale máš, tak je to jako jakoby si se vznášela a pak je i den hezčí a přítažlivejší.
V sexu se dokážu soustředit jen na to príjemný, a když nechci sex, tak ho proste nemám, protože bych z neho stejne nic nemela.
Hlavne časopisy ako Elle, Cosmopiltan, tak píšou jehom hlouposti, proto jsem si to taky přestala kupovat. Škoda peněz
@Virginia píše:![]()
![]()
![]()
a na čem jsi sem tuto zprávu dopravila?
Musela jsem včera služebně odjet, tak jsem jen v rychlosti napsala a musela zase běžet.
Existuje skupina mužů, kteří holdují tzv odpírání orgasmu. Někteří používají dokonce pás cudnosti pro muže. Pás cudnosti je asi silná káva, nicméně občasné odepření orgasmu je výhodné spíše pro muže. Vydrží jim pak nadrženost a chuť na sex. Zároveń bývají asi k ženám pozornější. Mužský orgasmus více vybíjí, další výhoda, proč ho odložit. U žen bych to vůbec neodkládal, ani neodpíral. Je orgasmus často spíše dobije. Navíc po něm většina žen ani neztratí chuť na sex.
@akabus píše:
Já pokud se uspokojuji sama, tak taky přes klitoris, ale i když se přes něj uspokojuji před manželem, nebo i když se mu manžel maximálně věnuje, jak rukama tak jazykem, tak prostě vzrušení jooooo, ale orgasmus ani náhodou.
Já to mám podobně, při milování ne a ne, ani když se mi přítel dostatečně věnuje, ale sama ano a mám ho i když si to dělám před ním, takže po milování to tak většinou praktikujeme ![]()
@moncicak 3 píše:
Já to mám podobně, při milování ne a ne, ani když se mi přítel dostatečně věnuje, ale sama ano a mám ho i když si to dělám před ním, takže po milování to tak většinou praktikujeme
Já mám orgasmus když si to dělám sama vždy, ale není to tak nějak „ono.“ Je to lepší, když mě to dělá chlap. A ten můj mě to dělat nechce. Kašle na mě udělá si to sám a mě nechá, ať si poradím. ![]()
No někteří lidé se špatným vyjadřováním vám skutečně nesdělí nic. Ale už to zkoumali jiní odborníci, nežli my co tady diskutujeme. Rozdíly mezi mužským a ženským orgasmem jsou obecně známé. Samozřejmě, u žen je jich více druhů, ale obecně lze konstatovat, že ženy mají rozhodně naději na orgasmus mnohem delší, opakovaný a také větší naději, že po orgasmu je neopustí chuť na sex.