Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáte mít sociální sítě. To je zábava nevyzrálých a nedospělých. Pak byste nemuseli řešit cizí problémy s cizíma kozama.
@ffan23 píše:
To mne taky napadlo,. Kvuli detem bych zustala ale mela bych milence kor kdyz mas stesti ze je kamionak a caato je pryc.
Však on beztak ty milenky taky má ![]()
Kolik mu je let?
To lajkování by mi asi taky bylo líto. To bloknutí ještě víc.
Lajknout někomu fotku z dovolené v plavkách mi přijde normální. Ony ty tvoje kamarádky a příbuzné tam dávají samostatné vyzývavé fotky?
Achjo, ty sociální sítě jsou fakt peklo…
![]()
Ale zarazilo by mě to bloknutí…
No, a to lajkování by mi taky vadilo…
![]()
@Jendan píše:
Najdi si milence a rozveď se. Co s takovým troubou, navíc kamioňákem…
To je humor? Chybí ti tam smajlík.😇 ![]()
@Pan Dan píše:
Zase ty Facebooky, lajkování, Instagramy…Lidi, vždyť to je takovej nesmysl.
Myslíš vůbec mít soc. sítě, nebo prožívat to lajkování?
@Anonymní píše:
No ja se ho na to ptala, on mě blokl na celém FB. Že prý ode mě nechce mít cenzurovany FB, že mám brát to jako kdyby žádný FB neměluž to trvá víc jak dva měsíce, ja to nějak neřešila, každý chce mít nějaký svůj prostor. Ale dneska jsem potkala kamarádku a ta do mě začla hustit, jestli spolu ještě vůbec jsme
že ji posílá jeden like za druhým, a že ani ji samotný ji to nepřijde normalni
![]()
No, tohle je celý divný, asi bych mu nevěřila. Bloknul si tě, protože rozhodně nemá čisté svědomí. Zeptej se ho, proč pořád lajkuje fotky tvé kamarádky, že jí samotné je to divné. To jí sleduje nebo co?
@Pajka2020 píše:
Myslíš vůbec mít soc. sítě, nebo prožívat to lajkování?
Myslím to prožívání. Sociální sítě jako takové jsou už běžnou součástí života, podobně jako internet. Dnes už na sociálních sítích fungují firmy, které je využívají k propagaci, k informacím. Lidem to hodně pomůže. Jako třeba když si chci zjistit o hotelu, kde se chci ubytovat a podobně. Jak říkám: Sociální sítě jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Podobně jako internet. Nic se nemá přehánět a bohužel někteří lidé, hlavně mladí už ztrácí hranici mezi virtuálním a tím skutečným světem. Jako trápit se kvůli tomu, že borec lajkuje kozy nějaké známé? No to by mě mohlo ohrát. ![]()
@Any9 píše:
Musim říct, ze takováhle reakce by mi vadila mnohem víc, než nějaký blby lajkování. Je to celkem ubohý![]()
Takhle se fakt normální dospelej chlap nezachová, spis pubertak kterej byl pristizenej při něčem zakazanym
A ano, je to divny. A ještě divnejsi, ze se to týká tvých kamarádek a příbuzných, nez nějakých random holek co v životě neuvidíJsem fakt rada, ze s manželem ten fb a instagram tak neprozivame
Každopádně až se někdy potkáte všichni dohromady, bude to asi celkem trapná situace …
Proc trapna situace? Jeji kamosky davaji na facebook ‘vyprsene’ fotky jak rika (takze jen tak z dovolene u more nejspis nebudou), jeji chlap to ‘lajkuje’, o to tem kamoskam prece jde, aby jim takove fotky lidi lajkovali.
A nebo zakladatelka prehani, jsou to normalni fotky od more, sama pise ze to jsou fotky znamych (takze predpokladam spolecni pratele) a blokl si ji, protoze porad sleduje na co kde kliknul ![]()
Opět masakr ![]()
Já nechápu, jak jsme mohli vyrůst bez těch internetů a fejsbůků, instáčů a vím já čeho ještě ![]()
Sociální sítě jsou interakce - a bohužel v dnešní době (převážně myslím teď covidové uzávěry) vlastně téměř nahradily osobní styky mezi lidma. Sociální vývoj společnosti se nám velmi přelil do online světa - mladí a středněvěcí to úplně netrápí, ale třeba hodně si to odtrpěla starší generace, které byli sociální kontakty „upřeny“. A tak nám starší generace ještě více zahořkly a mladší generace se nám více odcizily.
A mládež žije v bublinách online světa, stává se z ní banda nesamostatných štěbetalů na socsítích, jejichž smyslem života jsou lajky ![]()
Najdi si nějakej koníček nebo se třeba vzdělávej, ale dělej proboha něco normálního a neřeš, jestli chlap lajkuje silikony a pěkný křivky ženskejm. Buď ráda, že lajkuje ženský, kdyby lajkoval chlapy, budeš tu fňukat, že manžel je asi gay. Tím, že ho budeš terorizovat, tak se znovu jen víc a víc zabejčí, až tě jednoho dne vymění za méně hysterický model.
Mně se tohle stát nemůže, protože právě pro ten klid a soukromí nemám FB, ani jiné… Takže bych se nedozvěděla, ani kdyby můj muž lajkoval mléčné žlázy mojí matky!
Ale zakladatelku chápu, protože pokud by mi nějaká dobrá duše lačná senzace takové info donesla, připadala bych si trapně a žádala bych od svého chlapa, aby se na sociálních sítích choval s větším ohledem na mě.
To lajkovani by mi hodně vadilo, a taky bych to muži řekla. A bloknutí- jako vážně, to by byl důvod k vážné krizi. Já mam třeba bloknuté lidi, co jsem “vyškrtla” ze svého života nebo nechci aby mě obtezovali nebo věděli, co dělám…
@hani28 píše:
Proc trapna situace? Jeji kamosky davaji na facebook ‘vyprsene’ fotky jak rika (takze jen tak z dovolene u more nejspis nebudou), jeji chlap to ‘lajkuje’, o to tem kamoskam prece jde, aby jim takove fotky lidi lajkovali.
A nebo zakladatelka prehani, jsou to normalni fotky od more, sama pise ze to jsou fotky znamych (takze predpokladam spolecni pratele) a blokl si ji, protoze porad sleduje na co kde kliknul
Beru to tak, ze ja bych se cítila přinejmenším divně, dejme to mu na rodinný seslosti, kdyz jde o tu sestrenku ![]()
Jako aby chlap začal dělat takový scény - viz zablokování manželky na fb, urážení se - kvůli tomu ze se zbláznil do umělých prsou její příbuzný, to už mi přijde fakt na hlavu ![]()
Ale je dost možný ze tam těch problémů ve vztahu bude obecně víc, tímhle to možná jen vygradovalo. A ze by se to všechno začalo dít tak najednou je taky zvláštní. Ale to vi jen zakladatelka
Mně tohle chování přijde u chlapů ubohé…nadrženej ubožák, kterej navíc upřednostňuje Fb a lajkování fotek, před vlastní ženou…
Dělá ti akorát ostudu a sobě ještě větší…tyhle muže, mám zařazené v kolonce - mozek v kalhotách a neopřela bych o ně ani kolo. A možná teda profesní deformace, ale o řidičích kamionů, si myslím své.
@RacionalniMuz píše:
Opět masakr![]()
Já nechápu, jak jsme mohli vyrůst bez těch internetů a fejsbůků, instáčů a vím já čeho ještě
Sociální sítě jsou interakce - a bohužel v dnešní době (převážně myslím teď covidové uzávěry) vlastně téměř nahradily osobní styky mezi lidma. Sociální vývoj společnosti se nám velmi přelil do online světa - mladí a středněvěcí to úplně netrápí, ale třeba hodně si to odtrpěla starší generace, které byli sociální kontakty „upřeny“. A tak nám starší generace ještě více zahořkly a mladší generace se nám více odcizily.
A mládež žije v bublinách online světa, stává se z ní banda nesamostatných štěbetalů na socsítích, jejichž smyslem života jsou lajky
Najdi si nějakej koníček nebo se třeba vzdělávej, ale dělej proboha něco normálního a neřeš, jestli chlap lajkuje silikony a pěkný křivky ženskejm.Buď ráda, že lajkuje ženský, kdyby lajkoval chlapy, budeš tu fňukat, že manžel je asi gay. Tím, že ho budeš terorizovat, tak se znovu jen víc a víc zabejčí, až tě jednoho dne vymění za méně hysterický model.
Aha, takže on dá manželce jasně najevo, že ho její názor absolutně nezajímá, blokne si jí a ona má být ráda a najít si koníček, aby milostpána neobtěžovala? To spíš dopadne tak, že vymění ona jeho. No jo, ale ty si chlap, tak to je jasný.