Je mi líto, že manžel lajkuje vyprsený holky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1217
3.10.21 13:58

Nebýt sociálních sítí jaký by byl na světě klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
3.10.21 14:07

Ať už si o sociálních sítích myslíme cokoli, tohle není zrovna chování slučitelné se vztahem, neřkuli manželstvím. Je to jen o něco méně trapné, než kdyby sestřenici potkal na rušné ulici a zařval na ni „Ty tvoje nový kozy jsou fakt super!!!“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffan23
3.10.21 14:27
@RacionalniMuz píše:
Opět masakr :)

Já nechápu, jak jsme mohli vyrůst bez těch internetů a fejsbůků, instáčů a vím já čeho ještě :)

Sociální sítě jsou interakce - a bohužel v dnešní době (převážně myslím teď covidové uzávěry) vlastně téměř nahradily osobní styky mezi lidma. Sociální vývoj společnosti se nám velmi přelil do online světa - mladí a středněvěcí to úplně netrápí, ale třeba hodně si to odtrpěla starší generace, které byli sociální kontakty „upřeny“. A tak nám starší generace ještě více zahořkly a mladší generace se nám více odcizily.

A mládež žije v bublinách online světa, stává se z ní banda nesamostatných štěbetalů na socsítích, jejichž smyslem života jsou lajky :)

Najdi si nějakej koníček nebo se třeba vzdělávej, ale dělej proboha něco normálního a neřeš, jestli chlap lajkuje silikony a pěkný křivky ženskejm. Buď ráda, že lajkuje ženský, kdyby lajkoval chlapy, budeš tu fňukat, že manžel je asi gay. Tím, že ho budeš terorizovat, tak se znovu jen víc a víc zabejčí, až tě jednoho dne vymění za méně hysterický model.

Prave taky nechapu nac stihat chlapa navic kamionaka- at si dela co chce 8). A ty zaklqdatelko si zarid zivot a jeho zpestreni taky podle sebe, mas kliku- je casto pryc Takze se zkus rozptylit koukanim a nejlepe sahanim na krasne chlapske telo. :srdce:. Muze to byt krasnej konicek :palec:, tady racionalni muz bude spis radit kurzy vareni a hackovani ale uzit si s nekym to ti tezko poradi :dance:.

• Citovat
  • Upravit
671
3.10.21 14:31
@RacionalniMuz píše:
Opět masakr :)

Já nechápu, jak jsme mohli vyrůst bez těch internetů a fejsbůků, instáčů a vím já čeho ještě :)

Sociální sítě jsou interakce - a bohužel v dnešní době (převážně myslím teď covidové uzávěry) vlastně téměř nahradily osobní styky mezi lidma. Sociální vývoj společnosti se nám velmi přelil do online světa - mladí a středněvěcí to úplně netrápí, ale třeba hodně si to odtrpěla starší generace, které byli sociální kontakty „upřeny“. A tak nám starší generace ještě více zahořkly a mladší generace se nám více odcizily.

A mládež žije v bublinách online světa, stává se z ní banda nesamostatných štěbetalů na socsítích, jejichž smyslem života jsou lajky :)

Najdi si nějakej koníček nebo se třeba vzdělávej, ale dělej proboha něco normálního a neřeš, jestli chlap lajkuje silikony a pěkný křivky ženskejm. Buď ráda, že lajkuje ženský, kdyby lajkoval chlapy, budeš tu fňukat, že manžel je asi gay. Tím, že ho budeš terorizovat, tak se znovu jen víc a víc zabejčí, až tě jednoho dne vymění za méně hysterický model.

Jak že to nemá rešit? Jako já taky nemám facebook ani instagram, ale tohle by mě sakra žralo a určitě bych to řešila. Jak tu už někdo psal, ten chlap je ubožák ztrapňuje zakladatelku a sebe taky. Já bych to vyřešila po svym..Když už to ví, tak to nemá řešit? To je pěkně blbej názor. Nemohla bych si sama sebe vážit, kdybych takovýho chudáka měla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
3.10.21 14:39
@Pajka2020 píše:
To je humor? Chybí ti tam smajlík.😇 :cert:

To není humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek