Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Bez záručního listu a nebo alespoň faktury od prodejce se fakt nic reklamovat nedá.
Da, u apple treba. Do 1 roku myslim. Zarucni doba je primo v iOS12.
@Ou píše:
Bez záručního listu a nebo alespoň faktury od prodejce se fakt nic reklamovat nedá.
Ale dá… Podle imei ti to tady nikdo nezjistí.
Jen to chce vědět. Já jí říkala, že bez dokladu se to stejnak reklamovat nedá.
Reklamovat ne, opravit mozna ano.
HUAWEI HONOR 8 (FRD-L09)
Jelikoz tento mobil je na trhu presne 3 roky (vysel 8/2016), je 50% sance na to, ze by mohl byt v zaruce. Fakturu si muzes nakreslit, pokud sam Huawei nema registracni system schopny detekovat aktivaci telefonu a opravuji to nezavisle servisy.
Dalsi moznost jak to zjistit je dobry kontakt na mobilni operatory
. Oni přesně vědí, kdy se poprvé přihlásil do sítě. Dokonce i kde a s jakým IMSI ![]()
Příspěvek upraven 01.09.19 v 13:47
Pokud koupila cokoliv z druhé ruky, tak žádnou záruku nemá! Záruku poskytuje prodávající kupujícímu a v případě sousedky to není obchod, ale soukromá osoba od které mobil koupila. Pracovala jsem devět let v oboru a toto mám ověřené a potverzené od ČOI.
@Janli formalne mas pravdu, Ale i tak to striktní výklad prodávající jednak neznají a jednak tudíž ani neuplatňují, a i když ho znají tak…
rrodavajici ale uze plnou moci prenest prava z odpovednosti na kupujiciho
. Samozřejmě, prakticky 99,99% těchto obchodů je neformálních… Já jen, že je to řešení má, když není blbý kupující
Vedle toho, vedle zákony záruky existuje i záruka smluvní, kdykoliv máš na výrobku napsáno tříletá záruka, tak to je smluvní, někdy solidní výrobci ani nepožaduje nákupní doklad… Viz třeba výše příklad u Applu
@Janli píše:
Pokud koupila cokoliv z druhé ruky, tak žádnou záruku nemá! Záruku poskytuje prodávající kupujícímu a v případě sousedky to není obchod, ale soukromá osoba od které mobil koupila. Pracovala jsem devět let v oboru a toto mám ověřené a potverzené od ČOI.
A jak to pozná? Když půjdu a za hotové koupím mobil, tak mám jen fakturu, není tam žádné jméno.
@vokishka i kdyby byla, tak vuci spotrebiteli neni prodavajici opravnen legitimovat reklamujiciho spotrebitele
Jak vidno, kdo pracuji na COIce, neumi si spojit 1+1 dohromady a vytrhne vec z kontextu
@shaunovecka je to HUAWEI Honor 8, aktivace a začátek záruky: 2016-09-08, takže v záruce není.
Děkuji za info. Vyřídím jí to. Pán ji totiž tvrdil, že je nový, ale že ztratil doklad. A potom mě napadlo to číslo IMEI. ![]()
@shaunovecka ať ji řekne, kde ho kupoval a pak v datartu, Vodafone nebo alze může zkusit požádat o prodejní doklad…
@Barfiy tak prodejci to znají a uplatňují. Vzhledem k tomu, že drtivá většina obchodů je dnes vedena přes eshopy nebo hrazena kartou, tak kupujícího lze identifikovat snadno. Navíc značná část prodejců vrací peníze zpět na kartu ze které byla platba provedena, takže se krásně může stát, že peníze se vrátí zpět původnímu kupci. Převést záruku sice jde, ale prodejce to nemusí akceptovat.