Je možné otěhotnění?

Anonymní
22.6.12 17:54

Je možné otěhotnění?

Ahoj, mám tu známé, tak raději anonymně. S manželem jsme se rozhodli, že se začnem pokoušet o druhé mimi. Brala jsem antikoncepci minulý měsíc při předposledních měsíčkách, předtím ne, nasazuji je 1.den menstruace. Ted jsem měsíčky dostala 13.6. a mám je vždy většinou 6dní, takže toho 13.jsem prášky ještě nasadila, nebyli jsme pevně rozhodnutí pro mimi. Ale měla jsem jich jen 7,poslední jsem měla 20.6..Dnes jsme měli pohl. styk bez ochrany, je nějaká šance že bych už ted mohla otěhotnět? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8698
22.6.12 17:58

No ako otehotnet z jednoho sexu? jde to ale pravdepodobnost 1:1000 :think: pokoušejte se dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 18:08

Spíš mě zajímá, jestli nevadí ty prášky, že jsem jich ted měla 7 za sebou a jsou to jen 2 dny co jsem je vysadila. :think:

• Citovat
  • Upravit
Raďulle
22.6.12 18:09

No myslím že šance je vždycky, ale pravděpodobnost že se to právě dnes stalo je prakticky mizivá, pokud antikoncepce na danou osobu opravdu zabírá tak působí několik dní, já mám na prášcích psáno že i v době vysazení je žena nějakou dobu chráněná… a že by se dostavila ovulka hned po vysazení… no nevím…
ale jsou ženy co zapadnou i přes prášky… takže šance je vždycky

• Citovat
  • Upravit
18223

Spíš ne :think: to poznáš, ale pokračujte, tenhle měsíc otěhotnět můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
@Anonymní píše:
Spíš mě zajímá, jestli nevadí ty prášky, že jsem jich ted měla 7 za sebou a jsou to jen 2 dny co jsem je vysadila. :think:

no možná sis rozházela cyklus, ale jinak to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
22.6.12 18:10
@Anonymní píše:
Spíš mě zajímá, jestli nevadí ty prášky, že jsem jich ted měla 7 za sebou a jsou to jen 2 dny co jsem je vysadila. :think:

no plod v prvních pár týdnech ještě není pevně spojen s tělem matky, takže ani alkohol není až tak škodlivý, tudíž ani prášky by vadit neměly, ale jak už jsem psala, jsou i ženské co zapadnou přes prášky a mají zdravé dítě… zatím bych to neřešila…další prášky bych ale nebrala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.12 18:19

Když jsme plánovali tenkrát první, tak jsem taky vysadila prášky a začli jsme to hned zkoušet a za měsíc jsem měla dvě čárky

• Citovat
  • Upravit
8698
22.6.12 18:20

No šance tam je :think: Ale po vysazení seš ješte neaku dobu chránená, už je neber a ja myslím že to príde brzo :pankac: :pankac: muže už tenhle mesíc :hug: Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.6.12 18:21
@Anonymní píše:
Když jsme plánovali tenkrát první, tak jsem taky vysadila prášky a začli jsme to hned zkoušet a za měsíc jsem měla dvě čárky

No u mne to bylo že sem začela brát prášky brala sem je 5dní pak sem na ní zapomnela 2 dny a za týden sem mnela // :mrgreen: :mrgreen: Takže je možne vše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 18:23

Tak uvidíme, budem to zkoušet dál a snad se brzy zadaří :-)

• Citovat
  • Upravit
Raďulle
22.6.12 18:25
@Anonymní píše:
Tak uvidíme, budem to zkoušet dál a snad se brzy zadaří :-)

hlavně to nelámej přes koleno, hlavně pohodu a klídek, však ono se pak dílo podaří :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.12 18:26

Však jo, tenkrát se to povedlo na poprvé, tak ted snad taky nebude problém :-)

• Citovat
  • Upravit
8698
22.6.12 18:30
@Anonymní píše:
Však jo, tenkrát se to povedlo na poprvé, tak ted snad taky nebude problém :-)
:palec: :palec: :palec: tak držím palce a kdyby neco ozvy se, kdyby si pak našla dalnici // :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 18:38

Určitě, jinak díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat