Je někdo psovod u PČR v Praze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.7.24 22:59

@Lucy75
Pravdu dis… Ja jsem taky v oboru, kde dominuji chlapi a kdo nezazil, ten mozna ani neuveri, ze je to v dnesni dobe nekde opravdu realita. Rikam si, ze to asi nekomu musi pripadat, ze to prece nebude tak hrozne. Ano, najdou se super lidi, to vubec nepopiram. Ale holt v nekterych oborech je kult muzu zazity a zenska si svou pozici musi 10× vice zaslouzit a obhajit. Muzeme s tim nesouhlasit, ale je to proste tak. Ja jsem dost silna povaha a kalet na hlavu si od tech chlapu nenecham, presto jsem mela na zacatku kariery dny, kdy jsem si rikala ze spalim diplom a pujdu pipat do Lidlu. V jedne praci jsem mela pod sebou hodne chlapu a tam taky zkouseli co jim dovolim. Pak uz se me bali. Chlapi na stejne pozici ci vyssi jsou horsi problem, kdyz neuznavaji zeny.

• Citovat
  • Upravit
24946
20.7.24 23:33
@Anonymní píše: Více
:potlesk:
ale zvládly jsme to :potlesk:
a jsem tam už 30 let a dnes jsem já na Vrcholu potravního řetězce a oni neví, neznají, ale já se chovám mile, oni se chovají mile, tak jim všechny ty info a jak na to jít dám…
když by to někdo zkusil po zlém, nepochodí
a oni to vědí…
působit jako ženská guru mezi muži je velmi zajímavé, ale i náročné… ne každá to dá…
a úplná smrt je se s někým z nich vyspat, tak papa, lala, na to dojely moje dvě kolegyně, a já jim to říkala, ser na to… 8)
jenže to to tu mohu psát denně a stejně to zas některá udělá.. to je prostě svět a jeho koloběh ;) krásné léto všem :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 23:44

@Lucy75 Ty sis ten post vrcholneho predatora taky pekne zaslouzila :potlesk: To uz je prave ta pozice, kdy je to dobre, ale cesta k tomu nekdy neni jednoducha a ne kazdy to na nekterych pracovistich ustoji. Na toto musi byt podle me urcita natura. A taky dost inteligence a vedet, jak se nepodkopavat.. Treba nespat s kolegy :mrgreen: Naivni typy moc dlouho neprezijou. Ja se naucila hodne cist lidi a uz predem vim, jak na koho jit.
Krasne leto :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat