Je správné podstoupit interrupci (?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
24.2.25 08:01
@Anonymní píše: Více

Ale houbelec. Dítě se přizpůsobí podmínkám, v jakých vyrůstá. Stejně, jako dítěti dvou maminek bude tento model připadat normální, bude i dítěti samoživitelky připadat normální, že nemá otce. Ptát se začne až za x let. Navíc nejspíš nezůstaneš nadosmrti sama. Ale nechat si v 17 bez partnera, školy, praxe a kdoví, v jakém bydlení dítě, je holý nesmysl. A to potratům opravdu nijak nefandím, ale v tomto případě není co řešit. I když se vyjadřuješ jak sedmdesátka, pořád jsi ještě dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 08:03

.

Příspěvek upraven 24.02.25 v 10:16

• Citovat
  • Upravit
53190
24.2.25 08:04
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jako fakt mě tu hodláš poučovat o slovu „zbouchlá“? Když jsi takhle světoznalá a zralá, jaktože neumíš používat antikoncepci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41244
24.2.25 08:08

Tak ti nevím, ale v 17 letech za sebou opravdu nemůžeš mít to, že jsi byla „nevlastní matkou“ a děti jsi milovala :think: si tu z nás děláš dobrý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 08:13

Vzala sis to osobně. Přemýšlíš nad tím jinak. Nikde jsem neřekla, že je pravidlem, že dítě matky samoživitelky má zničený život. Je tím poznamenáno, to je rozdíl. Tím, co píšeš potvrzuješ, to co říkám aniž by sis to uvědomovala. Nezpochybňuji to, že jsi měla milující maminku, rodinu a sama jsi milující maminkou. Ani nedávám tobě nebo tvé matce za vinu, co se vám stalo. Chápu, že to není jednoduché, ale zkus nebýt vztahovačná a zamyslet se. Absence tvého otce, otcovské lásky tě ovlivnilo už jen tím, jakého partnera sis zvolila, tak to je vždy.

Je to citlivé, nemluví se o tom dobře a rozumím tomu, že je nepříjemné, když máš jako mamka, která na to byla sama pocit, že tě někdo sráží, jen u mě to opravdu není o tom.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 08:18

.

Příspěvek upraven 24.02.25 v 10:17

• Citovat
  • Upravit
41244
24.2.25 08:19

blbost, ve věku 15ti let opravnu nejsi „nevlastní“ máma. To jste sunuli dětem do hlavy? chudáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 08:23

Panebože, absence otce určitě neovlivnila můj výběr partnera.. představ si že se rozpadají i dlouhodobá manželství a partnerství kde jsou děti.. vše ovlivnit nemůžeš a že se partner rozhodne odejít nebo dát od všeho ruce pryč, tak s tím opravdu nic nenaděláš..to můžeš vybírat jak chceš ale myslet si že ten koho sis vybrala s tebou bude až do smrti a nikdy tě neopustí je velmi naivní..a házet vše na ženu, že to ona si špatně vybrala, je úplně mimo mísu… :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 08:28

@unuděná

Já tě nepoučuji, jen mi to přijde nevhodné, tvoje pointa je správná, já ve svém věku nemám toto vůbec řešit, ale ten způsob, kterým to podáváš, tím se zbytečně snižuješ. Sama bych si to nedovolila použít vůči komukoli i kdybych za sebou měla mít půl století. Nikde nebyla zmínka o tom, jak došlo k početí. Tak je nesmyslné, aby ses mě snažila snížit takto, ujišťuji tě o tom, že vím, jakým způsobem se užívá antikoncepce. Nechci do toho víc zasahovat, je to příliš soukromé, mám na mysli toto konkrétně, kdybys ses dozvěděla celý kontext, chápala bys to.

Nicméně to tady neřeším, teď už je zbytečné se mnou řešit antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit
41244
24.2.25 08:28

Vážně chceš někomu nakecat, že je ti 17? ale no tááák, máš nás tu za blbce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.2.25 08:30

To je tvoje věc, jak se vyjadřuješ a moje zase ta, jak se vyjadřuju jjá. Jak došlo k početí je zcela irelevantní, kdybys používala antikoncepci, nedošlo k němu. Pozdě bycha honit, objednej se na gyndu a nepolemizuj tu o tom, tím se nic nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 08:32

Vidím, že máš ta sebou to, že ses obviňovala za situaci. Ani nevíš, kolik žen trpí stejnou věcí, konkrétně u žen jejich otec je velmi důležitá postava. Opakuji, že já na tebe nic nesvádím, já vím, o čem mluvím. Pokud nechceš věřit mne, zkus si toto téma nastudovat. Já tomu taky nevěřila pak jsem to pochopila ze své vlastní zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
13963
24.2.25 08:33
@unuděná píše: Více

Nad AI jsem taky přemýšlela, možná dostatečně vypromptovaná, aby odpovídala JAKO někdo, není to úplně ono, ale taky to jsou hrozné elaboráty podobného typu. Prostě je to nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 08:43

@unuděná

Nemáš problém se vyjádřit inteligentně, proto to říkám. Takto je to přeci lepší. Není to tak, jsi na veřejném fóru. Můžeš se samozřejmě vyjadřovat, jak chceš, neporušuješ li pravidla stránky a já na to samozřejmě můžu reagovat, taky jak chci.
To, tak úplně není. Antikoncepce není až tak spolehlivá než mi začneš oponovat, tak se to může pokazit i přesto, že ji užíváš správně. Já jsem byla u doktora, rozhodnutí mám téměř uzavřené, toto je už odreagování. Neboj, nejsem na tom tak špatně, abych místo řešení toho, co bude dál, rozebírala situaci na fóru.

Jsi zatím jediná, kdo přišel s racionálním řešením i když to na začátku skříplo. Děkuji za výměnu názoru, čekala jsem na něco takového.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 08:46

@Lily-of-the-valley

Děkuji za zpětnou vazbu. Lidem přijdu zvláštní, možná to bude tím. AI nejsem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat