Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Litta píše:
Mně to trochu připadá, jak kdyby si vychovávala pacienty na IVF.
Dobra poznamka ![]()
@Litta píše:
Mně to trochu připadá, jak kdyby si vychovávala pacienty na IVF.
Tak tak ![]()
@martinaska píše:
Někdy je holt třeba přírodě pomoci…
Promiň, ale hned po vysazení ta příroda ještě ani nenastoupila a už se jí do toho zase cpete…
Hned běžíš do centra neplodnosti, přitom jsi neplodná jen uměle. Vykašlala bych se na zásahy, nechala bych tělo trochu vzpamatovat. Hormonální profil je dobré udělat, ale hned si píchat týdny injekce, no že tě to baví. To na to tak spěcháte? ![]()
@martinaska píše:
To je prave blbost, vis. Nekdy ano, ale ne par mesicu po vysazeni HA, kterou jsi navic brala 10 let.
@martinaska píše:
Někdy ano, ale teď je to zatím zbytečné, ještě jsi tělu nedala šanci.
@Litta Prosím tě, v tom centru neplodnosti jsou i normální všeobecné ambulance, tam chodím, jen jsem to tak řekla, že kdyby byl nějaký problém, tak je to aspoň vše při jednom… Chodím tam ke klasické gynekoložce, tak jen abychom si ujasnili věci na pravou míru, vy tu hned mluvíte o IVF… Je snad normální, že jdu k dr. kvůli tomu, že mám týdny zpožděnou menzes, to by tam šel každý a je už na lékaři, co s tebou udělá… Já ji přece nebudu poučovat co má dělat a nebo že si myslím, že by to mělo být jinak… Já ji věřím, chodím k ní už léta…
@martinaska Ale jo, samozřejmě dělej jak myslíš a jak důvěřuješ lékařce. Já bych takhle rozhodně nepostupovala, proto se ti snažím ukázat i jinou možnost (a vidíš, že nejsem jediná, spíš naopak), abys to mohla zvážit a skutečně si za tím stát, ne jen že ti to řekne jeden odborník.
Takže Stay strong, jak máš v profilovce. ![]()
@martinaska pomoci ano ale ne sotva vysadíš ha, tělo je zblblé takže alespon bych tomu dala půl roku a ne hned, při ha asi ani ta sliznice neroste ne tak je jasné že po 10 letech se musí počkat a ne hned další dávka hormonů iv centru dělají všechny testy a pak teprve navrhnou řešení ![]()
@martinaska mne zacala sliznice rust normalne sama asi az po 8 mesicich po vysazeni. Ale ja jsem schvalne vysadila prasky uz rok pred snazenim, aby se dalo telo samo do poradku. Bylo mi jasne, ze to potrva.
@Markéta80 Jo, uvidíme co řekne profil v lednu
Třeba zjistí, že mám opravdu nějaký hormonální problém a nebo ho mít nebudu a budu čekat jak se s tím tělo vypořádá samo… ![]()
@martinaska já šla taky jako první na profil a už jsme věděla že se to tam ukáže a taky jo, zase je fakt že tolik let brát ha tak tělo se potřebuje nahodit zpátky
a před ha jsi cyklus měla ok?
@Markéta80 No právě že ne… Dostávala jsem to jednou za dva měsíce… ![]()