3DPO - mohu něco cítit?

65
3.12.14 13:15

3DPO -mohu něco cítit?

Jsem dnes jen 3DPO (ovu vim z měřeni a taky jsem ji znatelně citila a i jsem špinila)
a dnes mě celkem hodně píchá v levé straně podbřišku. Vím, že 3 DPO je hrozně brzy, ale vzhledem k tomu, že když jsem čekala syna, citila jsem to same od 4DPO, byla jsem dokonce u doktora, protože to hodně bolelo, nic nenašli a pak jsem zjistila za 9 dní, že jsem těhotná. Našla jsem si zápisky z diskuze a popisovala jsEM to tam stejně tak jak to citim dnes. Je možné, aby to mělo spojitost nebo je to náhoda… nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
3.12.14 13:19

@pajinka85 Spíš to ještě cítíš k ovulaci. 3 dny po oplodnění ještě není vajíčko ani pořádně v děloze, nejspíš ještě někde na rozhraní vejcovodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
3.12.14 13:20

Nemyslím si, že by šlo něco cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
3.12.14 13:21

@pajinka85 nejspíš to budou vaječníky, těhu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.12.14 13:24

Já si tak myslím, že se nedá nic cítit…ale zarazilo mě, že je to zcela stejné jako tenkrát…ale asi to bude nahoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.12.14 13:29

Já si myslim, že to nikdo nemůže 100% říct. 99,9% je sugesce, ke které se hlásím i já, protože mám pravidelně každý měsíc už od září příznaky těhotentví. :mrgreen:
Ale věřím, že někdo velmi vnímavý to může cítit klidně hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.12.14 13:35

@Boudová tohle sugesce fakt neni, se pěkně kroutim, bolí to dost…ale spíš to bude jen nahoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
3.12.14 14:04

@pajinka85 po ovulaci praskne folikl a ta tekutina zustava v male panvi a vstrebava se, to muze bolet. Nebo k ovulce ani nedoslo a vznika cysta. Zazila jsem oboje a bolelo to. Tehotenstvi tak brzy citit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí