Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem dnes jen 3DPO (ovu vim z měřeni a taky jsem ji znatelně citila a i jsem špinila)
a dnes mě celkem hodně píchá v levé straně podbřišku. Vím, že 3 DPO je hrozně brzy, ale vzhledem k tomu, že když jsem čekala syna, citila jsem to same od 4DPO, byla jsem dokonce u doktora, protože to hodně bolelo, nic nenašli a pak jsem zjistila za 9 dní, že jsem těhotná. Našla jsem si zápisky z diskuze a popisovala jsEM to tam stejně tak jak to citim dnes. Je možné, aby to mělo spojitost nebo je to náhoda… nemáte někdo zkušenost?
@pajinka85 Spíš to ještě cítíš k ovulaci. 3 dny po oplodnění ještě není vajíčko ani pořádně v děloze, nejspíš ještě někde na rozhraní vejcovodů.
Já si tak myslím, že se nedá nic cítit…ale zarazilo mě, že je to zcela stejné jako tenkrát…ale asi to bude nahoda…
Já si myslim, že to nikdo nemůže 100% říct. 99,9% je sugesce, ke které se hlásím i já, protože mám pravidelně každý měsíc už od září příznaky těhotentví. ![]()
Ale věřím, že někdo velmi vnímavý to může cítit klidně hned.
@Boudová tohle sugesce fakt neni, se pěkně kroutim, bolí to dost…ale spíš to bude jen nahoda…
@pajinka85 po ovulaci praskne folikl a ta tekutina zustava v male panvi a vstrebava se, to muze bolet. Nebo k ovulce ani nedoslo a vznika cysta. Zazila jsem oboje a bolelo to. Tehotenstvi tak brzy citit nejde.