Je tenhle pavouk nebezpečný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1222
16.4.20 23:47

Ještě většího jsem kdysi našla v posteli, když jsem šla večer spát. Štítila jsem se lehnout si do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.4.20 00:01

@Ju21na stalo se mi taky na chalupě, musela jsem si prevlict den starý povlečení. Nelehla bych si do toho😂
Doma vysávám (snad nedokážou vylézt :think: ) nebo zabíjím.
Manžel citlivka vynáší ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
17.4.20 00:24
@Rachel_cz píše:
@Ju21na stalo se mi taky na chalupě, musela jsem si prevlict den starý povlečení. Nelehla bych si do toho😂
Doma vysávám (snad nedokážou vylézt :think: ) nebo zabíjím.
Manžel citlivka vynáší ven.
:mrgreen: Zatím jsem vždycky měla štěstí, že byl po ruce někdo, kdo ho „zlikvidoval“. I když je mi vždycky líto, když se zabije.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8700
17.4.20 00:30
@Tarjei píše:
Samec pokoutnika. Jen strasidelnej, nic vic.

no mně teda hnusně kousnul dítko do ruky v noci, asi ho nějak přilehla a bránil se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42725
17.4.20 00:35
@Run píše:
Doporučuju domu kočku :mrgreen:

Stačí krvelačná čivava :mrgreen: Ta naše krasavice jede po pavoucích, jako by to byla nejlepší lahůdka…A ještě je trápí jako kočka, pohraje si a pak cvak a pliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.4.20 08:17

Pokoutník, malé pavoučky také vynáším ven, ale na tohle volám manžela! Jednou mi vlezl do trika a když jsem ho nechtíc přimáčkla, tak mě kousal 8o Brrr, na to nezapomenu! Jsou rádi ve vlhku, lezou nám na chatě ze sklepa do patra, pak se večer promenádují po pokoji a náš pes se jich teda bojí, štěká na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
17.4.20 08:20

Chci se podívat, ale mám takový strach z pavouků, že nezvládnu tu fotku rozkliknout pro zvětšení :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5247
17.4.20 08:21

Pokoutnik a nesnasim je. Umi hodne osklive kousnout, kdyz se dostanou do uzkych, treba kdyz vlezou do obleceni a vy si jich nevsimnete a obleknete si to. Na baraku jsme je mivali ve sklepe, na byte jsem ho potkala jen jednou a vyznamne jsem ho skamaradila s Biolitem. Mali pavouci mi nevadi, ty klidne vynesu ven, ale pri pohledu na velke prestavam dychat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
17.4.20 08:28

No to ne, kam jsem to vlezla do diskuze. Do teď jsem neměla tušení, že může kousnout 8o máme starý barák a jak je to období, nacházím je v koupelně snad každý den. A já je teda zabíjím placackou. Manžel mi nepomůže, ale zabíjet je nechce. Tak co s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný