Je tento test vadný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
16.3.21 10:26

@Berrynka22
No zkusím zas zítra ráno, pobolívá mě pořád podbřišek, tak snad to nejsou nějaké špatné zvěsti, zítra se zas ozvu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
16.3.21 12:21

@Lůca1774 Tak jí zavolej! Případně se dají udělat testy krve v nějaké laboratoři, co máš blízko, jako samoplátce. Některé holky tady si to tak nechávaly testovat, pokud jim třeba dr dala termín až za dlouho. A určitě dej vědět, jak si dopadla. Držím pěsti :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.3.21 13:14

Hele taky mi příjde pouze jako negativní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.3.21 18:03

Já si dnes udělala od jiné značky. Včera sluníčko dneska Dr. Max a vyšel mi úplně stejný „duch“ tak nevím co si o tom myslet. Asi počkám ještě týden a pak zkusím další. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.3.21 09:45

@Anonymní ahoj, tohle je naprosto negativní test, má zkušenost je, že pokud ta čárka opravdu nejde aspoň trochu víc vidět, test je negativní… Přeji hodně štěstí ať se co nejdřív zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
18.3.21 16:53

Ahoj holky, podavam hlaseni a v koutku duse doufam, ze se nam konecne po 15 mesicich podarilo “zadelat” na nase prvni detatko ❤️️🙏🏼 Jsem 30 DC a 15 dni po ovitrelle, test je z dnesniho odpoledne, uz jsem to nemohla vydrzet 😀 co myslite? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
18.3.21 17:30

@Lůca1774 Duch tam jednoznačně je :srdce:. Kdy máš jít na tu krev???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
18.3.21 17:41

@Enitka volala jsem na gyndu a řekla mi, že pokud do konce týdne nepřijde MS, mám zopakovat test. A že bych pak kdyžtak přišla na konci příštího týdne, že už by mohlo být něco vidět v děloze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
18.3.21 17:46

@Lůca1774 Ó bože, to bych nevydržela. Raději bych si zašla na test krve jako samoplátce nebo bych jí volala hned v pondělí. To nemá pochopení??? :zed: :zed: :zed: Člověk se snaží a doktorku snad jako by to ani téměř nezajímalo, že :lol: :lol: ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
18.3.21 18:13

@Enitka moje gynekolozka pracuje i v IVF centru, takže ji naprosto důvěřuju :palec: ale. uznavam že to čekání bude dlouhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí