Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berrynka22
No zkusím zas zítra ráno, pobolívá mě pořád podbřišek, tak snad to nejsou nějaké špatné zvěsti, zítra se zas ozvu ![]()
@Lůca1774 Tak jí zavolej! Případně se dají udělat testy krve v nějaké laboratoři, co máš blízko, jako samoplátce. Některé holky tady si to tak nechávaly testovat, pokud jim třeba dr dala termín až za dlouho. A určitě dej vědět, jak si dopadla. Držím pěsti
.
Já si dnes udělala od jiné značky. Včera sluníčko dneska Dr. Max a vyšel mi úplně stejný „duch“ tak nevím co si o tom myslet. Asi počkám ještě týden a pak zkusím další. ![]()
@Anonymní ahoj, tohle je naprosto negativní test, má zkušenost je, že pokud ta čárka opravdu nejde aspoň trochu víc vidět, test je negativní… Přeji hodně štěstí ať se co nejdřív zadaří
Ahoj holky, podavam hlaseni a v koutku duse doufam, ze se nam konecne po 15 mesicich podarilo “zadelat” na nase prvni detatko ❤️️🙏🏼 Jsem 30 DC a 15 dni po ovitrelle, test je z dnesniho odpoledne, uz jsem to nemohla vydrzet 😀 co myslite? 😊
@Lůca1774 Duch tam jednoznačně je
. Kdy máš jít na tu krev???
@Enitka volala jsem na gyndu a řekla mi, že pokud do konce týdne nepřijde MS, mám zopakovat test. A že bych pak kdyžtak přišla na konci příštího týdne, že už by mohlo být něco vidět v děloze ![]()
@Lůca1774 Ó bože, to bych nevydržela. Raději bych si zašla na test krve jako samoplátce nebo bych jí volala hned v pondělí. To nemá pochopení???
Člověk se snaží a doktorku snad jako by to ani téměř nezajímalo, že
.
@Enitka moje gynekolozka pracuje i v IVF centru, takže ji naprosto důvěřuju
ale. uznavam že to čekání bude dlouhé ![]()