Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
ahoj, zkousim obnovit diskuzi, vidite neco na fotce??
a nevite nahodou jake hcg je u dvojcat,test jsem delala brzo a nejakeho ducha tam vidim,ale prijde mi to fakt brzo,mozne to bude falesne,nechame se prekvapit,ale teda vidite neco???ANONYM
Já tam nevidím vůbec nic
, já když si dělala test, tak tam byly dvě silné čárky ![]()
vidím ducha při naklonění obrazovky. Věřím, že ve skutečnosti je silnější. Tiše gratuluji, kolik dní máš do menses ?
Při naklonění monitoru tam dušíčka vidím..Tak ať krásně sílí..
Píšeš,že je to moc brzy,kolikátý jsi DPO?
no to se budete smat.jsem 5DPO,coz je prave divny,ze by tam neco bylo videt.kdyz se vsude pise,ze to se teprve mimi zahnizduje a vylucuje se hcg az 7den??tak nevim no.rano testnu znovu,jestli to nebyl nahodou vadny test.
piste klidne dalsi,jestli neco vidite.dik ANONYM
a kdyby tam neco bylo 5DPO nenaznacuje to dvojky??
Podle mě jsi měla ovu dřív,protože vajíčko teprve v tuto dobu doputuje do dělohy,tam se uhnízdí a teprve pak až začne produkovat HCG ![]()
Jak víš,že jsi 5 DPO?Dělala sis testy nebo měříš BT?
predtim nebyl sex,ze ktereho bych mohla otehotnet.hm,tak to asinic nebude ,to je des,da to nadeji ty blbe stiny a duchove a pak prd.uvidim rano..
Tak spermie vydrží v těle i týden
ale pokud byl sex jen jednou ![]()
Hele já bych udělala další test a uvidíš,jestli čárka bude sílit.
Držím ![]()
tak na rannim testu toho moc nevidim:-( ale je proste brzo, akorat ted mam nadeji z toho vcerejsiho,ze to jde videt celkem dobre ![]()
je mi i divne a tlaci me stale podbrisek.tak diky za rady a myslite,ze kdyby treba bylo hcg 5,tak ten 10mIU test to zachyti jako tim dusikem?pak dam vedet jak to dopadlo…
Jinak 5 dpo těžko, to není ještě oplodněné vajíčko ani v děloze. HCG se začíná vytvářet až po jeho zahnízdění, což trvá v rozmezí 6-9 dnů.
jmenuje se to verto 10, byly uvnitr dva testy.
a co dela best 2?
Anonymní píše:
jmenuje se to verto 10, byly uvnitr dva testy.
a co dela best 2?
rád dělá falešné čárky.
asi zalezi na monitoru, ja tam dusika vidim.
best2 jsem mela u prvniho a tretiho tehu,byla to citlivost 25 a duch znamenal tehu,zadny falesny.
preju //.
ahoj, zkousim obnovit diskuzi, vidite neco na fotce??
a nevite nahodou jake hcg je u dvojcat,test jsem delala brzo a nejakeho ducha tam vidim,ale prijde mi to fakt brzo,mozne to bude falesne,nechame se prekvapit,ale teda vidite neco???ANONYM