Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Odstěhovat se
Minimálně se o to ze všech sil pokusit, nerespektují tě jako dospělou a matku a asi se to nezlepší, pokud na nich budeš závislá. ![]()
to je nevyhoda kazde dela veci jinak a jinak se na ne kouka, ak rika jenny… odstehovat by bylo nejlepsi reseni
ach jo to snad musíme všichni děti zabavovat pořád když fnukaj nebo brečej?
její chlap do mě taky šije protože se jí samozřejmě zastává a když malého slyší tak jí utíká říct zase tam brečí to je furt a máma mi to samozřejmě příde říct a ptá se co je ![]()
kdyby to šlo šla bych pryč hned ale přítel bere 10 000 a já mám čtyřletou mateřskou a nevyšli by jsme někde v podnájmu za 8 000 už jse si to propočítávala.
a zastane se te aspon pritel? znam to, je do des kdyz bydli dve rodiny spolu ![]()
Anonymní píše:
kdyby to šlo šla bych pryč hned ale přítel bere 10 000 a já mám čtyřletou mateřskou a nevyšli by jsme někde v podnájmu za 8 000 už jse si to propočítávala.
Jedině si musí přítel najít lepší práci a potom se dá něco vymyslet.
jo ale jsme mladí a tím to asi bude,myslí si že nemáme zkušenosti a navím není to náš byt tak si moc otevírat pusu nemůžem
Odstěhovat se, tím že bydlíš se svou matkou a máš své dítě z tebe nedělá dospělou osobu v jejích očích. Pořád v tobě vidí to střívko, co jí v pubertě dávalo zabrat a tohle její dítko, prostě nemůže vědět, co miminko potřebuje.
Anonymní píše:
Hledej po známých jestli jejich známí nepronajímají byt. Taky závisí na tom, kde bydlíte. Přítel taky může hledat lepší práci ve větším městě nebo ve vzdálenějším městě než jste teď - nic moc vás tam stejně nejspíš nedrží.
souhlasim s jancou, vzdyt se za chvilu z toho zblaznis… a preci tam nechcete bydlet vecne, cim driv budete pryc, tim lip pro vas vsechny
No já jsem nechala malé řvát letět kvůli každýmu pípnutí by mě ani nenapadlo…co by z nich vyrostlo?Jak někdy vidím ty pečlivé matky a šišla i na 3letý děcko je mi z toho zle…chudáci děti nesoběstační závisláčci a ukňouranci
Na mamku se vykašli a příště se jí normálně zeptej: Prosím tě oco ti jde chceš aby jsme odešli? Pokud chceš pomoc,tak mi pomáhej,ale nepoučuj mě prosím a zůstanem rádi! Hlavně se před ní nepřetvařuj dělej to tak jak ty to cítíš správně!!! A taky jí to řekni a zeptej se jí jestli její matka jí taky kecala do výchovy a jestli se jí to líbilo
Ale v klidu zkus si sní dát kafe a takhle frajersky pokecat a stanovit pravidla.
Hodně štěstí!!!
marguaret píše:
No já jsem nechala malé řvát letět kvůli každýmu pípnutí by mě ani nenapadlo…co by z nich vyrostlo?Jak někdy vidím ty pečlivé matky a šišla i na 3letý děcko je mi z toho zle…chudáci děti nesoběstační závisláčci a ukňouranciNa mamku se vykašli a příště se jí normálně zeptej: Prosím tě oco ti jde chceš aby jsme odešli? Pokud chceš pomoc,tak mi pomáhej,ale nepoučuj mě prosím a zůstanem rádi! Hlavně se před ní nepřetvařuj dělej to tak jak ty to cítíš správně!!! A taky jí to řekni a zeptej se jí jestli její matka jí taky kecala do výchovy a jestli se jí to líbilo
Ale v klidu zkus si sní dát kafe a takhle frajersky pokecat a stanovit pravidla.
Hodně štěstí!!!
Víš určitě, že byste nezvládli utáhnout podnájem? Přemýšleli jste nad tím, počítali, případně se zeptali rodičů, jestli by vám něco nepřispěli?
To víš, dokud budete u nich, tohle se asi moc nezmění. Holt jejich byt = jejich pravidla. ![]()
ahoj,potřebuju se někomu svěřit dneska byl hroznej den…bydlím s rodiči vlastně s mamkou a jejím přítelem a mým přítelem,mám 16 měsíčního kluka.jsem asi možná hodně vztahovačná, ale když mi například máma řekne že malej semnou brečí at ho něčím zabavím hrozně se naštvu a příde mi že ze mě dělá uplně neschopnou matku i když říká že to netvrdí.další věc je že uklízím a nemám na něj prej čas během dne se mu věnuju, ale i poklízím co je potřaba a hned na mě vyrukujou že zase nic jinýho nedělám a že se mu nevěnuju,a to je pořád dokola už si vážně připadám neschopná.Nejhorší je že když jde malej k nim do jejich pokoje tak je tam spokojenej a ještě mi to opakujou..vidíš jak je spokojenej brečí snad u nás?co mám dělat?nebo to nemám vnímat?ignorovat tyhle narážky?děkuju za rady