Je to jen opruzenina?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77385
15.4.23 22:10
@Anonymní píše:
@pocker snad by to měla být jen kožní reakce/kopřivka na plenu či nějaký materiál… pravděpodobně nic závažného.

tak co? je miminko v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3193
30.5.23 11:32
@Anonymní píše:
@pocker snad by to měla být jen kožní reakce/kopřivka na plenu či nějaký materiál… pravděpodobně nic závažného.

Nám podobně vadily konce plen, které byly jakoby roztřepené, ze koukala igelitova vrstva. Až dcera snese jen pants z DM, ty mají všechny vrstvy “schované”, jakoby v tunýlku, viz druhý obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.26 20:20

Může prosím být vyrážka na fotce jen opruzenina z plenky? Je to bok a lem plenky. V reálu to vypadá ještě trochu hůř. Malá má 11 měsíců. Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3193
25.1.26 10:13
@Anonymní píše: Více

Těžko říct, dcera měla vyrážku z gumicek a takového toho “slepení” jakoby přicvaknuti papíru pleny u gumiček od pampers. Mela to v třísle. Chvili to bylo min chvili vic. Když to setrvávalo ale nezhoršovalo se po mazání nějakou mastí (zkoušela jsem vittelu, infadolan), tak bylo jasné, ze za to můžou pleny :think:. Pleny jsme odstranily a vyrážka byla pryč. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.26 11:56

@Ifka81 děkuju, zkoušíme jinou plenku no. Trochu se mi nezdá, jak to má vystouplé a celkově jak to vypadá. Máme možnost poslat fotku doktorce, tak kdyžtak v pondělí pošlu.

• Citovat
  • Upravit
3193
10.3.26 06:37

Jak jste dopadli? Uz je opruzenina pryč nebo to bylo neco jineho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.26 07:12

@Ifka81 Měnili jsme plínky, ale sem tam se to trochu objeví i na eko plínce. Došla jsem k tomu, že jak má fakt velké faldíky :lol: tak se to tam prostě zapaří, dráždí,.. měníme častěji a skoro ok.

• Citovat
  • Upravit
3193
10.3.26 08:24

To jsem rada :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie