Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ve 12tt je to stále 50 na 50…mohla to být pupeční šňůra, ve 12tt bych určení pohlaví nepřikládala váhu…taky jsem se sice ptala a jen proto, že mě má můj dr rád řekl, že to vidí na holku ale, že to nerad říká v tak ranném těhotenství a to je to kapacita ve svém oboru…asi tě nepotěším ale trefil se
To je jasne ze se mohli splest.
A i kdyby ne, to zklamani bude jen chvilkove. Nez se malickej narodi bude se jesit stejne jako na holcicku.
@wasean Ve 12 týdnu je ještě brzo na 100% odhad ne. Třeba mě to na tom screeningu ve 12 týdnu říct doktorka nechtěla že je brzo. Takže furt je tu možnost že se to ještě změní ![]()
Předpokládám, že chcete mít dítě, zdravé dítě, ne jenom holčičku. Možná, že to chlapeček bude - no a? Připravte ( a těšte se!) i na to.
Mně ve 12. týdnu doktor řekl, že to je tak brzo málo komu poznat, ale u nás je to jasný, že je to kluk. A nakonec máme Elišku. ![]()
@wasean
mi ve 12tt rekli obe deti ![]()
ovsem zalezi, jak dobry UTZ ma doktor a jake zkusenosti. ja bych se k tomu „omylu“, ale moc neupinala.
@wasean splést se mohli, ale u nás to vypadá, že se trefili. Zatím to teda pořád potvrzujou.
Ve 12. týdnu ti to ještě nikdo na 100% neřekne. Občas se stane i to, že se doktor sekne těsně před porodem a to je pak docela sranda, když máš všechno do růžova a domů si z porodnice doneseš kluka…
Ale tvého přítele docela chápu. Já když zjistila, že mé prvorozené dítě bude chlapeček, tak jsem to ořvala jako želva. Měla jsem z kluků hrozný strach, doma samé neteře, samé sestry - prostě ženská všude, kde se podíváš. A já se najednou měla starat a vychovávat kluka. Byl to pro mě šok. Manžel byl šťastný jako blecha a nejšťastnější byl můj taťka, který si po tom babinci strašně přál chlapečka
![]()
A dneska jsem šťastná, že toho kluka mám, i když v některých ohledech si úplně nejsem jista tím, zda ho vychovávám jako správného kluka a nemám to od koho odkoukat ![]()
Záleží na poloze mimča, nám to doktoři nechtěli říct, protože sami nevěděli, v 8 měsíci jsme čekali holčičku, v 9 to vypadalo na kluka a nakonec se narodila holka
![]()
@wasean nám doktor ve 12.tt řekl, že je to určitě kluk a máme Sofinku ![]()
Tak to můžete zkoušet dál
. Ve vesnici, kde jsem bydlela byla jedna rodina, kde měli už šest kluků a stále dál a dál zkoušeli holčičku. Kolik dětí teď už mají netuším
.
.
Příspěvek upraven 08.01.15 v 12:41