Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co na tohle říct: je, otěhotnění souvisí hlavně s ovulací, že někdo má menstruační cyklus se slabím nebo žádným krvácením je věc jiná…
anNYMNI: OTĚHOTNĚNÍ MOŽNÉ JE, OTÁZKOou je, že pokud máš slabou menstruaci, tak ti asi špatně dorůstá sliznice, takže by se spíš mimís neměl kam zavrtat. Zajdi k doktorce
Po vysazení HA, kterou jsem brala několik let, jsem MS neměla nejdřív žádnou a potom velmi slabou. Spíš jen špinění. Lékař to nijak neřešil a otěhotněla jsem přirozeně, ikdyž až za víc jak rok a půl.
Take si myslim,ze mozne je uplne vsechno… a slaba MS by nemela byt problem pro otehotneni,ale jak uz tu bylo zmineno,spis by mohl byt problem s plodem…Ale samozdrejme Te nechce nikdo strasit,preju brzke tehu a zadne problemy! ![]()
ahoj holky!!! ![]()
no já bych to osobně moc na lehkou váhu nebrala.sice nejsem doktorka,ale ty problémy co mám,říkají jasnou věc.není to nic moc,že si MS dělá co chce a je tak slabá…ale pokud je zjištěno že ovulace probíhá,tak to samo určitě půjde.já jsem brala 11 let HA a když jsem ji v srpnu vy:,–(ila,tak MS sama nepřišla.jenom přes agolutin a to ještě minimální.a ještě k tomu anovulační cykly.takže teď davštěvuji CAR.tak přeji hodně úspěchů,ať se to nějak vyvrbí a mimi ať přijde samo.papa
Prosím o názor zkušenějších… Je možné otěhotnět i při velmi nepravidelné a slabé menstruaci?