Je možné, že mám ovulaci?

Anonymní
6.1.23 12:42

je to možné? ovulace teď?

Užívám antikoncepci, včera jsem užila poslední aktivní pilulku a od včera cítím mokro, i hlen je ovulační. Je vůbec možné, že mám ovulaci? Teď vůbec netuším jestli mi přijde ms nebo ne :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
6.1.23 12:51
@Anonymní píše:
Užívám antikoncepci, včera jsem užila poslední aktivní pilulku a od včera cítím mokro, i hlen je ovulační. Je vůbec možné, že mám ovulaci? Teď vůbec netuším jestli mi přijde ms nebo ne :think:

Když bereš HA, neovuluješ a krvácení, které přichází, je krvácení z poklesu hormonální hladiny. Takže ne, pokud jsi neudělala chybu v užívání, tak to není ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 12:54

@unuděná chybu jsem neudělala, ale užívala jsem Paralen 4 krát během 6 dnů. Právě proto jsem se chránila i jinak. Jen si vůbec neumím vysvětlit ten hlen. Je ho poměrně málo, ale je tam. Tak asi mi nezbývá nic jiného jen čekat

• Citovat
  • Upravit
53190
6.1.23 12:58
@Anonymní píše:
@unuděná chybu jsem neudělala, ale užívala jsem Paralen 4 krát během 6 dnů. Právě proto jsem se chránila i jinak. Jen si vůbec neumím vysvětlit ten hlen. Je ho poměrně málo, ale je tam. Tak asi mi nezbývá nic jiného jen čekat

Paralen HA neovlivňuje, možná by stálo za to přečíst si příbalový leták. Hlen může být z milionu jiných příčin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 13:03

Tento výtok a hlen, co nápadně připomíná ovulační, mám vždy den dva před MS ;) pak se spustí krvácení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.23 13:14
@Anonymní píše:
Tento výtok a hlen, co nápadně připomíná ovulační, mám vždy den dva před MS ;) pak se spustí krvácení.

taky jsem takový měla před ms když jsem neužívala HAK. Teď ale beru HAK a jsem si nejistá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex