Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Užívám antikoncepci, včera jsem užila poslední aktivní pilulku a od včera cítím mokro, i hlen je ovulační. Je vůbec možné, že mám ovulaci? Teď vůbec netuším jestli mi přijde ms nebo ne
Když bereš HA, neovuluješ a krvácení, které přichází, je krvácení z poklesu hormonální hladiny. Takže ne, pokud jsi neudělala chybu v užívání, tak to není ovulace.
@unuděná chybu jsem neudělala, ale užívala jsem Paralen 4 krát během 6 dnů. Právě proto jsem se chránila i jinak. Jen si vůbec neumím vysvětlit ten hlen. Je ho poměrně málo, ale je tam. Tak asi mi nezbývá nic jiného jen čekat
@Anonymní píše:
@unuděná chybu jsem neudělala, ale užívala jsem Paralen 4 krát během 6 dnů. Právě proto jsem se chránila i jinak. Jen si vůbec neumím vysvětlit ten hlen. Je ho poměrně málo, ale je tam. Tak asi mi nezbývá nic jiného jen čekat
Paralen HA neovlivňuje, možná by stálo za to přečíst si příbalový leták. Hlen může být z milionu jiných příčin.
Tento výtok a hlen, co nápadně připomíná ovulační, mám vždy den dva před MS
pak se spustí krvácení.
@Anonymní píše:
Tento výtok a hlen, co nápadně připomíná ovulační, mám vždy den dva před MSpak se spustí krvácení.
taky jsem takový měla před ms když jsem neužívala HAK. Teď ale beru HAK a jsem si nejistá.
Užívám antikoncepci, včera jsem užila poslední aktivní pilulku a od včera cítím mokro, i hlen je ovulační. Je vůbec možné, že mám ovulaci? Teď vůbec netuším jestli mi přijde ms nebo ne