Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
necetla jsem vubec diskusi jen zakladatelku,a prispeju prikladem z dlouhodbeho hlediska.
Starsi syn(ted 7)jako male miminko a batole byl mala priserka
,plakal a plakal a plakal,nespal(fakt minimalne),z miminkovskeho obdobi rovnou v roku sel do obdobi vzdoru(dost brzo,ale proste to tak mel),neustale valecky po zemi,venku tisickrat lezel,rval,tvrdohlavy jak mezek,dokazal rvat hodiny a hodiny.Vsude lezl do vysek,odevsad skakal dolu,nespal a presto porad lital..Ve dvou a pul letech zlom,a ja mam to nejhodnejsi dite siroko daleko,velmi vnimavy,velmi chytry,velmi empaticky,chapavy a ohleduplny kluk,ktery vydrzi hodiny sedet a badat a vymyslet a pod../pravda,nespi porad,ale to ma po mamince
/
Takze jen takova mala nadeje
![]()
Dobry den jsem tu poprve uz nevin jak dal mam desetileteho syna ktery doma docela dobry posloucha ale mluvi strasne vulgarne a uz sedm mesicu resim ze neustale vyrusuje pri hodinach nerespektuje ucitelku ma ji letos poprve a od zari nosi jen poznamky o nevhodnem chovani a posledni mesic jsem porad ve skole ani vychovna poradkyne nepomaha ona tvrdi ze s nim nema problem ale tridni ucitelka ma velke problemy s jeho vyrusovanim a ja uz nevim jak ho primet aby byl hodnej a respektoval ucitelku nejde to podobrem po zlem ani kdyz zkousim hrat na city dela to porad a porad kazdy den opravdu kazdy nosi poznamku sezeni u riditelky taky dobry jen v te tride to dela umyslne ucitelku vytaci poradte nez to zacnu resit nejakou uredni. cestou psychologem atd dekuji ![]()