Je to puchyr?

Anonymní
14.7.21 20:42

Je to puchyr?

Ahoj, dcera si cca pred tydnem neco vrazila do nozky, vxera se ji na stejnem miste udelalo tohle, manzel, ze je to jen puchyr, myslite ze ji? Nemuze to byt hnus, treba ji tam neco tustali v te rance a tedto hnisa, ma to dost bolestive, cervene ohranicene..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
14.7.21 20:46

Tvl na chiru s tim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
14.7.21 20:46

Tohle a puchýř? to má zánět jako prase. Okamžite lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
14.7.21 20:47

Podle fota to vypadá docela velký. Přikláním se k hnisu nebo abscesu. Já bych třeba zítra radši jela na chirurgii a možná jí to rozříznou, vyčistí. Sama doma bych se do toho nepouštěla, abych to nezhoršila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.21 20:49

Okamžitě k lékaři. Zánět. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
14.7.21 20:53

No to určo není puchýř, ale vak naplněný hnisem. Chtělo by to ukázat na chirurgii. Nemá dcera teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
14.7.21 20:56

Ja bych to v prostredku pichla jehlou a vycistila, ma to zanicene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.7.21 20:56

Hned zítra na chirurgii. Pravděpodobně to vyčistí a nasadí antibiotika. Kdysi jsem měla něco podobného (infekce se mi dostala skrz prasklý puchýř na plosce nohy). Když to vypadalo podobně, už mi bylo celkově špatně (zimnice atd.). Není to banalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
14.7.21 21:19

To není puchýř, ale boule plná hnisu. Doma v tom nešťourej a zítra na chirurgickou ambulanci. Tam ji to vyčistí a zřejmě dají antibiotika. Musí ji to fest bolet. A manžela vem sebou, ať si poslechne jak vypadá puchýř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 21:24

No ono zo rano vypadalo jak puchyr a ted vecer koukam, ze je to vetsi a ze ji to okolo zcervenalo. Teplotu nema, trochu kasle max. No rano ji radeji vezmu k lekari. Jako ja nevim, kdyby to nebylo hned u te ranky, myslela bych si tak puchyr, ale ma zo hned u toho no..

• Citovat
  • Upravit
9148
14.7.21 21:25
@Anonymní píše:
No ono zo rano vypadalo jak puchyr a ted vecer koukam, ze je to vetsi a ze ji to okolo zcervenalo. Teplotu nema, trochu kasle max. No rano ji radeji vezmu k lekari. Jako ja nevim, kdyby to nebylo hned u te ranky, myslela bych si tak puchyr, ale ma zo hned u toho no..

Vzdyt je to desne velkyyy, to neni jen puchyr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
14.7.21 21:26

Zkusila bych ji na noc na to dat cernou mast nebo visnak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
14.7.21 21:29
@Anonymní píše:
No ono zo rano vypadalo jak puchyr a ted vecer koukam, ze je to vetsi a ze ji to okolo zcervenalo. Teplotu nema, trochu kasle max. No rano ji radeji vezmu k lekari. Jako ja nevim, kdyby to nebylo hned u te ranky, myslela bych si tak puchyr, ale ma zo hned u toho no..

půchyř vznikne z botu které tlačí, dřou…, ne? Tak z čeho by se ji ráno udělal puchýř jen tak ze vzduchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 21:44
@Veru1987 píše:
půchyř vznikne z botu které tlačí, dřou…, ne? Tak z čeho by se ji ráno udělal puchýř jen tak ze vzduchu?

Ona uz mela vcera, ale mensi a boty ma nove.

• Citovat
  • Upravit
2525
14.7.21 21:54

Mne to prijde jako. puchyr, ale hnisavy, vrm.ji zitra k lekari, pichne ji to, vycisti a obvaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák