Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Podle fota to vypadá docela velký. Přikláním se k hnisu nebo abscesu. Já bych třeba zítra radši jela na chirurgii a možná jí to rozříznou, vyčistí. Sama doma bych se do toho nepouštěla, abych to nezhoršila.
No to určo není puchýř, ale vak naplněný hnisem. Chtělo by to ukázat na chirurgii. Nemá dcera teplotu?
Ja bych to v prostredku pichla jehlou a vycistila, ma to zanicene
Hned zítra na chirurgii. Pravděpodobně to vyčistí a nasadí antibiotika. Kdysi jsem měla něco podobného (infekce se mi dostala skrz prasklý puchýř na plosce nohy). Když to vypadalo podobně, už mi bylo celkově špatně (zimnice atd.). Není to banalita.
To není puchýř, ale boule plná hnisu. Doma v tom nešťourej a zítra na chirurgickou ambulanci. Tam ji to vyčistí a zřejmě dají antibiotika. Musí ji to fest bolet. A manžela vem sebou, ať si poslechne jak vypadá puchýř.
No ono zo rano vypadalo jak puchyr a ted vecer koukam, ze je to vetsi a ze ji to okolo zcervenalo. Teplotu nema, trochu kasle max. No rano ji radeji vezmu k lekari. Jako ja nevim, kdyby to nebylo hned u te ranky, myslela bych si tak puchyr, ale ma zo hned u toho no..
@Anonymní píše:
No ono zo rano vypadalo jak puchyr a ted vecer koukam, ze je to vetsi a ze ji to okolo zcervenalo. Teplotu nema, trochu kasle max. No rano ji radeji vezmu k lekari. Jako ja nevim, kdyby to nebylo hned u te ranky, myslela bych si tak puchyr, ale ma zo hned u toho no..
Vzdyt je to desne velkyyy, to neni jen puchyr!
@Anonymní píše:
půchyř vznikne z botu které tlačí, dřou…, ne? Tak z čeho by se ji ráno udělal puchýř jen tak ze vzduchu?
@Veru1987 píše:
půchyř vznikne z botu které tlačí, dřou…, ne? Tak z čeho by se ji ráno udělal puchýř jen tak ze vzduchu?
Ona uz mela vcera, ale mensi a boty ma nove.
Mne to prijde jako. puchyr, ale hnisavy, vrm.ji zitra k lekari, pichne ji to, vycisti a obvaze.
Ahoj, dcera si cca pred tydnem neco vrazila do nozky, vxera se ji na stejnem miste udelalo tohle, manzel, ze je to jen puchyr, myslite ze ji? Nemuze to byt hnus, treba ji tam neco tustali v te rance a tedto hnisa, ma to dost bolestive, cervene ohranicene..