Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, už jsem tu zajeta jako hystericka matka, ale to je prostě pořád něco… Skoro čtyřletá dcera mi dnes skočila z téměř dvou metrove výšky. Udělala to schválně a říká že nic nebolí. Ale mě stejně zase hryze něco v hlavě „že co když ji neco je“. Dopadla na bobek. Myslíte že můžu být v klidu? Díky
@Aijka píše:
Ahoj, už jsem tu zajeta jako hystericka matka, ale to je prostě pořád něco… Skoro čtyřletá dcera mi dnes skočila z téměř dvou metrove výšky. Udělala to schválně a říká že nic nebolí. Ale mě stejně zase hryze něco v hlavě „že co když ji neco je“. Dopadla na bobek. Myslíte že můžu být v klidu? Díky
chodí, mluví, jí, nic ji nebolí? tak jí nic není
@stinga ano, vše dělá normalne… Asi poteebuji odborníka
. Mám fakt pořád z něčeho strach… Díky
Jestli ji nic neboli, tak ji nic nebude. To by se projevilo hned. Syn tak skace celkem casto, ale on je dost namakany. Zacal teda asi az tak ve 4 a 3/4. Je to marny boj. Kdyztak se rovnou potresta sam, ale jeste se mu za ten rok nic nestalo.
Jestli ji nic nebolí, tak je v pohodě. To by musela spadnout na hlavu nebo třeba záda, jestli dopadla na bobek, tak v pohodě, tam by hrozilo tak zranění nohy třeba, ale to by poznala hned po dopadu.
@Aijka píše:
@stinga ano, vše dělá normalne… Asi poteebuji odborníka. Mám fakt pořád z něčeho strach… Díky
Deti jsou nastesti gumovy. Zraneni je spis nahoda a pravdepodobnost. Nekdo se zrani i pri chuzi po rovine.
Být tebou, zajdu k doktorovi. Být celé léto zabalená v sádře by jí prospělo ![]()
@NikolaR1992 nebuď protivka. Já vím že jsem totálně mimo… Ale prostě strach no… A víš co? Kdyby byla v sadre xaspon by nebyla jak gumový medvídek ![]()