Skok z výšky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
12.7.21 12:46

Skok z výšky

Ahoj, už jsem tu zajeta jako hystericka matka, ale to je prostě pořád něco… Skoro čtyřletá dcera mi dnes skočila z téměř dvou metrove výšky. Udělala to schválně a říká že nic nebolí. Ale mě stejně zase hryze něco v hlavě „že co když ji neco je“. Dopadla na bobek. Myslíte že můžu být v klidu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76238
12.7.21 12:58
@Aijka píše:
Ahoj, už jsem tu zajeta jako hystericka matka, ale to je prostě pořád něco… Skoro čtyřletá dcera mi dnes skočila z téměř dvou metrove výšky. Udělala to schválně a říká že nic nebolí. Ale mě stejně zase hryze něco v hlavě „že co když ji neco je“. Dopadla na bobek. Myslíte že můžu být v klidu? Díky

chodí, mluví, jí, nic ji nebolí? tak jí nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
12.7.21 13:00

@stinga ano, vše dělá normalne… Asi poteebuji odborníka :lol:. Mám fakt pořád z něčeho strach… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22376
12.7.21 13:00

Jestli ji nic neboli, tak ji nic nebude. To by se projevilo hned. Syn tak skace celkem casto, ale on je dost namakany. Zacal teda asi az tak ve 4 a 3/4. Je to marny boj. Kdyztak se rovnou potresta sam, ale jeste se mu za ten rok nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
12.7.21 13:01

Jestli ji nic nebolí, tak je v pohodě. To by musela spadnout na hlavu nebo třeba záda, jestli dopadla na bobek, tak v pohodě, tam by hrozilo tak zranění nohy třeba, ale to by poznala hned po dopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22376
12.7.21 13:06
@Aijka píše:
@stinga ano, vše dělá normalne… Asi poteebuji odborníka :lol:. Mám fakt pořád z něčeho strach… Díky

Deti jsou nastesti gumovy. Zraneni je spis nahoda a pravdepodobnost. Nekdo se zrani i pri chuzi po rovine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NikolaR1992
13.7.21 20:01

Být tebou, zajdu k doktorovi. Být celé léto zabalená v sádře by jí prospělo :lol:

• Citovat
  • Upravit
108
13.7.21 20:16

@NikolaR1992 nebuď protivka. Já vím že jsem totálně mimo… Ale prostě strach no… A víš co? Kdyby byla v sadre xaspon by nebyla jak gumový medvídek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák