Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Štěnice u zadku nic nemá - nevím, co to je - nejvíc to opravdu připomíná škvora - ale štěnice to není…-)
@korena -jestli se Vás můžu s dovolením zeptat jak to nakonec dopadlo?… našli jste v novém bytě původce těch štípanců?… ![]()
Nic to bude asi opravdu skvor. Zaslapnete to a vyklidte z okna nebo do wc. Projdete místnost jestli jich tam neni vice. Ale stenice to neni.
Dobrý večer, prosím nevíte někdo podle fotky (líp vyfotit nešlo) co by to mohlo být?
Už jsem obnovovala jednu diskuzi, ale nejsou v názvu štěnice tak to nikdo moc nekomentuje..
Broučci tak 2mm, máme je v koupelně a na záchodě. Je mi z toho úplně špatně, jestli jsou to štěnice tak se stěhuju
![]()
Mohli by to být prý písivky.
Nikdo z nás nemá žádný štípance, ani jsme nenašli nic co by jim odpovídalo.
Díky všem a prosím o zachování anonymu, určitě pochopíte ![]()
Tak na stenici to nevypadá Nehlede na to ze jen mladata stenic jsou takhle svetly a ty jsou opravdu skoro neviditelny. Hlavne stenice se nezdrzujou na wc a v koupelne leda by k vam lezli stupackama. Stenice se stahujou do pokoju, kde lidi spi. Ve tme vylejzaj a jdou jist.
Ahoj, já jsem četl zajimávý článek o štěnicích - štěnice kousnutí jsou tam i fotky
@lenvy píše:
Děkuji
Podle mě ne. Štěnice nemá taková tykadla
@lenvy píše:
Děkuji
Fůj to je pěkně ošklivé
ale to štěnice není.
Nymfa štěnice takhle vypadá. Najdi si víc obrázků a porovnej.
@Litta píše:
Nymfa štěnice takhle vypadá. Najdi si víc obrázků a porovnej.
Jj už jsem našla. Je to jednodenní štěnice. Bohužel.
@lenvy Držím palce s likvidací, hned se obraťte na odborníky. Oni nejdřív dají „pasti“ a ověří, jestli je to ona. A nestyďte se o tom říct sousedům apod., je to hodně nepříjemné, zažila jsem jen podezření na štěnice a i tak to byl maskr. S čistotou to bohužel nesouvisí, stačí i nějaký neopatrný cestovatel a je to v baráku.
Hodně štěstí. ![]()
Dobry den v koupelně stále nacházím takový broučky, bojím se aby to nebyla štěnice