Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud není holka nezletilá a neposlala je pod nějakou pohrůžkou tak ne. Kdyby je ale zneužil tak by mohl být.
Ne to trestný čin není. Pokud tomu klukovi není 20 a té holce 5. Co by na tom bylo trestným činem? Že pošleš klukovi fotku? Navíc oblečenou?
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový dotaz je trestný čin když se kluk zeptá holky cituji „poslala bys mi nějakou fotku já bych si ho chtěl vyhonit“ a holka mu to s vědomím že o tom ví pošle je toto trestný čin když se ji na to zeptá a do ničeho ji nenutí a holka mu to i tak pošle i když ty fotky nebudou nijak soukromé tím myšleno nahé? Je to trestný čin nebo ne?
Proč by dělala takovou blbost? Ať si ji honí třeba před nápisem Penny market…
Jakože holka pošle klukovi svoji fotku? Na tom nic trestnýho fakt není. Pokud to není fotka nahaté nezletilé osoby, tak je úplně jedno kdo, komu a za jakým účelem co posílá.
@Russet píše:
Ať si ji honí třeba před nápisem Penny market…
To je vzrůšo, normálně dostávám erekci, jen když si to představím … ![]()
@jege píše:
To je vzrůšo, normálně dostávám erekci, jen když si to představím …
Asi proto, že si představíš ty slevy a přecpaný uličky s paletami neuklizeného zboží…
Zakladatelko, každopádně, je ale taková zásada, že se nikomu neposílají žádné intimní fotky. Ani klukovi, co se spolu teď zrovna „šíleně milujete“. Dá se to pak hodně lehce zneužít, může to vidět nějaký spolužák, dá se to zveřejnit… Takže oblečené ano, ale nahé ne.
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový dotaz je trestný čin když se kluk zeptá holky cituji „poslala bys mi nějakou fotku já bych si ho chtěl vyhonit“ a holka mu to s vědomím že o tom ví pošle je toto trestný čin když se ji na to zeptá a do ničeho ji nenutí a holka mu to i tak pošle i když ty fotky nebudou nijak soukromé tím myšleno nahé? Je to trestný čin nebo ne?
Pokud té holce je míň než 15 a klukovi víc, může to být teoreticky ohrožování mravní výchovy mládeže, protože s dětmi pod 15 si nesmíš psát o „vyhoňování“.
Pokud je holce 15+, klukovi 15+ a fotka je oblečená, je to cajk.
@jege píše:
To je vzrůšo, normálně dostávám erekci, jen když si to představím …
Jako erekci z těch jejich cen? ![]()
@Russet píše:
Asi proto, že si představíš ty slevy a přecpaný uličky s paletami neuklizeného zboží…
U nás je Penny luxusní. Bordel je v Normě.
@Božislava píše:
Trestný čin to není, ale divné to je
Divné je to, že potřeboval konkrétně její fotku. Honit si může nad jakýmkoliv lechtivým časopisem, takže trochu by mně to zarazilo a byla bych opatrná, aby jí něco neudělal. Usoudila bych z toho, že mu šlo konkrétně o ni, takže nějaké erotické představy v souvislosti s dotyčnou má.
@AnastazieB píše:
Ne to trestný čin není. Pokud tomu klukovi není 20 a té holce 5. Co by na tom bylo trestným činem? Že pošleš klukovi fotku? Navíc oblečenou?
Nemusi jim byt 5 a 20, staci 14 a 16 a uz to teoreticky muze byt zneuziti nezletile. A pokud mu posle ‚neoblecenou‘ fotku, tak tim tuplem. Poslat takovou fotku trestny cin neni, ale pokud je on dospely a ona nezletila, taky to muze byt trestny cin z jeho strany. A vime jak to je, u oblecene fotky to nezustane ze jo, posle mu oblecenou, on ji pozada o odhalenou atd. Kdyby nebyla nezletila, tak se tady na toto nepta, ze jo. Zakladatelce bych radila, at nic neposila a smsku ukaze rodicum.