Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj Holky,
máme dva měsíce a dva týdny od včerejška malý nekadil, mám to začít řešit? Nekadil už přes 24h, nebrečí tak ho asi bříško nebolí.Holky jak to řešíte napište.JO JE PLNĚ KOJEN
DÍKY MOOOOOC
to je v pohodě,neboj.Kojené děti nemusí kakat asi 10dní,to nevím přesně,ale dlouho.Mateřské mléko je totiž beze zbytku stravitelné ![]()
jjojo. 7-10 dní je u kojených dětí úplně v pohodě. viki to měl taky tak ![]()
Ahojda, určitě se toho neboj, kdyby ho bříško bolelo, tak to spolehlivě poznáš
Malá nám od miminka kadila zhruba jednou za týden až deset dní. Nikdy ne častěji. Bývala jsem z toho špatná, ale dr. říkala, že týden i dýl je u mimi v pohodě. Častější stolici začala mívat až po příkrmech, dnes jsou jí tři roky, ale občas nekadí i tři dny. Prostě nemá potřebu a bříško ji nebolí. Pokud ano, tak to mrně dává hlasitě najevo
![]()
lucikga píše:
ahoj Holky,máme dva měsíce a dva týdny od včerejška malý nekadil, mám to začít řešit? Nekadil už přes 24h, nebrečí tak ho asi bříško nebolí.Holky jak to řešíte napište.JO JE PLNĚ KOJEN
DÍKY MOOOOOC
Tak tohle neřeš, naše malá kakala jednou za 14dní, teď je to 1×-2× za týden,někdy ani to ne. Pokud nebolí bříško je to OK.
Ahoj,miminku stačí kakat i jednou týdně. Jde vidět že mu tvé mlíčko prospívá a vše krásně stráví ![]()