Je to virus v počítači?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
8.3.12 21:37

Každopádně nemáš zač :) Počítač bys měla projíždět, tak co měsíc..pokud chodíš na eroticke stránky, tak určo ještě ten den. :D
Co je to kreknout program - to se na mě nezlob, ale vysvětlovat ti to nebudu, špatně se to vysvětluje přes písmenka - najdi si to na netu..jo, opiš mi jaké viry tam máš, jen tak pro zajímavost.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koleso
24.5.13 22:24

Občas se mi na počítači zobrazuje, že je něco špatna a abych s nainstalovala nějaký čistič, ale to se platí. Co tam mam mít nainstalováno? A nevim jak dlouho, ale nemam na obrazovce čas.

• Citovat
  • Upravit
18259
24.5.13 22:27
@koleso píše:
Občas se mi na počítači zobrazuje, že je něco špatna a abych s nainstalovala nějaký čistič, ale to se platí. Co tam mam mít nainstalováno? A nevim jak dlouho, ale nemam na obrazovce čas.

Mas v pocitaci antivirus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
4.4.14 18:19

Ahoj všem. Obnovuji diskusi, nenašla jsem konkrétní k mému problému v pc.Na pc se mi neustále objevuje reklama offner, apache apod, nevím jak se to stalo, jestli to stáhly děcka. Prostě nedaří se mi to odinstalovat nijak. Nemáte některá s tímto zkušenost a radu, jek se toho na pc zbavit? Každé kliknutí na pc vyvolá vyskočení apache, reklamy na seznamky prostě cokoliv :pocitac: Máme fire foxe nainstalovaného, placený antivirus nodd. Všem za radu budu moc vděčná.

• Citovat
  • Upravit
5.4.14 08:52
@zmrzlik píše:
Ahoj všem. Obnovuji diskusi, nenašla jsem konkrétní k mému problému v pc.Na pc se mi neustále objevuje reklama offner, apache apod, nevím jak se to stalo, jestli to stáhly děcka. Prostě nedaří se mi to odinstalovat nijak. Nemáte některá s tímto zkušenost a radu, jek se toho na pc zbavit? Každé kliknutí na pc vyvolá vyskočení apache, reklamy na seznamky prostě cokoliv :pocitac: Máme fire foxe nainstalovaného, placený antivirus nodd. Všem za radu budu moc vděčná.

ahoj nejprve v firefoxu zablokuj všechna vyskakovaci okna, zkontroluj jestli nejsou žádné výjimky to najdeš v možnostech

co je ale hlavní použit nějaký program typu http://www.stahuj.centrum.cz/…/adwcleaner/?g[hledano]=AdwCleaner&g[oz]=3.003
jen az ho spustíš se odpoj od internetu a nasledne po ukončeni detekce programu restartuj pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.4.14 11:10
@machovicsimca píše:
ahoj nejprve v firefoxu zablokuj všechna vyskakovaci okna, zkontroluj jestli nejsou žádné výjimky to najdeš v možnostechco je ale hlavní použit nějaký program typu http://www.stahuj.centrum.cz/…/adwcleaner/?g[hledano]=AdwCleaner&g[oz]=3.003
jen az ho spustíš se odpoj od internetu a nasledne po ukončeni detekce programu restartuj pc

Děkuji za radu. :palec: Snad se to povede.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák