Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Každopádně nemáš zač
Počítač bys měla projíždět, tak co měsíc..pokud chodíš na eroticke stránky, tak určo ještě ten den. ![]()
Co je to kreknout program - to se na mě nezlob, ale vysvětlovat ti to nebudu, špatně se to vysvětluje přes písmenka - najdi si to na netu..jo, opiš mi jaké viry tam máš, jen tak pro zajímavost.. ![]()
Občas se mi na počítači zobrazuje, že je něco špatna a abych s nainstalovala nějaký čistič, ale to se platí. Co tam mam mít nainstalováno? A nevim jak dlouho, ale nemam na obrazovce čas.
@koleso píše:
Občas se mi na počítači zobrazuje, že je něco špatna a abych s nainstalovala nějaký čistič, ale to se platí. Co tam mam mít nainstalováno? A nevim jak dlouho, ale nemam na obrazovce čas.
Mas v pocitaci antivirus?
Ahoj všem. Obnovuji diskusi, nenašla jsem konkrétní k mému problému v pc.Na pc se mi neustále objevuje reklama offner, apache apod, nevím jak se to stalo, jestli to stáhly děcka. Prostě nedaří se mi to odinstalovat nijak. Nemáte některá s tímto zkušenost a radu, jek se toho na pc zbavit? Každé kliknutí na pc vyvolá vyskočení apache, reklamy na seznamky prostě cokoliv
Máme fire foxe nainstalovaného, placený antivirus nodd. Všem za radu budu moc vděčná.
@zmrzlik píše:
Ahoj všem. Obnovuji diskusi, nenašla jsem konkrétní k mému problému v pc.Na pc se mi neustále objevuje reklama offner, apache apod, nevím jak se to stalo, jestli to stáhly děcka. Prostě nedaří se mi to odinstalovat nijak. Nemáte některá s tímto zkušenost a radu, jek se toho na pc zbavit? Každé kliknutí na pc vyvolá vyskočení apache, reklamy na seznamky prostě cokolivMáme fire foxe nainstalovaného, placený antivirus nodd. Všem za radu budu moc vděčná.
ahoj nejprve v firefoxu zablokuj všechna vyskakovaci okna, zkontroluj jestli nejsou žádné výjimky to najdeš v možnostech
co je ale hlavní použit nějaký program typu http://www.stahuj.centrum.cz/…/adwcleaner/?g[hledano]=AdwCleaner&g[oz]=3.003
jen az ho spustíš se odpoj od internetu a nasledne po ukončeni detekce programu restartuj pc
@machovicsimca píše:
ahoj nejprve v firefoxu zablokuj všechna vyskakovaci okna, zkontroluj jestli nejsou žádné výjimky to najdeš v možnostechco je ale hlavní použit nějaký program typu http://www.stahuj.centrum.cz/…/adwcleaner/?g[hledano]=AdwCleaner&g[oz]=3.003
jen az ho spustíš se odpoj od internetu a nasledne po ukončeni detekce programu restartuj pc
Děkuji za radu.
Snad se to povede.