Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Všem zdatnějším v počítačové oblasti
prosím o pomoc a radu, už asi týden, se mi sem tam objeví na seznamu na emailu červená obrazovka, prostě si otevřu doručený email, nebo odesílám a najednou mi tam naskočí jen červená výplň, vždy se můžu vrátit zpět, nic mi nemizí, jen mě to teda vystrašilo. Antivirák - Microsoft Security Ess. nehlásí po celkové kontrole nic, takže copak to je??? prosím o radu děkuji ![]()
Tak pokud antivir nic nehlásí tak vir by to být neměl
to se ti stává jen na mailu?
werunkaw123 píše:
Tak pokud antivir nic nehlásí tak vir by to být nemělto se ti stává jen na mailu?
ano jen na emailu
![]()
Vir to pravdepodobne nebude. ![]()
V dnesni dobe se uz delaji viry, ktere jsou v pocitaci nenapadne a navic by to antivirak hlasil.
Ale co to muze byt, netusim. Nemam email na seznamu, takze se mi tohle ani nikdy nestalo. ![]()
Jeste me napadlo. Nehlasi seznam takhle, ze mas plnou schranku? ![]()
Scarlett2011 píše:
Jeste me napadlo. Nehlasi seznam takhle, ze mas plnou schranku?
co si pamatuju dala jsem si neomezenou kapacitu
no teda to je mi záhada…ale děkuji, že přemýšlíš se mnou scarlet ![]()
Neni zac.
Ja se ptala i muze, ale taky nevedel. ![]()
Tak treba je to jen nejak chyba na jejich strane. ![]()
Zkus se kouknout na mail z jiného počítače, jestli to bude dělat to samý. Já to na vir taky nevidím.
devonie píše:
Všem zdatnějším v počítačové oblastiprosím o pomoc a radu, už asi týden, se mi sem tam objeví na seznamu na emailu červená obrazovka, prostě si otevřu doručený email, nebo odesílám a najednou mi tam naskočí jen červená výplň, vždy se můžu vrátit zpět, nic mi nemizí, jen mě to teda vystrašilo. Antivirák - Microsoft Security Ess. nehlásí po celkové kontrole nic, takže copak to je??? prosím o radu děkuji
Ano dám krk za to, že počítač je zavirovaný. Jestli opravdu můžu radit, tak Microsoft Security Ess smaž - je k ničemu a spousty virů ti ani nezobrazí - a když už nic, tak zbytečně zatěžuje systém !!!
Pokud můžu poradit,nainstaluj Nod32 http://www.stahuj.centrum.cz/…letni/nod32/ a nech pc projet tímto antivírákem nejlepe přes noc. Při projíždění vypni kabel od netu !
![]()
sarinel83 píše:devonie píše:Ano dám krk za to, že počítač je zavirovaný. Jestli opravdu můžu radit, tak Microsoft Security Ess smaž - je k ničemu a spousty virů ti ani nezobrazí - a když už nic, tak zbytečně zatěžuje systém !!!
Všem zdatnějším v počítačové oblastiprosím o pomoc a radu, už asi týden, se mi sem tam objeví na seznamu na emailu červená obrazovka, prostě si otevřu doručený email, nebo odesílám a najednou mi tam naskočí jen červená výplň, vždy se můžu vrátit zpět, nic mi nemizí, jen mě to teda vystrašilo. Antivirák - Microsoft Security Ess. nehlásí po celkové kontrole nic, takže copak to je??? prosím o radu děkuji
Pokud můžu poradit,nainstaluj Nod32 http://www.stahuj.centrum.cz/…letni/nod32/ a nech pc projet tímto antivírákem nejlepe přes noc. Při projíždění vypni kabel od netu !
Ahoj Sarinel,moc díky, prosím tě a nevíš zda je tento antivirový program kompatibilní s Windows 7 a ještě jedna otázka od laika
musím asi první smazat ten microsoft a až potom nahrát ten Nod32…
devonie píše:sarinel83 píše:Ahoj Sarinel,moc díky, prosím tě a nevíš zda je tento antivirový program kompatibilní s Windows 7 a ještě jedna otázka od laikadevonie píše:Ano dám krk za to, že počítač je zavirovaný. Jestli opravdu můžu radit, tak Microsoft Security Ess smaž - je k ničemu a spousty virů ti ani nezobrazí - a když už nic, tak zbytečně zatěžuje systém !!!
Pokud můžu poradit,nainstaluj Nod32 http://www.stahuj.centrum.cz/…letni/nod32/ a nech pc projet tímto antivírákem nejlepe přes noc. Při projíždění vypni kabel od netu !musím asi první smazat ten microsoft a až potom nahrát ten Nod32…
a ještě proč mám vypnout ten kabel?
je kompatibilní s Windows 7 .
nejprve si stáhni instalačku nodu, pak smaž ten microsoft, pak restartuj pc (bacha ať nejsi na netu) a poté naistaluj nod.
( neboj celý program je v češtině a je to verze na měsíc, pokud máš někoho kdo umí prográmky kreknout, bylo by pak do budoucna dobré..( mohla bych tě popřípadě navést i já, ale určitě né přes emimino..(možná mail)
Kabel se vypíná při projíždění antiviráku proto,že pak máš úplnou jistotu toho, že se ti tam pří projíždění nedostane další virus.
Jinak tyto informace mám od mého exmanžela, který ajťák.:D
Kliďo si přečti recenze na Nod32 - je jeden z nejlepších..
![]()
sarinel83 píše:
je kompatibilní s Windows 7 .nejprve si stáhni instalačku nodu, pak smaž ten microsoft, pak restartuj pc (bacha ať nejsi na netu) a poté naistaluj nod.
( neboj celý program je v češtině a je to verze na měsíc, pokud máš někoho kdo umí prográmky kreknout, bylo by pak do budoucna dobré..( mohla bych tě popřípadě navést i já, ale určitě né přes emimino..(možná mail)
Kabel se vypíná při projíždění antiviráku proto,že pak máš úplnou jistotu toho, že se ti tam pří projíždění nedostane další virus.
Kliďo si přečti recenze na Nod32 - je jeden z nejlepších..![]()
jůůů moc díky
už jsem ho stáhla i udělala kontrolu, sice ne stím vypnutým kabelem, ale brzo to udělám. Našlo mi to 15 hrozeb
už jsem je léčila
smazala…Co to je kréknout ?? A ještě teda jestli neotravuju, jak často se má kontrolovat pc a dá se to nastavit automaticky v Nodu? díky jsi zlatá, snad bude náš pc ok, používám ho na business, tak bych nerada o něj přišla
zatím pa a fakt mooooooc díky ![]()
devonie píše:sarinel83 píše:jůůů moc díky
je kompatibilní s Windows 7 .nejprve si stáhni instalačku nodu, pak smaž ten microsoft, pak restartuj pc (bacha ať nejsi na netu) a poté naistaluj nod.
Kliďo si přečti recenze na Nod32 - je jeden z nejlepších..![]()
už jsem ho stáhla i udělala kontrolu, sice ne stím vypnutým kabelem, ale brzo to udělám. Našlo mi to 15 hrozeb
už jsem je léčila
smazala…Co to je kréknout ?? A ještě teda jestli neotravuju, jak často se má kontrolovat pc a dá se to nastavit automaticky v Nodu? díky jsi zlatá, snad bude náš pc ok, používám ho na business, tak bych nerada o něj přišla
zatím pa a fakt mooooooc díky
Tak nevím, zase mi dnes email vyhodil červené okno ![]()