Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím vás, nevím, jestli je to zlomené?
Dnes ráno v 8 na mě spadl takový ten skateboard z fakt velké výšky, když jsem ležela. Byla to fakt rána a spadl mi trochu nad kotníkem. Bolí to hrozně i když sedím ALE oteklé to není, ani modřina což teda čučím, protože to fakt byla bolest jako kráva. Jenže teď to jakoby mravenčí a ta noha v tom místě nejde moc cítit. Při došlapu to cítím, že to bolí. Nevím, jestli s tím do nemocnice, ta noha je stejně přikrytá ( ponožky, tepláky) ale cítím, že je uvnitř taková studená. Máte některá zkušenost, zda s tím do nemocnice? Díky! ![]()
Do nemocnice. Nemusí to být zlomené, ale může být narušené krevní zásobení končetiny (to naznačuje to mravenčení a studenost), porušená šlacha apod.
@mojaa jestli je studena, tak uz bych nikam nejezdila. Upadne sama.
@mojaa Nemám zkušenosti s tím, že by mi spadl skate na nohu. Pokud na to můžeš šlápnout, tak to nejspíš zloměné nemáš, ale takové pěkné poškození nervu…to je horší než zlomenina, ta sroste. Takže bych ti doporučila jít na chirurgii.
@Berousik píše:
@mojaa jestli je studena, tak uz bych nikam nejezdila. Upadne sama.
ALe než upadne, tak bude pěkně dlouho, pěkně nechutně smrdět ![]()
Jela bych do nemocnice, přinejhorším to nic nebude, ale lepší jet než aby ti to špatně srostlo nebo kdoví co. Já si také myslela, že mám jen naražený prst a ono ne, bylo to zlomené ![]()
K čemu pak rengeny, když stačí napsat na emimino že. Vážně si myslíte, že to někdo pozná?
![]()
Podle profilu nevím jestli jsi troll nebo spíš jen hodně úzkostlivá, ale určitě pokud se ti jen trošku něco nezdá, tak jdi na pohotovost, možná to příště udělej hned a nebudeš tu muset číst některé komentáře
Ne, troll ne. Některé komentáře obdivuji. Zajímá mě zkušenost, ne že mám jet na rentgen, jsem blbá, ale jen do určité míry.
@mojaa píše:
Ne, troll ne. Některé komentáře obdivuji. Zajímá mě zkušenost, ne že mám jet na rentgen, jsem blbá, ale jen do určité míry.
Fakt jo? To jako cekás jak ti tu budeme vypisovat co a komu a kam spadlo a co jsme (ne)měly zlomený nebo jak?