Je tu lékař - heterozygotní mutace mthfr c677t

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.12 14:36

Mě k tomu nikdo nic neřekl, a teď mě přepadl hrozný strach o malou, protože se mi začly zhoršovat křeč. žíly, ze dne na den.

• Citovat
  • Upravit
9042
28.11.12 14:38

No to řekni doktorovi, ať ti dá něco na ty křečovky, to určitě, ale jinak buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.11.12 15:02

@Ali88 děkuju. Pevně věřimv problém srážlivosti a né imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina7890
28.11.12 16:17
@Anonymní píše:
Mě k tomu nikdo nic neřekl, a teď mě přepadl hrozný strach o malou, protože se mi začly zhoršovat křeč. žíly, ze dne na den.

Já bych si asi na gynekologovi nebo obvodním vymručela doporučení na hematologii. Když budeš urputná, tak ti ho nejspíš dají. Strach je strach.

• Citovat
  • Upravit
313
28.11.12 16:30

Ahoj, já si pícham Clexan téměř od začátku těhu a budu ještě po porodu pár dní píchat, jsem teda po embolii a tromboze před 5ti lety. Tak mě prostš gynekolog a hematoložka hlídají, když jsem těhu. Je tam riziko pro mě, pro miminko žádné, kdyby se v těhu tromboza objevila, špatně se to pak s mimi v bříšku řeší.
Takže pokud jsi nikdy neměla žádné problémy, strach bych absolutně neměla.
Pokud se cítíš nějak hůř, bolí tě žíly, špatně se ti dýchá, zajdi k obvodní, vše ji řekni a ona ti doporučení stopro napíše.
Jinak křečovku jsem si našla taky, řekla hematoložce, a ona že pokud mě to nebolí, tak je to v poho. v těhu se křečovky dělají normálně.
Tak žádné obavy, pokud jsou opráněné, šup k dr. ;)
Ale myslim že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.11.12 16:32

Joo a spíš bych měla strach si vzít ten anopyrin!!! Je stopro moc agresivní, tak aby jsi spíš tim, miminku neublížila. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.11.12 16:36
@Anonymní píše:
@Makulka78
děkuji za odpověď, mám strach, mě doktor nedoporučil ani ten femibion, tak nevím, co si o tom myslet.

když nedoporučil, tak nebrat! proč nedoporučil, to víš? nebo jsi se neptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 17:34

Holky díky asi se mi bouří hormony a spolu se strachem o mimi to dělá svoje. Zítra se poptám doktora na poradně, ale můj tam není.

• Citovat
  • Upravit
novo123
28.11.12 18:57

Ahoj, mám to samé. První těhotenství jsem si píchala Clexane celou dobu a pár dní po porodu, asi na měsíc někdy kolem 28.tt jsem brala Anopyrin, tohle těhotenství jsem si píchala do nějakého 20tt, teď už nic (jsem 33tt.). V obou případech jsem chodila na pravidelné odběry krve a sledovali několik hodnot (dedimery atd.). Určitě bych na tvém místě nebrala nic jen tak sama od sebe a nechala bych si udělat odběr krve na hematologii - když nebudou ochotní na jedné, zajdi jinam. Já jsem měnila hematologii hned na začátku prvního těhotenství, protože paní doktorka očekávala, že budu každý měsíc platit poplatek a sedět tři hodiny v čekárně mezi nemocnýma a ona se na mě bude v ordinaci sladce usmívat a tvrdit mi, jak je všechno ok - nebrala mi krev, nechtěla mi udělat žádné další testy, nechtěla mi dát ani injekce a ani léky - po přechodu na jinou hematologii se mi doktor max věnuje a věnoval - zrovna dneska jsem byla na odběru. Navíc po mě chtěli v porodnici vyjádření hematologa, takže si ani moc neumím představit, jak by to na té původní hemato vypadalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky