Je tu někdo, kdo je před koncem studia?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No, tak já už v prvním ročníku na střední zjistil, že jsem naprosto neschopnej pod někým pracovat, a že podnikání je moje jediná možnost, takže dodělal jsem školu a hned šel na živnosťák. Jinak taky držím palce, ale jen bych Tě rád upozornil, že je spíš zájem o lidi co přirozeně umí, než o ty co znají ze škol, tak abys pak neměla moc velký nároky až to dokončíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nik77 no, prave ze zatim ne, ale snad brzo budu. Pracovala jsem chvili pri studiu jako pracovnik v soc sluzbach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavlos-Grey klidek, neni mi 18 a stoji o me na pracovisti kde jsem delala absolventskou praxi. a bez vzdelani na teto pozici byt nemuzu.
Ale dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Nik77 no, prave ze zatim ne, ale snad brzo budu. Pracovala jsem chvili pri studiu jako pracovnik v soc sluzbach
Tak to už chápu tu nervozitu. A tfuj tfuj tfuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Pavlos-Grey klidek, neni mi 18 a stoji o me na pracovisti kde jsem delala absolventskou praxi. a bez vzdelani na teto pozici byt nemuzu.
Ale dekuju
Tak super, máš jistej flek ve státní správě. Co víc si přát? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nik77 dekuju.
Rada bych studovala dal, ale tu pauzu ted potrebuju. I deti budou zase o neco vetsí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek a statnice mas kdy?
Jaky obor delas? Jak to vse zvladas? Dokud jsem byla na rodicaku, tak to bylo dobry. Pak to zvladóut s praci bylo horsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Pavlos-Grey a jak vis, ze to neni neziskovka?
Ale no tak, neziskovky se ruší snad ještě míň, než samotný úřady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavlos-Grey no, to je sice možná pravda, ale já jsem neuvedla, kde jsem praxi vykonávala…
A finančně ta neziskovka může vyjít lépe, než třeba ÚP. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek tak to jo, ale aspoň máš už státnice, gratuluju.
Já bych příští rok ráda zkusila přijímačky na VŠ, přecijen Bc je lepší než Dis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda unavená jsem už taky, hlavně mě vyčerpala ta práce
. Psaní moc nemusím, i když na druhou stranu, když se do toho dostanu, tak mi to jde dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek no jo, vošku, ale zatím dle zákona voš stačí. Obávám se, že do budoucna stačit nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teď na půl roku musela už školu přerušit, abych měla klid na diplomku. Táhnu to pátý rok při práci a dětech a už fakt nestíhám, takže jsem se domluvila na přerušení a ke státnicím půjdu až v lednu. Je to najednou velká úleva, byla jsem v hrozném stresu, jak to stihnu všechno napsat a odevzdat v termínu. Držím pěsti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@silvie1978 děkuju, taky držím pěsti…
Jaký obor studuješ?
Pokud to nevadí třeba v práci, že doděláš v lednu, tak je to fajn, že na to budeš mít klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit