Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Je neco spolehliveho co muzu delat kdyz jsem doma s detmi co jeste nemaji skolkovy vek? Videla jsem cloudworkers ale nevim.
Ahoj…Taky váhám, chtěla jsem to zkusit, ale smlouva je v AJ a ještě máš pak posílat fotku s občankou v ruce, a to se mi prostě úplně nezdá, tak jsem do toho nešla. ![]()
Holky, nebojte se toho, normálně se dá pro ně pracovat, jen je třeba si zjistit, jak je to s daněmi, ale to bych neřešila, kdybyste neplánovali si tam vydělat 40 tis. /měsíc
Taky pro ně pracuji a spoko, rychlé, jednoduché a i když se tomu člověk věnuje 3 h denně, tak je první měsíc schopen si těch 10 000,– vydělat
, je fakt, že když zjistíš, jak ej to snadné, tak se do toho pustíš a už to může být i 60 000 / měsíc
je to o šikovnosti
. Já se teď po půl roce držím na cca 23 000,– / měsíc a to dělám jen v týdnu cca 4 hodiny denně ![]()
@Anička-S Neni to nejaka hloupost? Chodi ty zpravy tam porad? Ja pracuji u jednoho chatu a ted nam vubec nechodi zpravy
@Anička-S Ahoj, jak je to s registrací? Momentálně jsem jim odeslala všechny potřebné dokumenty a čekám na školení na Skype, od včera už ale nikdo nekomunikuje.
Je to tak běžné? Děkuju za odpověd ![]()
@Anička-S dobrý den chtěla bych se zeptat teď jsem se tam registrovala a mám problém S PDF vůbec nevím jak to udělat a vůbec nevím co přesně tam chtějí poslat. A vůbec neuchapu to PDF 😂 😂 asi jsem už mimo jak to zkoumám 3 dny ale už fakt nevím kde co podepsat nějaké školení vložit do PDF pak apod. 😂 😂
Je neco spolehliveho co muzu delat kdyz jsem doma s detmi co jeste nemaji skolkovy vek? Videla jsem cloudworkers ale nevim.