Je Vaše miminko mamánek?

17
11.12.10 19:13

Je Vaše miminko mamánek?

Je Vaše miminko mamánek? Tak naše rozhodně je. Hnu se z místnosti a nechám je tam s taťkou a hned „hučí“. Když byla malá tak první dva měsíce hodně plakala a utišila se jen u mě, je to maman od narození. :-) doufám, že ji to přejde, protože jedu na víkend v dubnu pryč s manžel bude hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
11.12.10 19:20

Nejsou mamanci, ja mamanky fakt nerada, jde to i bez zavislosti na mame nebo na rodicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.12.10 19:29

Není mamánek, snažím se, aby pochopila, že i u tatínka je dobře… běžně jsem je nechávala o samotě bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.12.10 19:37

snažím se aby nebyl… od mala i tatínek je fajn.. a babičky a ségry… a zatím to funguje.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.12.10 19:39

mámu má mooc ráda a pokud jí opravdu něco je, tak mě fakt vyžaduje, ale jinak je u táty, babičky atd spokojená a hlídat se nechá.Zatím! Bude hůř :mrgreen: a pak zase líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.12.10 19:39

Moje miminko je spíš tatánek, bych řekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.12.10 19:57

Já nevím,doufám,že je :lol: když je ráno s tátou,a já dospávám v ložnici,tak mi buší do dveří,když nechce tátovi jíst,tak mě to sní,ale taky u toho řve,a když sedím večer u PC tak za mnou pořád chodí a leze pod stůl…ale k tátovi taky natahuje ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.10 19:58

Neboj, nejsi sama, mám mamánka jak vyšitého, ale je fakt, že když je fakt něco neodkladného, tak za vděk vezme i bábi či dědu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.12.10 20:00
zuzkat píše:
Je Vaše miminko mamánek? Tak naše rozhodně je. Hnu se z místnosti a nechám je tam s taťkou a hned „hučí“. Když byla malá tak první dva měsíce hodně plakala a utišila se jen u mě, je to maman od narození. :-) doufám, že ji to přejde, protože jedu na víkend v dubnu pryč s manžel bude hlídat.

A kolik jí je.. :?:
Já mamánka mám tak možná trochu.. ale já to tak rozhodně neberu. To ,že chtějí být děti s maminkami beru jako normální potřebu a né něco co můžou rodiče vypěstovat či rozmazlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.12.10 20:01
Lizbeth píše:
zuzkat píše:
Já mamánka mám tak možná trochu.. ale já to tak rozhodně neberu. To ,že chtějí být děti s maminkami beru jako normální potřebu a né něco co můžou rodiče vypěstovat či rozmazlit.

taky si myslím…a já jsem ráda,když se viditelně u mě zklidní,a že mě hledá.Beru to jako důkaz toho,že ví,kdo ho nosil v břiše,kdo ho kojil,i když táta se taky stará…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.12.10 20:04
Lizbeth píše:
zuzkat píše:

Je jí skoro 9m, ale nechá se hlídat někým jiným, ale třeba moji mamce přijde, že není taková veselá a šťastná jako se mnou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
11.12.10 20:08

Beruška byla taky mamánek, šílený … šla jsem jen na záchod a už tam musela být taky, i co se sprchy týče … všude mi asistovala. I když táta se staral a hlídal, býval dlouho v práci tak nebyla tak zvyklá. Nechtěla nikomu jinému usnout než mě, u babičky vydržela vždy jen hodinu… :/ pak jsem se přemohla a malou dala na hlídání na víkend, i když plakala a rvalo mi to srdce … Zvykla si i na druhé lidi a dnes, sice mě pořád potřebuje při usínání, ale když nemůžu tak sice s pláčem, ale usne i tak. A u babičky, tety, i táty … vydrží a taky je jí fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.12.10 20:08

Tak v tomhle věku je to spíše separační úzkost..Já myslím, že se to věkem dost změní..No změní možná na opravdové mamánkovství, kdy dítě běhá za tebou a kříčí MÁÁÁMÍÍÍNKOOOOO, MÁÁÁMÍÍÍNKOOO, MÁÁÁÁ… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.12.10 20:09

to je normálka ne? já asi mamánka mám, ale to je tím, že táta dlouho pracuje, chodí až kolem šesté z práce a funguje jen jedna babička, moje mamka a tu miluje, ale hold máma je máma, a je se mnou nejvíce a skoro pořád, takže to je jasné…ale i tátu má moc rád, ale jak píšu, máma je máma, jednou nás potřebovat nebudou, tak proč si to neužít ted, i když je to někdy na hlavu a náročné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.12.10 20:26

U nás jsem ta „zlá“ já a tatínek utěšuje :mrgreen:
Vyhovuje mi, že už je schopnej si trochu pohrát sám a nevyžaduje neustále mojí přítomnost. Nechávala jsem ho trochu vyřvat, nebrala hned do ruky a opravdu se to zlepšilo.
Dávám ho do ruky kamarádkám, babičkám, dědečkům, aby si zvykal i na jiné, než jsem já a tatínek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí