Je vhodné sem znovu psát a žádat o pomoc?
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
A mám pro tebe jednu důležitou informaci… Za rok budou Vánoce zase, tak ať nejsi překvapená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ta_holka_co_pise píše: Více
No, nebudu se snižovat na tvoji hodně nízkou úroveň.
A klidně si posluž. Evidentně jsi na tom dost bledě. ![]()
A doufám, že už nakupuješ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidi krabice od bot mě neměla proč blokovat.
Když jsem tam nejela ukázalo mi to že mají plný stav. Můžete to zkusit jestli to napíše i Vám.
- Citovat
- Upravit
Jinak děkuji za názory. I když některé jsou úplně zbytečně přehnané. Kvůli tomu, ze nemam na vánoční dárky, aby mi hned brali děti
Jen jsem se zeptala nic víc. Hezký večer.
- Citovat
- Upravit
Tady je už čtvrtá strana diskuse a ty jsi tady stále nějak neosvětlila tvoji situaci. Taky moc nechápu ten anonym (nepůsobí to důvěrně). Nikdo tady nechce tvoji adresu a výpis z účtu, jen raději přispěju na sbírku např. matce samozivitelce, která má nemocné dite, ale maká doma na nějakém homeoffice, i kdyby nějaká zákaznická linka nějakého webu nebo cokoli a přesto nevychází s penězi, protože např. mesicni lecba na dite činí 50 tis., ale nikdo nepomůže anonymu, za kterým se může skrývat bud podvodník nebo nějaký líný clovek, kterému ta jeho životní situace náramně vyhovuje a ani nemá potřebu ji měnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ta_holka_co_pise píše: Více
není nutné se rozčilovat
tak jí nějaké dárky nakup a budete obě spokojené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luckandlove píše: Více
vždyť píše, že ten 16letý syn je nemocný a potřebuje péči 24/7 - co ještě víc potřebuješ za potvrzení?
však nemusíš nic posílat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice Kdyby jsi byla sama a starala se o těžce postizene dítě které ani normálně nejí, přebalovala ho atd.atd. nemohla jít bez pohlidani ani do obchodu nic to bys byla teprve překvapená. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Keyllah píše: Více
To jsem jí taky psala.
Ale bez reakce ![]()
Kecy v kleci, ale skutek utek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jo hraní na citečky … hm, sorry. Tady neuspěješ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No…ale to je snad o důvod více připravit se na Vánoce. Stejnou situaci si řešila loni. Přesto si letos nepodala včas žádost ani na tu krabici.
Staráme se o dědu, který je na tom zle a denně jezdi pojišťovnou hrazena domácí péče. Ty máš navíc nepochybně narok na pomoc od státu. Nikdo nesnižuje tvoji zátěž, ale zároveň nepůsobíš úplně důvěryhodně. A podvodů je všude hromada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luckandlove psala jsem tady, že mám nemocného syna má 24, hod péče. Nemám jak jít do práce ani na brigádu. Jsem rada, ze se dostanu do obchodu když mi ho mamka pohlída. S otcem deti spolu nejsme. A nejsme ani v kontaktu.
- Citovat
- Upravit
Máš přiznaný příspěvek na péči ve 4.stupni? Zvýšení příspěvku na péči o 2 tisíce ze sociálních důvodu? Vyřízené dávky hmotné nouze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
@kesaibot právě jsem si četla zprávy co jsme si psali, psala jsem Vám i do zprávy prosím přečtěte si to znova. Balík jsem vyzvedla driv než jste mi napsala. A děkoval jsem Vám a přála k Vánocům.