Potřebuju vaše muže, ale beru i ženy - tvorba webu

11816
29.10.25 09:36

Potřebuju vaše muže, ale beru i ženy - tvorba webu

Drahé dámy a ještě dražší jejich partneři,

něco bych od vás potřeboval, je mi to vrcholně trapné, třeba mi to admini smažou, ale hledám někoho, kdo by mi udělal jednoduchoučký web ve Wordpressu. Zadarmo to nechci, ale taky do toho nechci dávat moc peněz, takže kdybyste si chtěl někdo přivydělat 2 000-3 000 korun, jsem tady.

Už jsem oslovil druhého člověka z webu Navolnenoze.cz, a stále nic, ale už v ten web nemám úplně důvěru.

Samozřejmě jsem si zkoušel něco zpíchnout sám, ale mé grafické cítění je na úrovni mouchy tse-tse, takže bych to předal zkušenějším.

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
808
29.10.25 10:13
@Ploskutáček píše: Více

3000 Kč za web? Přidej nulu a začnou se s tebou bavit začínající webmasteři. Fakt to není jen o tom naklikat něco ve Wordpresu. Řeší se tam zabezpečení, design, licence apod.. Za 3000 Kč ti nikdo fakt pořádný web neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
29.10.25 10:19
@MartinL45 píše: Více

Díky, 0 přidávat nechci, protože to je web pro legraci. Ale neboj, na ceny jsem koukal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
29.10.25 10:35

Tak jestli je to web na legraci, tak bych to určitě nedělala přes WordPress. Jsou jednodušší varianty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.10.25 14:24

Nejsem tedy člověk přes wordpress a v příspěvku nepíšete o jaký druh webu se má jednat (ale asi velká pravděpodobnost je eshop)… sama jsem si nedávno vytvářela eshop přes skvělou českou platformu upgates.cz a i když nejsem zrovna grafický nebo webový typ… tak jsem si sama vytvořila myslím si poměrně eshop https://www.odtebe.cz/ který mám jako polepšení při zaměstnání. Nechcu tu na vás být negativní nebo kazit očekávání, ale partner je programátor a hodinové sazby jsou minimálně 800kč na hodinu :/ takže si řekněte sama zda byste pro někoho neznámého obětovala minimálně půl měsíce za 3000Kč. :( Každopádně přeji moc štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
29.10.25 15:08

Ne, je to web s pěti položkama v menu a kontaktním formulářem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!