Jeden den špinění 2 dny před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6792
13.12.12 14:11
@1simona1 píše:
A tak mám nepravidelné cykly takže momentálně čekám ms ale nevím, nevím, podezřele mě bolí podbřišek :nevim: co to asi je?

hm i kdyz pri zacatku tehu muze bolet podbrisek jako na ms, ale v tvem pripade te asi sklamu, bohuzel tehu nejsi :,( nezlob se za moji uprimnost :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.12.12 14:21
@jaja84 píše:
hm i kdyz pri zacatku tehu muze bolet podbrisek jako na ms, ale v tvem pripade te asi sklamu, bohuzel tehu nejsi :,( nezlob se za moji uprimnost :mrgreen: :hug:

A sakra :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
13.12.12 14:23

Hm tak koukám že tady se ani odpovědi nedostanu jen samá sranda :,(,holt si počkám třeba to zas dostanu o 2 dny později a když né tak půjdu ke svému gynekologovi

• Citovat
  • Upravit
15404
13.12.12 14:24
@marsi99 píše:
Hm tak koukám že tady se ani odpovědi nedostanu jen samá sranda :,(,holt si počkám třeba to zas dostanu o 2 dny později a když né tak půjdu ke svému gynekologovi

Jakou odpověď by si chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.12.12 14:27
@1simona1 píše:
A sakra :cert: :cert: :cert:

ale treba nejsem presna, mam vybite baterky v kouli :mrgreen: modli se a uvidis ze buh ti nadeli to co si zaslouzis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
13.12.12 14:27
@dani24687 píše:
Jakou odpověď by si chtěla?

jestli je možné že bych mohla být těhotná, mám to dostat teprv dnes ale dva dny předtím jsem slabě špinila jen jeden den ale né celej jen chvíly a od té doby nic a před tím špiněním mě boleli záda a nohy, mám to dostat dnes ale zatím žádnej náznak jako bolesti v podbříšku atd. a na testu mám jen jednu čárku, jen mě záraží to špinění jeden den předtím se mi to nestalo

• Citovat
  • Upravit
15404
13.12.12 14:29
@marsi99 píše:
jestli je možné že bych mohla být těhotná, mám to dostat teprv dnes ale dva dny předtím jsem slabě špinila jen jeden den ale né celej jen chvíly a od té doby nic a před tím špiněním mě boleli záda a nohy, mám to dostat dnes ale zatím žádnej náznak jako bolesti v podbříšku atd. a na testu mám jen jednu čárku, jen mě záraží to špinění jeden den předtím se mi to nestalo

To se může stát…je to tak 50/50 podle mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.12.12 14:30
@marsi99 píše:

jako nezlob se na mne! ale taky by mne zajimalo co jsi cekala :cert: napsala sjem ti ze tehotna jsi! jak vidim tak to jsi asi slyset nechtela! kdybych ti napsala ze nejsi, tak to taky slyset nechces.. :roll: co ti tady na to mame napsat? uz jsem psala ze si nejsem jista, ze mam vybite baterky v kouli :nevim: zajdi si na gyndu, udelej si test, zmer si teplotu…ja nevim co jeste :nevim: to musis vedet ty sama. To je to same jako kdybych ti napsala dnes jsem 40dc a nedostala sjem to, jsem tehotna? co mi na to odpovis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
13.12.12 14:31
@dani24687 píše:

děkuji za odpověd aspon někdo kdo si ze mě neutahuje, asi bude lepší ještě nepanikařit, předtím jsem to měla nepravidelné bud o dva dny dříve nebo pozdějš tak snad to ještě dostanu

• Citovat
  • Upravit
15404
13.12.12 14:32
@jaja84 píše:
jako nezlob se na mne! ale taky by mne zajimalo co jsi cekala :cert: napsala sjem ti ze tehotna jsi! jak vidim tak to jsi asi slyset nechtela! kdybych ti napsala ze nejsi, tak to taky slyset nechces.. :roll: co ti tady na to mame napsat? uz jsem psala ze si nejsem jista, ze mam vybite baterky v kouli :nevim: zajdi si na gyndu, udelej si test, zmer si teplotu…ja nevim co jeste :nevim: to musis vedet ty sama. To je to same jako kdybych ti napsala dnes jsem 40dc a nedostala sjem to, jsem tehotna? co mi na to odpovis?

Ty otěhotníš v lednu a v říjnu porodíš krásnou holčičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.12.12 14:32
@dani24687 píše:

a o tom mluvim :nevim: vzdycky je sance a i neni, to nikdo nevi. Uz by to ty holky mely pochopit a nezakladat takovyhle srajdy, nikdy se nevytacim ale u takovych diskuzi musim reagovat a ne zrovna prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
13.12.12 14:37
@jaja84 píše:
a o tom mluvim :nevim: vzdycky je sance a i neni, to nikdo nevi. Uz by to ty holky mely pochopit a nezakladat takovyhle srajdy, nikdy se nevytacim ale u takovych diskuzi musim reagovat a ne zrovna prijemne.

tak sorry no už jsem nikdy pro radu nepísnu raději si pro radu půjdu ke svému doktorovi a né k nějaké věštkyni kterou ze sebe děláš

• Citovat
  • Upravit
6792
13.12.12 14:38
@dani24687 píše:
Ty otěhotníš v lednu a v říjnu porodíš krásnou holčičku :hug:
:hug: pockej mne ale koule ukazuje chlapecka :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.12.12 14:39
@marsi99 píše:
tak sorry no už jsem nikdy pro radu nepísnu raději si pro radu půjdu ke svému doktorovi a né k nějaké věštkyni kterou ze sebe děláš

Hele doktor ti teď taky moc nepomůže…prostě dočkej času a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.12.12 14:39
@jaja84 píše: :hug: pockej mne ale koule ukazuje chlapecka :srdce:

Sakra, jsou tam 2!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek