Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@1simona1 píše:
A tak mám nepravidelné cykly takže momentálně čekám ms ale nevím, nevím, podezřele mě bolí podbřišekco to asi je?
hm i kdyz pri zacatku tehu muze bolet podbrisek jako na ms, ale v tvem pripade te asi sklamu, bohuzel tehu nejsi
nezlob se za moji uprimnost
![]()
@jaja84 píše:
hm i kdyz pri zacatku tehu muze bolet podbrisek jako na ms, ale v tvem pripade te asi sklamu, bohuzel tehu nejsinezlob se za moji uprimnost
![]()
A sakra
![]()
Hm tak koukám že tady se ani odpovědi nedostanu jen samá sranda
,holt si počkám třeba to zas dostanu o 2 dny později a když né tak půjdu ke svému gynekologovi
@marsi99 píše:
Hm tak koukám že tady se ani odpovědi nedostanu jen samá sranda,holt si počkám třeba to zas dostanu o 2 dny později a když né tak půjdu ke svému gynekologovi
Jakou odpověď by si chtěla?
@1simona1 píše:
A sakra![]()
![]()
ale treba nejsem presna, mam vybite baterky v kouli
modli se a uvidis ze buh ti nadeli to co si zaslouzis ![]()
@dani24687 píše:
Jakou odpověď by si chtěla?
jestli je možné že bych mohla být těhotná, mám to dostat teprv dnes ale dva dny předtím jsem slabě špinila jen jeden den ale né celej jen chvíly a od té doby nic a před tím špiněním mě boleli záda a nohy, mám to dostat dnes ale zatím žádnej náznak jako bolesti v podbříšku atd. a na testu mám jen jednu čárku, jen mě záraží to špinění jeden den předtím se mi to nestalo
@marsi99 píše:
jestli je možné že bych mohla být těhotná, mám to dostat teprv dnes ale dva dny předtím jsem slabě špinila jen jeden den ale né celej jen chvíly a od té doby nic a před tím špiněním mě boleli záda a nohy, mám to dostat dnes ale zatím žádnej náznak jako bolesti v podbříšku atd. a na testu mám jen jednu čárku, jen mě záraží to špinění jeden den předtím se mi to nestalo
To se může stát…je to tak 50/50 podle mě…
@marsi99 píše:
Hm tak koukám že tady se ani odpovědi nedostanu jen samá sranda,holt si počkám třeba to zas dostanu o 2 dny později a když né tak půjdu ke svému gynekologovi
jako nezlob se na mne! ale taky by mne zajimalo co jsi cekala
napsala sjem ti ze tehotna jsi! jak vidim tak to jsi asi slyset nechtela! kdybych ti napsala ze nejsi, tak to taky slyset nechces..
co ti tady na to mame napsat? uz jsem psala ze si nejsem jista, ze mam vybite baterky v kouli
zajdi si na gyndu, udelej si test, zmer si teplotu…ja nevim co jeste
to musis vedet ty sama. To je to same jako kdybych ti napsala dnes jsem 40dc a nedostala sjem to, jsem tehotna? co mi na to odpovis?
@dani24687 píše:
děkuji za odpověd aspon někdo kdo si ze mě neutahuje, asi bude lepší ještě nepanikařit, předtím jsem to měla nepravidelné bud o dva dny dříve nebo pozdějš tak snad to ještě dostanu
@jaja84 píše:
jako nezlob se na mne! ale taky by mne zajimalo co jsi cekalanapsala sjem ti ze tehotna jsi! jak vidim tak to jsi asi slyset nechtela! kdybych ti napsala ze nejsi, tak to taky slyset nechces..
co ti tady na to mame napsat? uz jsem psala ze si nejsem jista, ze mam vybite baterky v kouli
zajdi si na gyndu, udelej si test, zmer si teplotu…ja nevim co jeste
to musis vedet ty sama. To je to same jako kdybych ti napsala dnes jsem 40dc a nedostala sjem to, jsem tehotna? co mi na to odpovis?
Ty otěhotníš v lednu a v říjnu porodíš krásnou holčičku ![]()
@dani24687 píše:
a o tom mluvim
vzdycky je sance a i neni, to nikdo nevi. Uz by to ty holky mely pochopit a nezakladat takovyhle srajdy, nikdy se nevytacim ale u takovych diskuzi musim reagovat a ne zrovna prijemne.
@jaja84 píše:
a o tom mluvimvzdycky je sance a i neni, to nikdo nevi. Uz by to ty holky mely pochopit a nezakladat takovyhle srajdy, nikdy se nevytacim ale u takovych diskuzi musim reagovat a ne zrovna prijemne.
tak sorry no už jsem nikdy pro radu nepísnu raději si pro radu půjdu ke svému doktorovi a né k nějaké věštkyni kterou ze sebe děláš
@dani24687 píše:
Ty otěhotníš v lednu a v říjnu porodíš krásnou holčičku
@marsi99 píše:
tak sorry no už jsem nikdy pro radu nepísnu raději si pro radu půjdu ke svému doktorovi a né k nějaké věštkyni kterou ze sebe děláš
Hele doktor ti teď taky moc nepomůže…prostě dočkej času a uvidíš
@jaja84 píše:pockej mne ale koule ukazuje chlapecka
Sakra, jsou tam 2!!! ![]()