Jeden den špinění 2 dny před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6792
13.12.12 14:41
@marsi99 píše:
tak sorry no už jsem nikdy pro radu nepísnu raději si pro radu půjdu ke svému doktorovi a né k nějaké věštkyni kterou ze sebe děláš

nikdo ti nerika abys sem nechodila pro rady, ale musis sama logicky vedet ze tohle ti nikdo neporadi :nevim: muzes se zeptat na barvu sten, na darek k vanocum, na nejake cisla ve vysledkach od dr, na kosmetiku a na milion dalsich veci, ale tohle je proste konec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.12.12 14:43

@dani24687 ze bych nakonec prekecala dr na dve? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
13.12.12 14:49

Hele, mně se to teď taky dvakrát stalo, že jsem pár dní před příchodem MS zašpinila. Já se teda momentálně nesnažím otěhotnět, takže nemusíte měnit baterky ve věštecké kouli, těhotná fakt nejsem :mrgreen:, ale opravdu by mě zajímalo, co to špinění znamená. Málo progesteronu? Nebo nějaká jiná hormonální nerovnováha?

• Citovat
  • Upravit
6792
13.12.12 14:54
@Malá Mia píše:
Hele, mně se to teď taky dvakrát stalo, že jsem pár dní před příchodem MS zašpinila. Já se teda momentálně nesnažím otěhotnět, takže nemusíte měnit baterky ve věštecké kouli, těhotná fakt nejsem :mrgreen:, ale opravdu by mě zajímalo, co to špinění znamená. Málo progesteronu? Nebo nějaká jiná hormonální nerovnováha?
:mrgreen: a beres nejaky prasky? moje kamoska brala duphaston a par dni pred MS spinila. DR ji na to nic nedokazal rict :nevim: ale hormony v tom hrajou roli urco, podle mne. A je spousty holek co jsem tady cetla ze treba 2dny pred ms spinej pak treba jen 2dny krvacej a pak zase treba 1den spinej. Ja tohle neznam ja zacnu krvacet a prestanu az tak za 6 dni :cert: ale prezit se to da, jelikoz mam ms jednou za 4 mesice :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
13.12.12 14:58

Ne, nic neberu. Dřív jsem měla dost problémy s cyklem, hodně dlouhý a nepravidelný, ale žádné divné špinění mimo MS. Po porodu a po skončení kojení mi naběhl super cyklus, ale už se to zas prodlužuje a teď navíc to sem tam zašpinění, tak jsem nasr,,, že se mi zase děje něco, co nechci a co nevím, co znamená :cert:

• Citovat
  • Upravit
6792
13.12.12 15:00

Spineni muze byt i ovu a nebo zahnizdeni :nevim: tak az pujdes na gyndu tak se zeptej a at ti treba vezmou hormonalni profil :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
13.12.12 15:05

No u mě to nebude ani jedno - jsem teď asi 10 dní po ovulaci. Zahnízdění to rozhodně taky není, jak jsem psala, otěhotnět se nesnažím (navíc poslední sex byl na svatého Dyndy, ehm). Na gyndě jsem byla před měsícem, jak na sviňu se mi to pár cyklů předtím nestalo, takže jsem žádný problém nehlásila. Ale co, prdím na to, nějak výrazně mě to neobtěžuje a až se začnem snažit o druhé, tak to třeba s dr. pořeším. Jen mě zajímalo, jestli třeba některá z holek z eMimča neřešila tento problém s Dr. a jaká byla diagnóza. Ale nevadí. Třeba ještě někdo něco poradí.

• Citovat
  • Upravit
6792
13.12.12 15:08
@Malá Mia píše:
No u mě to nebude ani jedno - jsem teď asi 10 dní po ovulaci. Zahnízdění to rozhodně taky není, jak jsem psala, otěhotnět se nesnažím (navíc poslední sex byl na svatého Dyndy, ehm). Na gyndě jsem byla před měsícem, jak na sviňu se mi to pár cyklů předtím nestalo, takže jsem žádný problém nehlásila. Ale co, prdím na to, nějak výrazně mě to neobtěžuje a až se začnem snažit o druhé, tak to třeba s dr. pořeším. Jen mě zajímalo, jestli třeba některá z holek z eMimča neřešila tento problém s Dr. a jaká byla diagnóza. Ale nevadí. Třeba ještě někdo něco poradí.

na svateho dyndy :mrgreen: :mrgreen: ja umru smichy. Treba je to zacinajici ms :nevim: tak hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
13.12.12 15:45

Ja se take ted nesnazim otehotnet, po porodu jsem 7 mesicu, pri kojeni mi doktor napsal cerazete HA, Pri ni jsem zacala silne krvacet a krvacela jsem polovinu prvniho mesice, druhej to bylo to same tak jsem ty prasky nebrala a pouzivaly sme kondom menstruace jsem pak nemela pravidelnou o 2dny drive nebo pozdejs a tak jsem jen chtela vedet co by to mohlo znamenat to spineni pred MS kdyz jsem se stim jeste nesetkala

• Citovat
  • Upravit
Malá Mia
13.12.12 16:36

@marsi99 Já myslím, že by to mohl být podobný problém jako u mě: prostě nějaká hormonální nerovnováha, něčeho máme málo. Ale to by asi fakt chtělo nechat si vyšetřit krev, udělat hormonální profil. A mně se taaaak nechce někam chodit a něco řešit.
Jestli jste používali důsledně kondom, tak si myslím, že by to těhotenství nemělo být. To je fakt jeden případ z mnoha, kdy se těhotenství projeví špiněním. Když máš negativní test, tak asi buď klidná, nebo zkus zopakovat za pár dní. Já vím na tuty, že těhotná být nemůžu, takže já jen čekám na MS, testovat nemusím.

• Citovat
  • Upravit
Malá Mia
13.12.12 16:39

Marsi, a na holky se nezlob, že si z toho tak trochu utahovaly. Když on ten původní dotaz fakt trochu vypadal, že jsi jedna z těch snažilek - lovkyní duchů, které chtějí slyšet „Určitě jsi těhotná, hurá.“ Kdybys napsala hned, že se chráníte a že chceš skutečně jen vědět, co by to špinění mohlo znamenat, tak by si z toho nikdo srandu nedělal :hug:

• Citovat
  • Upravit
marsi99
13.12.12 17:09
@Malá Mia píše:
Marsi, a na holky se nezlob, že si z toho tak trochu utahovaly. Když on ten původní dotaz fakt trochu vypadal, že jsi jedna z těch snažilek - lovkyní duchů, které chtějí slyšet „Určitě jsi těhotná, hurá.“ Kdybys napsala hned, že se chráníte a že chceš skutečně jen vědět, co by to špinění mohlo znamenat, tak by si z toho nikdo srandu nedělal :hug:

děkuji za odpověd, kondom sme používaly vždy, no mě se tohle stalo poprvé před menstruací, když jsem otěhotněla tak žádné špinění před menstruací nebylo a když jsem to nedostala tak hned druhý den jsem testovala mamatestem odpoledne a druhá čárka byla stejně silně vidět jako první, tak jsem testovala ještě dva dny po sobě a také dvě čárky a pak mi to potvrdil i doktor až teda potom porodu když jsem to poprvé dostala tak každý měsíc jsem to měla rozházené nepravidelnou MS a ted se mi právě stalo poprvé že jsem před MS špinila a mamatest mi ukázal jen jednu čárku, no pokud do soboty nic tak příští týden udělám další, další těhotenství neplánujem hlavně už ztoho důvodu že mám špatné vzpomínky na porod

• Citovat
  • Upravit
6792
13.12.12 17:52

Ano presne jak pise mala mia…kdyby ses zeptala jinak vis. omlouvam se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
manuela1494
3.5.15 21:26

Dobryy den proosim oraduu uŠ přes rok a pul se. snažime z přitelem o miminko asi pred.3 mnesici sem prodelala. sampvolni potrat… Mohla bi mi naka. poradit jestli.bich mohla. bejt tehotna 2 dny pred menstruaci sem. začala. špinit trvalo to 2 dny a a ted.kdis mam. dostat. mestruavii nevim jestli muzu bej Tehotna nebo ne nebo. jestli nemam. nakou poruchu

• Citovat
  • Upravit
manuela1494
3.5.15 21:27

Moc se. omlouvam za dramatiku sem odmala.sem.v cizine dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení