Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj ![]()
Byla jsem v úterý v Ikee, moc se mi tam líbili nástěnné hodiny, ale na netu je nemají ve velkém zobrazení (malé nelze rozkliknout) a v malé ukázce jen dvě možnosti, normálně jsou čtyři. Hodiny stojí 349,– a jmenují se AVBILD. Nekoupila jsem je proto, že se na všem dohadujeme s mužem a on se mnou nebyl. Kamarádka tam v úterý jede, koupila by mi je. Potřebovala bych se rozmyslet, jaké z těch čtyřech.
Nejdete někdo teď do Ikey, že bych vás poprosila o fotku hodin ![]()
Tady ta malá ukázka… http://www.ikea.com/…persby_1.jpg
Jsou to ty uprostřed, líp to nejde ![]()
Díky Jana ![]()
Mozná zitra
jestli se tam dostanu, tak urco vyfotim, doufam, ze me za to nevyhodi ![]()
@alsem určitě nevyhodí, třeba na Zličíně je mají všechny u sebe, tak nějak šikovně, aby byl ten motiv vidět, předem moc díky ![]()
Potřebovala bych to spíš do max. pondělí, kamarádka jede v úterý a koupila by mi je, já už se tam nedostanu ![]()
No, nebyly nikde, nakonec mne napadlo se podívat do myslím „novinky“ a pak limitovaná edice, celkem složité ![]()
Takhle to hledám já… Seznam - Ikea - do vyhledávače novinky - ve modrém sloupci uprostřed „Limitované hvězdy na vaše přání!“ - sjedu dolů a pod zvětšeným fialovým a bílým budíkem jsou ![]()
@janinkaz byla a nebylo
jeste jsem se ptala a ze tu nabidku tam nemaji, ze jestli to jde, tak objednat pres net, nebo kontaktovat pres net, aby to na prodejnu nachystali ![]()
Jani vidím, v pondělí to v ikee omrknu, nafotím. Vyfotím si raději ten obrázek do mobilu, abych věděla přesně které to jsou.
V které části ikei to najdu. Víš jak to mají rozdělené /kuchyň, koupelna…/
nebaví mě procházet celá ikea.
I tak díky ![]()
Já právě netuším, zda to není jen na Zličíně, uvidíš Marti. Hele, jak jsou hodiny, budíky a na druhý straně byli obrazy ![]()
Ta nabídka se často skutečně liší obchod od obchodu - já je na webu vidím u nabídky Zličína, takže bych nespoléhala na to, že jsou na Čerňáku - tím spíš, když je to limitovaná edice. Takže určitě Zličín a hodiny bývají u „ostatního“, blízko obrazů a rámů.