Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Simonaaa taky na tebe myslím, I na tvoje miminko. Postavila ses k situaci statečně, hlavně vydrž. Přeju ti rychlý a klidný porod a zdravé a šťastné miminko. Kdybys něco potřebovala…no však víš
Drž se ![]()
Ahoj, drze sem ti koukla na profil, takz uz vim, ze mala je na svete - obr gratulace a jako jiz tradicne bych se rada poptala jak to davas/davate?
@ne-silenamatka Ahoj, proč drze?
Však proto tu ten profil je. Jo, už jsme na světě, je nám dneska 23dnů. Dáváme to skvěle, ve všem jsem se srovnala a nic nám nechybí. Snad jen troška lásky, štěstí na lidi… Už předtím jsem psala, že to je jen chvilkový, protože jsem do toho skočila nečekaně a prostě pro nás nepřipravený co děláme na živnosták to je na prd, není nárok na nic. Jsem pořád na nemocenský, posílaj mi 2900,– a hold zbytek si přivydělávám bokem. Takhle už jen měsíc, pak jdu normálně na rodičovskou. Je milý, že ses ozvala…hezký svátky ![]()
@Simonaaa Taky gratuluji k miminku.
Ber to tak že teď nemáš moc dobré období ale určitě bude lépe. Hlavní je, že je miminko zdravé. Máš ten nejkrásnější dáreček který vůbec existuje.
Krásné Vánoce přeji.
@Simonaaa Ahoj,ted jsem přečetla, čím vším sis musela projít a obdivuji tě jak si to zvládla a ještě byla natolik hrdá, že sama. ![]()
Udivovaly mě některé hnusné komentáře, ale lidé jsou zlí.
Máš můj obrovský obdiv, držím ti palce abyste se měli lépe a lépe. ![]()