Jednovaječná nebo dvouvaječná dvojčata? Foto

6
27.12.21 09:14

Jednovaječná nebo dvouvaječná?

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně toho, jaký máte názor na to, zda jsou dvojčátka jednovaječná nebo dvouvaječná. Čistě ze zvědavosti. :) Foto ultrazvuku z 6tt. Doktor však tehdy potvrdil pouze jednočetné těhotenství. Na další kontrole v 10tt už byly prďolky dvě a doktor nedokázal určit zda se jedná o jedno nebo dvouvaječná.
Můj děda byl jednovaječné dvojče, může se i tento typ dvojčat podědit? Děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15176
27.12.21 09:19

Jednovajecna. a ty se nededi. Nemáš fotku z toho 10 tt? Tam je to asi vidět ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.12.21 09:36
@Kibu píše:
Dobrý den,
Mám dotaz ohledně toho, jaký máte názor na to, zda jsou dvojčátka jednovaječná nebo dvouvaječná. Čistě ze zvědavosti. :) Foto ultrazvuku z 6tt. Doktor však tehdy potvrdil pouze jednočetné těhotenství. Na další kontrole v 10tt už byly prďolky dvě a doktor nedokázal určit zda se jedná o jedno nebo dvouvaječná.
Můj děda byl jednovaječné dvojče, může se i tento typ dvojčat podědit? Děkuji za vaše názory.

Jsem široko daleko jediné dvojvaječné díté v rodině. Asi karma. Čekáš dvě děti. Je jedno, jestli je to tak nebo onak. My si nejsme podobné se sestrou a nějak to nemělo na naše životy vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.21 09:42

@Russet Je to pouze ze zvědavosti. Jinak samozřejmě na tom vůbec nezáleží. :srdce: Nepřikláním kladnější ohlas ani jedné z možností… Samozřejmě jsem vděčná a děkuji za tento zázrak ať je v té nebo oné podobě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.21 09:46

@karkarka Mám, jsou tam dvě miminka vedle sebe, každé má svůj plodový obal, ač je blána mezi nimi velmi tenká a na fotce vidět nejde. I tak se dle dvou lékařů může pořád jednat jak o jedno, tak o dvouvaječná. :D :) Tak jsem si říkala, jestli náhodou nemůže být napomocný ten utz z 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.12.21 10:27

Tyjo, nevím, ale když to nejsou zatím schopni rozlousknout doktoři, nevím, jestli uživatelky emimina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.21 10:32

@Daisy86 To máte pravdu. :) Já jen kdyby náhodou utz u někoho vypadal obdobně a už ví, co má doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3723
27.12.21 14:46

@Kibu To vypada na jednovajecne, chtělo by to foto z 10tt. Pokud to jsou opravdu jednovajky, tk se co nejdříve musí zjistit, jaky tip jednovajek to jsou. Chce to pak specializované pracoviště a častější kontroly než běžně. My máme jednovajky, mobi dvojčátka (1 placenta, 2 plodove vaky) a chodila jsem 1×14dni do motola na ultrazvuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
27.12.21 15:34

Slyšela jsem že se i jednovajecne dědí…ze strany muže že má sklon k extra spermiím :)
Podle mě jsou jednovaječná…také mám taková dvojcatka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.21 22:55

@suzka1 Děkuji za názor a info. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.21 22:59

@ametyst Děkuji za názor. Taky se k takovému přikláním. Tak uvidíme. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí