Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tuhle sobotu jedu do primarku přes cestovku ***** poslaly email ze sebou má byt občanský průkaz nebo pas momentalne nemam u seběžných ani jedno a do soboty neseženu neslo by si vzít přeba jen kartičku zdravotní pojišťovny? Nebudou to kontrolovat?
edit adminem - smazána značka
Pravdepodobne te nikdo na hranicich kontrolovat nebude. Ale stat se muze cokoliv a to u sebe nebudes mit doklady? A jak proboha muzes byt bez obcanky?? ![]()
nemas rodny list? Na urade si musela dostat papir jako nahradni doklad, nez vystavej novy. Nelakuj.
@Pajka89 Já obcanku mam ale do toho primarku jede dcera a ta momentalne nemá u sebe pas .napadlo Mě ze by si vzala moji obcanku a v autobuse to nekontrolují ?
No může se stát, že tě nepustí ani do autobusu, protože když jsem jela linkovým přes hranice, tak kontrolovali jména podle seznamu při nástupu.
Jak někdo nemůže mít doklady?
Teď prý stačí Ikea karta. Klidně na ni můžete jet i do Chorvacka.
@Micaella22 rodný list nemam u sebe nestačila by kartička zdravotní pojišťovny?
@Anonymní píše:
Nestačila
@Anonymní píše:
@Pajka89 Já obcanku mam ale do toho primarku jede dcera a ta momentalne nemá u sebe pas .napadlo Mě ze by si vzala moji obcanku a v autobuse to nekontrolují ?
To je bezva nápad! To ji rovnou zabásnou za odcizení dokladů
. Když nemá doklady, nemá za hranicemi co dělat. To fakt máte v hlavě místo mozku hadry?
@Anonymní píše:
Ne, nestačila. Kartička zdravotní pojišťovny není průkaz totožnosti ![]()
@Mirenka píše:
Teď prý stačí Ikea karta. Klidně na ni můžete jet i do Chorvacka.
To tady vůbec nepiš.
Některé by to mohly vzít vážně
![]()
Jak někdo může nemít doklady?? Jinak pokud to nebudou kontrolovat přímo u busu, tak je malá pravděpodobnost že vás chytnou na hranici (ale stát se může), spíš bych se ale bála kdyby nastala nějaká komplikace tam na místě. A jako vzít si cizi občanku to je úplná hovadina.