Reklamní potisk triček - kde?

6706
20.3.19 14:15

Od Fruit the loom máme doma hromadu potištěných triček od kapel, koupené na koncertech, nosíme je už spoustu let a celkem drží, zrovna včera jsem v nich zašívala nějaké dírky, ale to jen v těch vážně letitých. I ta černá barva je pořád celkem v pohodě (ale nepereme v prášku). Takže mám dobrou zkušenost. Jinak neporadím, vyrábět jsem si nějaké nikdy nenechávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
648
20.3.19 14:22

Můžete nechat potisknout v Canisu - buď si vyberete z jejich nabídky i trička, nebo trička můžete koupit jinde a oni Vám to tam potisknou :) Ohledně loga si řeknete jakou máte představu a grafici už Vám to zpracují a pak to doladíte ;)

Příspěvek upraven 20.03.19 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.3.19 14:23

Neva, to jsem ráda, že drží. Já poslala pár poptávek, tak uvidím, ale mezitím se chci zaháčkovat i tady, třeba někdo má zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.3.19 14:26
@lucielorenc píše:
Můžete nechat potisknout v Canisu - buď si vyberete z jejich nabídky i trička, nebo trička můžete koupit jinde a oni Vám to tam potisknou :)

No a vy jste si tam už něco osobně tiskla? Potřebuji spíš konkrétní zkušenosti, firem se dá najít spousta.

Já bych osobně koupila trička s elastanem, ale ta na reklamkách v podstatě nejsou nebo je nenacházím, zejména ta dětská nevidím.

Tak to bude asi bez elastanu, ale jakou gramáž? Stačí třeba 150g a výš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.3.19 14:29

Canis nemá dětská trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.3.19 14:29

Xfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
20.3.19 14:49

Za mě jedině www.fedia-promo.cz Mají showroom v Pardubicích, ale i na webu je gramáž a složení celkem podrobně popsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.3.19 15:01
@zaludova píše:
Za mě jedině www.fedia-promo.cz Mají showroom v Pardubicích, ale i na webu je gramáž a složení celkem podrobně popsáno.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.3.19 15:04
@hanzy píše:
Xfer

Děkuji, ti jsou i v brně, koukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.3.19 15:19

@suvik ano,maji pobocku ve meste. Maji tam i odevy vystavene. Delaji vysivky. Potisk snad taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.3.19 15:26
@hanzy píše:
@suvik ano,maji pobocku ve meste. Maji tam i odevy vystavene. Delaji vysivky. Potisk snad taky.

Jj i potisk, co mají na stránkách. Zajedu tam, super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.3.19 16:47

@suvik brali jsme tam vickrat. Maji ruzne gramaze tricek. I mikiny jsme delali. Byly to odevy ke konim,celkem vydrzely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.3.19 16:49

@suvik ano s Canisem mám zkušenosti a ohledně triček jsem už psala, že si můžete dodat i své a oni Vám to potisknou :) Konkrétně přímo v Brně jsou 2 pobočky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
22.7.21 16:02

Dobrou zkušenost mám s eshopem fajntricko.cz kde jsem nechávala loni dělat Vánoční trička a letos mě ještě čeká rzolučka se svobodou, tak si u nich chci taky nechávat dělat potisk na trička. Jsou rychlí a potisk je kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
31.7.21 17:13

@Kikinka01 Jak dlouho se tak zhruba čeká v případě, že si necháváš dělat svůj potisk a nevybereš si z toho, co tam mají?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák