Jedubaba - co si pod tím představíte?

2205
1.7.13 12:02

Jedubaba .......

Holky trošku to tady odlehčíme :lol: co nebo koho si představujete pod pojmem Jedubaba??? :mrgreen: A měli jste někdy s takovou madam co dočinění??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
1.7.13 12:06

Já mám co do činění s jedudědkem, hnusný nepříjemný chlap, co chce být na světě sám a nesnáší děti a jejich pištění by zakázal. Tak já už s ním nemám do činění nic, jen mám v telefonu číslo na hodného pana policistu, co fakt pomáhá a chrání, a ten mu o víkendu vysvětlil, že takhle tedy ne a vysvětlil mu to pěkně, jedudědek zalezl a ještě nevyůezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.13 12:07

Moje tchýně :mrgreen: a anonymně proto, že mě tady s tchánem a švagrem špehují :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
505
1.7.13 12:12
@Anonymní píše:
Moje tchýně :mrgreen: a anonymně proto, že mě tady s tchánem a švagrem špehují :D :mavam:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
1.7.13 12:16
@Anonymní píše:
Moje tchýně :mrgreen: a anonymně proto, že mě tady s tchánem a švagrem špehují :D :mavam:
Špehují? :lol: nwmají nic lepšího na práci??? :lol: Tak to máš 3v1 :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
1.7.13 12:23

Jedubaba???to nevim ale máme tu nějaké jedu sousedy. Přišla na mě v 2 ráno zvonit sousedka že mi hraje nahras rádio at si to ztlumim :D koukala jsem na ní z podzvřenejch očí jako jesli si ze mě dělá prdelky, spala mi tam roční dcera, chlap nasranej :D kde by mi to rádio asi hrálo?? ještě si za ní dojdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
1.7.13 12:24

Jedna uzivatelka e-mimina :-D

• Citovat
  • Upravit
14079
1.7.13 12:25

@terinka4444 - tak jste to nakonec dobře dořešili? Nedávno jsem si vzpomněla, ale už jsem diskuzi nedohledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.7.13 12:25

Já si představím Andresíkovou v Arabele. A taky sousedku na zahradě, vizáží ji dost připomíná :-)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
1.7.13 12:26
@terinka4444 píše:
Já mám co do činění s jedudědkem, hnusný nepříjemný chlap, co chce být na světě sám a nesnáší děti a jejich pištění by zakázal. Tak já už s ním nemám do činění nic, jen mám v telefonu číslo na hodného pana policistu, co fakt pomáhá a chrání, a ten mu o víkendu vysvětlil, že takhle tedy ne a vysvětlil mu to pěkně, jedudědek zalezl a ještě nevyůezl.

Nesmrdí už?

• Citovat
  • Upravit
14079
1.7.13 12:27
@ncc1701 píše:
Nesmrdí už?

Já myslela, že to byl ten, co nadával a vyhrožoval holčičce :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.7.13 12:29

@Milli
Taky myslím, jestli si to dobře pamatuju.

• Citovat
  • Upravit
72725
1.7.13 12:32

@Lady Bee některé uživatelky emimina.. ale jmenovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
1.7.13 12:37
@martina.se píše:
@Lady Bee některé uživatelky emimina.. ale jmenovat nebudu :mrgreen:

Některé uživatelky tady jsou opravdu jedovaté a občas mi přijde přecitlivělé :-D holky kdo z Vás je z Prahy??? jen tak pro info :D mezi řečí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.7.13 12:37

@Lady Bee já z Phy nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie