Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky trošku to tady odlehčíme
co nebo koho si představujete pod pojmem Jedubaba???
A měli jste někdy s takovou madam co dočinění??? ![]()
Já mám co do činění s jedudědkem, hnusný nepříjemný chlap, co chce být na světě sám a nesnáší děti a jejich pištění by zakázal. Tak já už s ním nemám do činění nic, jen mám v telefonu číslo na hodného pana policistu, co fakt pomáhá a chrání, a ten mu o víkendu vysvětlil, že takhle tedy ne a vysvětlil mu to pěkně, jedudědek zalezl a ještě nevyůezl.
Moje tchýně
a anonymně proto, že mě tady s tchánem a švagrem špehují
![]()
@Anonymní píše:
Moje tchýněa anonymně proto, že mě tady s tchánem a švagrem špehují
![]()
@Anonymní píše:Špehují?
Moje tchýněa anonymně proto, že mě tady s tchánem a švagrem špehují
![]()
Jedubaba???to nevim ale máme tu nějaké jedu sousedy. Přišla na mě v 2 ráno zvonit sousedka že mi hraje nahras rádio at si to ztlumim
koukala jsem na ní z podzvřenejch očí jako jesli si ze mě dělá prdelky, spala mi tam roční dcera, chlap nasranej
kde by mi to rádio asi hrálo?? ještě si za ní dojdu ![]()
@terinka4444 - tak jste to nakonec dobře dořešili? Nedávno jsem si vzpomněla, ale už jsem diskuzi nedohledala.
Já si představím Andresíkovou v Arabele. A taky sousedku na zahradě, vizáží ji dost připomíná ![]()
@terinka4444 píše:
Já mám co do činění s jedudědkem, hnusný nepříjemný chlap, co chce být na světě sám a nesnáší děti a jejich pištění by zakázal. Tak já už s ním nemám do činění nic, jen mám v telefonu číslo na hodného pana policistu, co fakt pomáhá a chrání, a ten mu o víkendu vysvětlil, že takhle tedy ne a vysvětlil mu to pěkně, jedudědek zalezl a ještě nevyůezl.
Nesmrdí už?
@ncc1701 píše:
Nesmrdí už?
Já myslela, že to byl ten, co nadával a vyhrožoval holčičce
.
@martina.se píše:
@Lady Bee některé uživatelky emimina.. ale jmenovat nebudu
Některé uživatelky tady jsou opravdu jedovaté a občas mi přijde přecitlivělé
holky kdo z Vás je z Prahy??? jen tak pro info
mezi řečí ![]()