Jemnohmotný svět
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ja taky verim
jednu dobu jsem i esoteriku, reinkarnaci, astralni cestovani a podobne veci zkoumala, studovala atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
tak já také věřím
Také už jsem něco zažila, ale člověk musí být v této oblasti raději poněkud opatrnější…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lynette parkrat se mi stalo,ze jsem sla po chodbe do schodu nahoru a nekdo sel za mnou,kdyz jsem se naklonila videla jsem stin,sebehla jsem dolu a nikdo tam nebyl
jiny dvere nez nase tam nebyly a vchodovy byly zamceny,tudiz se za mnnou nikdo nemohl dostat
do dneska si to nedokazu vysvetlit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lynette píše:
A kde? Víš kdo to byl? Já je vidět nechci. Myslím že i tohle má na to vliv.
Jojo, částečně to vliv má, ale pokaždé to také ovlivnit nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
a je mozne zustat v mezicasovym prostoru?
pokud tim myslis astralni cestovani kdy duse cestuje v casoprostoru tak ano,ale jen na kratkou dobu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
a je mozne zustat v mezicasovym prostoru?
možné je asi všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelline píše:
pokud tim myslis astralni cestovani kdy duse cestuje v casoprostoru tak ano,ale jen na kratkou dobu
nojo a co to znamena?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
lynette parkrat se mi stalo,ze jsem sla po chodbe do schodu nahoru a nekdo sel za mnou,kdyz jsem se naklonila videla jsem stin,sebehla jsem dolu a nikdo tam nebyljiny dvere nez nase tam nebyly a vchodovy byly zamceny,tudiz se za mnnou nikdo nemohl dostat
do dneska si to nedokazu vysvetlit
To je asi jasné, o co se jednalo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho taky viděla jako stín. A pěkně mě naštvalo že byl v předsíni - viděl ho i přítel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
nojo a co to znamena?
co co znamena? to uviznuti? nekdy se stane,ze duse ma problem se vratit zpet do tela… nekdy se muzou jakoby vazby pretrhnout a trva nez se navazi… a tak na kratkou dobu zustane v casoprostoru nez se vrati do tela… chapes? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit