Jesličky Praha 11 nebo Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
30.12.15 17:31

@marfra děkuji moc. Už jsem napsala, tak uvidíme. Myslím, že můj drak s adaptaci problém mít nebude, ale můžu se i plést. Je stále na plinach a myslím, že ten půl den týdne by nám vyhovoval. Snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.12.15 18:33

@lupilka.cz dcera se do Babočky nedostala. Ale tety známe, chodíme tam na kurzy. Dcera teď chodí do Lupáčku a jsme všichni moc spokojení.

Výhody oproti Babočce:

• máme to blíž :)
  • je tam celodenní provoz
  • můžeš si vybrat jestli posílat dopo či odpo nebo celý den :)
  • fungují 5 dnů v týdnu a můžeš dávat který den chceš
  • chodí s dětmi ven!!! a děti se tak učí i jak se chovat venku - chodník, přecházení apod.
  • zajišťují jídlo, děti stolují v kolektivu
  • děti mají prostor pro rozhodování, mají tam jak řízené, tak neřízené činnosti
  • otvírací doba 7.30 - 17?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
30.12.15 19:55

@lupilka.cz no u nas to vypadalo taky zezacatku pohodove, prvni den uplne v pohode, ucitelky sami prekvapene, ze tam byl celou dobu bez problemu. Krize prisla asi 3. navstevu a pak uz se to vezlo. Jakmile jsem odesla, rev, vztekani, kopani…Pak se to najednou nejak zmenilo a zacal tam byvat v pohode, ale zas byl problem, ze cca po hodine uz mu to tam stacilo, uz si jako pohral a chtel jit domu. Uplne v pohode, cele dopoledne, tam zvladnul byt az ted listopad a prosinec. Ale byli tam i deti, ktere opravdu od prvniho dne byli v pohode a ani nezaknourali. Ale jak rikam, i kdyby to neslo, neni problem tam s ditetem ty prvni dny byt, nez si zvykne. Hlavne u tech nejmensich 2 letych. Jinak svaciny a piti chystaji detem rodice, coz mne ani nevadi. Alespon vim co ji a hlavne, ze ji! Spouste detem ve skolkach nechutna a jsou tam pak cele dny hladove. A taky jsem se bavila s reditelkou a ted od ledna chteli zavest uz i celodenni dochazku, ale tu meli uz v zari naplnenou. Obedy by pry brali od zakladni skoly, ktera je hned vedle. Ale jestli to nakonec opravdu realizovali, to nevim…

Jeste kousek od Babočky je Ferdik http://ferdik.cz/ Z druhe strany Lidlu. O tom jsem premyslela, kdybych musela do prace a maly nekam do skolky. Ale nakonec pokracuji v materske, takze jsme tam nesli a bohuzel tak nevim, jake to tam je. Lupacek je pro nas daleko. Babocku mame bliz a hlavne manzel to ma po ceste do prace, takze tam maleho obcas vodi :palec:

A jeste jsou na Chodove (Kunraticich) dve skolky - Edik http://skolka.educanet.cz/ a PlayWisely sportovni skolka s anglictinou http://www.ssp4.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
30.12.15 20:27

@Capelucita a kolik ji bylo? A do lupacku berou i přes rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
30.12.15 22:40

@Capelucita no ale cena strašná, když bych chtěla jen jedno dopoledne týdne :( ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.12.15 11:58

@lupilka.cz ano, jedinou nevýhodu v Lupáčku vidím v ceně na krátkodobé hlídání. Dcera nastoupila ve 2,5 letech. Bude tam chodit tento školní rok, příští už půjde do školky. Já jsem teď těhotná, mám rizikové těhotenství a jsem ráda, že se jí ve školce líbí. Vyblbne se tam, vyřádí se, je v kolektivu, tety má moc ráda, děti taky. Jen si teď v prosinci prodělává virozy. Ale taky dobré, třeba si teď upevní imunitu a přilští rok to zvládne líp. To by bylo super k vůli miminku.

Jinak lupáček nám vyhovuje, protože bydlíme na zeleném sídlišti.

A. D další školky v okolí Babočky - na Ferdíka jsem neslyšela dobré reference, na Educu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.12.15 12:04

@lupilka.cz jestli fakt chceš jen 1× dopo, tak je Babočka ideální. Je to jako prodloužený kroužek. :) My k vůli mému těhotenství hledali možnost celodenního hlídání po-pá, pro případy kdybych měla nařízený klid na lůžku či hospitalizaci. Jsou tam flexibilní, šlo by to zařídit ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.12.15 12:06

@marfra pak jsou ještě asi 2 školky v office parku + několik dalších v Kunraticích. Jednak v původní vesničce a pak i nad Ikemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
31.12.15 12:16

@Capelucita no ta v tom Parku je silene draha. My mame nejbliz tu Babocku a jsme spokojeni. Mam to stejne jako ty. V unoru mi konci jedna materska, v dubnu zacina druha, do prace se na ty 2 mesice nevracim, takze maly chodi a bude chodit jen na 2 dopoledne v tydnu. To mne staci, mezi tim si zaridim veci jako obchod, doktory apod. Od zari uz pujde taky do statni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.12.15 12:23

@marfra pokud máš Babočku u nosu a nehrozí ti komplikace v těhu, tak není co řešit. Já loni kroužky spojovala s prochajdou s malou v kočáře, s nákupem v Lidlu a cestou zpátky s odrážedlem- udělaly jsme si hezké dopoledne. Teď vozím dceru na kroužek autem, tvrdne mi břicho a máme to přes 2 km tam a to samé zpět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
31.12.15 12:39

@Capelucita a zelene sidliste je kde? Roztyly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
31.12.15 14:26

No uvidím, co mi napíšou z babocky. Já jsem teď na mateřský, no a předpokládám, že i když teď půjdu k zápisu do školky, aby malého vzali za rok na jaře, kdy mu budou tři, tak mám bohužel smůlu a do městské se jen tak nedostane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
31.12.15 14:51

@lupilka.cz no ja se o to v loni s unorovym ani nesnazila. Pak jsem mluvila s maminkou ve skolce, ktera sla s breznovym a reditelka ji ani nedala ten papir, ze je to zbytecne :( Ale mela se prijit v lednu kdyztak zeptat, jestli se nejake misto neuvolnilo. Ja doufam, ze ted uz mne maleho vezmou, v zari bude mit presne 3,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
31.12.15 15:08

@marfra no jsme na tom stejně, teď v únoru mu budou 2 roky. Ještě že mám druhé a nemusím být v koncích, když to nevyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.12.15 18:29

@marfra jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin